Resesyon takibi için bakır ve nikel fiyatları önemli. Bir nevi ip uçu verir. Nikel fiyatlar yüksek.
Printable View
Resesyon takibi için bakır ve nikel fiyatları önemli. Bir nevi ip uçu verir. Nikel fiyatlar yüksek.
Qnb kapanışta tabana kadar verdi 24.90.
100 bin kredi çektim (geçen günkü hadise) 2 yılda 100 bine 123 bin ödüyorum( daha ucuzuna çevirdim, biraz fazla ucuz oldu promosyonlu falan) 3344 adet Ereğli. Hadi 3300 Ereğli diyelim. Bu sene 4 tl temettü ile 13200tl geri alıyorum, 2024'de de işler berbat 2 tl alsak 6600 tl de oradan geliyor, toplam 19200 tlsini geri alıyorum ve 100 bin tl ye iki yılda 3500 tl faiz ödüyorum.
Ereğli faizin %20 sini ödüyor iki yılda :)
Satın satın
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettüye odaklanmak anlamsız...
Temettü verildiğinde, temettü miktarı kadar hisse bir önceki kapanışın altında açılıyor.. (Anlamsız, izah edilemez..)
Vergisi ödenmiş net kardan yapılan temettü dağıtımında da vergi kesiliyor.. (Anlamsızlığın, izah edilememenin dik alası)
Kaç defa yazdım, artık lot yok, adet var.
PD/DD ye odaklanmalı, halka açıklığa odaklanmalı, sermaye büyüklüğüne odaklanmalı, yabancıları unutmalı....
Gelmezler, neden gelsinler?..
Piyasada körlerle sağırlar birbirini ağırlıyorlar....
Bankaları, holdingleri, ereğliyi sırtlayıp götürecek yabancı ordinolarıdır... Günümüzde 100 bin adetlik satış kademelerinde zamanında 5 milyon adetler çiziiliyordu, hem de 5 kademe birden.
Peki borsadan vaz mı geçeceğiz?... Hayır.
Enflasyon?.. Yetişemiyoruz.
Faiz?.. Arka cebine al git deniyor.
Arsa, konut?... Geç kalındı, geçmiş ola.
Hissenize odaklanın, karamsar olmayın.