mevla isteyene ilmi veririm istediğime zenginliği diyor lakin zengiliği artırmanında ipuçlarını vermiş zekat sadaka hayır ana baba garip gureba duasını almak başlıcaları (MR_MRS) küreği sapladı senin kısmetin yokmuş:(
Printable View
Ben gaz işinin abartıldığını düşünenlerdenim
gazın ülkenin çok menfaatine , cari açığın düşmesine büyük katkısının olacağına, enerji firmalarınınsa fazla bir menfaatinin olacağını düşünmüyorum, bir kere vade çok uzun bu 1
iikincisi ise muhalif olmama ma rağmen bunca yüksek oranda vergilerle devlete kaynak yaratılmaya çalışılırken devletin gazı firmalara piyasa fiyatından daha ucuza kullandıracağını sanmıyorum.
yalnız gazın çıkarılması sebebiyle rusya ve iranın gazın fiyatını düşürme ihtimali yok değil.
tabi sizinde muhalif olduğunuzu biliyorum saplantılılardan olmadığınızı da, öyle körü körüne muhalif olanlardan değilsiniz.
Aynen. Hem elimizi kuvvetlendirir hemde dışarıya dolar kaptırmamış oluruz. Ama bu beklentiyi bu kadar hızlı satın almalarını beklemezdim.
Ucuza vereceklerini bende düşünmüyorum. Öncelik konut sonra sanayi sonra santraller şeklinde olabilir. Hatta mevcut devam eden uzun vadeli sözleşmelerden dolayı karadeniz gazını , iran- rusya- azerbaycan- nijerya gazı ile paçallayıp piyasaya vereceklerdir
İpeke de beklenti şu tüm madencilik şirketlerini bir çatı altında toplamak olabilir. Mevcut ortaklık yapısında İPEKE, kozal ve kozaa nın çatı şirketi. Bende cuma az biraz trade edebildim.
Ha birde bu şirket tabi feto dan dolayı kayyımlı. İngilterede devam eden mahkemeleri var. Kasası full nakit dolu ama işte sıkıntılı bir şirket. Olurda TVF ye devir edilirse bu sorunlar ortadan kalkar