düşenleri ak yatırım topluyor..oda büyük ihtimal yabancıya virman gidecektir..amaç bilanco ve ihale değil.. yıllar sonra oluşan bu büyük hacmin ne doğuracağı...
Printable View
düşenleri ak yatırım topluyor..oda büyük ihtimal yabancıya virman gidecektir..amaç bilanco ve ihale değil.. yıllar sonra oluşan bu büyük hacmin ne doğuracağı...
98 bin tl de gelse !! bilanco dan başka birşeyler var bunda..
son zamanlarda twitterde vs..yazılıp çizildiği için atlayan zıplayan cok ..bekleyelim bakalım
Geçen gün dediğim gibi bir düzeltme geliyor demiştim 1.86 1.87 noktası çok önemli bir destek 1.87 yi desteğe dokunduordanda ne gelirse karşıladılar hisse çok güzel düzeltmelerle ilerliyor 2 ileri 1 geri bence bu gün veya yarın tekrar 2.yi geçmeyi deneyicek ve başarırsa bu sefer tavan yapma ihtimali çok yüksek bende aynı görüşteyi CİTİ ve doce toplam 2 milyon lotu son 2 hafta aldıysa bu kadar hacim in arkası da doludur zaten yabancı alışları ile küçük yatırımcıda mal da kalmadı bugün yarın sert hareket gelecek sonrasıda bilançoya bu kadar az kalmış iken kopuş bence inşallah diyelim her kese bol kazanç dileyelim
[emoji106]
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadas rakam paylasabilir mi? Alimony satimlari gorsek fena olmaz. Bu gun 2 ve uzeri hareketi olabilir sanki
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
ilginç ve çok faydalı olabilecek bir bilgi araştırmak lazım detaylarını teşekkürler
Son dönemde 3-5-10 bin takipçili twet ustalarının çoğu 1,95-1,96 lardan satış öngördü ve takipçilerine sattırdı geçen hafta sonrasında 1,96 dan 1,9 lara düşüş ordan 2,01 hareketi oldu ben hala çok fazla ky olduğunu düşünmüyorum hissede
satış - ortaklık - ihale - bilanço hangisi olur bilemiyorum bir şekilde bir hazırlık var bekliyoruz nasipte ne varsa
hiç teslimat yapılmışmı acaba bi haber yok arastırdım