Originally Posted by
Dmart
Spk ya şikayet edenler, sisteme girdiklerinde tweter telegram vb. yerlerde hisse fiyatını etkileyecek paylaşımlar yapanlara 3 ila 5 yıl arası hapis ve milyonlarca liralık ceza yazılacağına dair spk uyarısı diye bir şeyi görüyor olmalı. Demekki kafasına göre birşeyler yazıp yanıltıcı bilgi verenlere artık ciddi bir ceza yazılıyor. Şimdi soruyorum aramızda şu kısaca spo denen odanın bilinçsizce yazdığı ve gazetede yayınlanan yatırımcının kafasını karıştıran yazı için spk ya bu yayın organını şikayet eden biri varmıdır. Yoksa ne duruyorsunuz yazın spk ya da araştırmadan kafasına estiği gibi yazı yazan hem spo yu hemde o gazeteyi şikayet edin. Yıllardır bu çukurun önünü tıkayanlardan biri de bu spo değilmi. Oranın manzarası kapanır buranın rüzgarı kesilir diyen bunlar değilmiydi. Kadifekalenin dibine kadar gidin gene göremezsiniz gece kondudan, basmanede yürüyün bakalım nereden görünüyormuş kadifekale, bu güne kadar tek yapılan daha fazlasını belediyeye kazandırabilmek için bir oyun. Ben her yazının veya itirazın arkasında belediyenin yattıgını düşünüyorum. Bu yüzden spk ya bu yanıltıcı bilgiler vererek hissemizin değeriyle oynayanları şikayet edelim de suçlular bulunsun spk bültenlerinde ilişkili oldukları kişilerle birlikte adları çıksın ve tüm kamuoyu da bunları görsün. Bu arada spo nun çalışanlarının çoğu da İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğunu unutmayın.