https://www.youtube.com/watch?v=pHAQA8FJP3c
aslı...
https://www.youtube.com/watch?v=1W5BA0lDVLM
bizimkisi
Printable View
taze haber...
İSTANBUL, 18 Temmuz (Reuters) - Konuya yakın iki kaynak Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya CIMSA.IS ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya AKCNS.IS ait Ladik Çimento'nun satışı için Ünlü & Co'ya yetki verdiğini söyledi.
----------
dün soda sattım, biraz daha (4,83 ) bucim aldım, sabah baktım 50 lotla açılmış. canı bilir.
ytd
Hoşgeldin dostum
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemtaş 'ta 1 Temmuzdan bugüne kadar, Cıtıbank, bugünkü takas'a göre 5,310,000 lot almış toplamda 6,463,0000 lot ile % 13,71 ile 2. sırada, dün ve bugünkü tahminen 1,500,000 alışlarda muhtemelen Cıtıbankın böylece % 17 ile 1. sırada olacak tabiki bu görünen Cemtaş formunda herkes satılacağını dillendirmeye başlamış, Bucim olarak % 58'ne sahip olduğumuz cemtaş show yaparken biz sürünmeye devam ediyoruz. bu işte bir gariplik var.:oleyo: Biz bucim mağdurları yıllardır Patron adına tahminlerde bulunduk ve hayaller kurduk ama hiçbiri gerçekleşmedi :plc: Ben kendi kendime bir senaryo yazdım sizlerle paylaşmak istedim :hah:
Bizim patron yıllardır küçük yatırımcıyı perişan edip elde etmiş olduğu bucimi altın vuruş yapmadan bırakmaz. Eğer cemtaş satılacaksa bucimdeki %58 alması lazım, patron cemtaş hissesini ayrı satmaz, kendi elinde bulunan bucim hisselerini satar, bizde aradan pirzolayı kaparız:kahkah: oda gider sabancının satacağı çimento fabrikalarından Kayseri çimentoyu alır,:halay:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
ortak bizimde dillendirdigimiz zaten bu: şayet ister satılsın ister satılmasın cemts bucım elinde bir degerli şirket..?
bucım %58 sahip alıcı her kim olacaksa azınlık hisselerini degil çogunluk hisselerini almak isteyecekir onun içindirki cemts yönetimi demek bucım demek elindekinin degeri ederidi enaz 400 ile 450 milyon $ diye bahsediliyor buda nerden baksan geçmiş sayfalarada hesaplama yapmıştık fakat $ 450 tl kurundan şayet buralardan el şıkışılır ise..?
4.80 x 450 = 2.160.000.000 tl demek olur bu sadece %58 degeri ...
ben şahsen degerli şirketlerin satılmasından hel yabancıya satılması taraftarı degilim öncelikle bu böyle biline bugüne kadar yapılan özelleşirme adında satışlara karşı düşüncemde.. fakat olacak birşeylerinde degerlendirmesini yapmak zorundayız..
Sabancı grubu çimsaya ait Kayseri/Niğde Akçansa ait /Ladik fabrikaları ni satışa çıkardı biz geçmi kaldık.. seneler geçti tık yok..[emoji4]
kararsız i.tarman karar verene kadar baskası dünya etrafında 1000 tur atıyor..
al bucımi vur tarmana al tarmanı vur bucıme ikiside çimento ...:kahkah:
cemts 1.80 tl fiatta iken bucım 5.50 tl idi iştiraki %200 yaptı bizim sazan sazlık arasında dolaşıyor elbet birgün avlayacaklar bu sazanı fakat ne biz görebilecekmiyiz..
bucım alçak sürünmeye devam..:shh: