Gözü toprağa bakıyor namıssız 🙂
Printable View
Gözü toprağa bakıyor namıssız 🙂
Arkadaşlar bu sosyal medyada 50 bin üzeri vaka deniyor. Mehmet Ceyhan bu açıklamanın 40 katı diyor. Bilim kurulu üyesi tehlikeli hal diyor. Bunlar bugün Ku açıklamalar. Yine bir dalga mı geliyor
Kim seyretmemiş? m.q kağıtlar bu ara kafa bırakmadıki. :) Bahsettiğim gibi millet ne kadar değilim desemde söylediğim her kağıt tutuyor diye Nik benzerliğinden dolayıda rahmetli Mecnur yapmıştı. yani şeytana uysam tosuncuk vakası olmam işten bile değildi. L an zaten ralli var 98 yılında yani çoğu kağıt haftalıkta zaten % 40 yapıyor. Ki bu para falan teklif eden kişiler öyle cahil değil nice meslek erbabından kişiler var içinde.. Yani demem o ki Mecnur yapmaları aynı Şener Şen in Namuslu filimi gibi.. Yalnız Ezelbayraktar o işte nik değil sadece.. :) Seyrettim tabi ki bana göre Türk Televizyon dizileri içinde benim için 1 numaradır.
Neyse borsaya biste dönersek bana öyle geliyorki spekler k.y. ya zınnık koklatmamak için yemin etmiş gibi. Belirgin bir taban yapma süreci oldu derken spekler yeniden Düşüşe tradeye döndü gibi geliyor bana. Öyleki Tahta yapmak için pek para bile harcamıyorlar artık sanki.. Çünkü hedef kitle belli; çömez yeni giren k.y. ; Düşür , düşeni yeni gelenin kucağına yık biraz üst fiyattan.. Gerçekten çok tehlikeli. Böyle devam ederse Bist Bence değil zaten bitmiştir..!
Arkadaşlar Biden tekrar Covid pozitif çıkmış. 3. Kez. Tekrarlanan covit vartanti çıktığı ve çok fazla test yapılması gerektiği konuşuluyor.
Tmsn forumunda 6.50 iken hisse şunu yazmıştım..
Şu şu beklentilerini hesap edince, bu hissede hedef 50 TL...
Tabi o zaman spdk yamagi cart curt muhabbetlere maruz kaldık. Patron şöyle böyle vs denilip çok yazıldı çizildi herşey er-gec aşkına rücu eder demişim
Şimdide RTA ilk hedef 18 TL, arzular olunca 28 TL, enzim olursa 105 TL diyorum. Herşey er-gec aslına rücu eder.
Zaman gösterecek her şeyi.
Şişecam 5.50 iken hedef 25 yazmışım. Yine spek yamağı denildi.
Yazılarım orada duruyor.
Herşeyin hayırlısı