Neyse kapatalım artık bu konuları. Mesaj daha evvel alındı. Bir süre yazılarımı azaltacağım. Bu konuya da dönmeyelim lütfen.
Printable View
Neyse kapatalım artık bu konuları. Mesaj daha evvel alındı. Bir süre yazılarımı azaltacağım. Bu konuya da dönmeyelim lütfen.
Alan satanları ben göremiyorum ama bankadan rica ettim bir öğlen bir Akşam soracağım. Şu anda ziraat 48.000 le birinci satıcı durumunda
Yazılarınızı azaltmayın lütfen. Bana itici geldiğini söyledim lakin görülüyor ki çok kişi sizin yazılarınızı severek takip ediyormuş. Burası herkese her fikre açık bir forum. Ne ben sizin yazdıklarınızı beğenmek zorundayım ne de siz benim lafına göre hareket etmek zorundasınız.
Keko bir ara kront forumunda görüyorduk sizi , rüzgar gibi geldiniz geçtiniz ?
doğrudur dostum...krontta 14,00-14,50 aralıklarında iken yorumlar yapmıştım...maliyetim de o civarlarda idi...hissedeki hedefim 20 civarları idi ama ben yanlış trade ile bir miktar kar ettikten sonra bir de topikte çok paylaştığım yorumlarımdan rahatsız olanlar olunca hem hisseyi hem de topiği terk ettim...
kront her yıl son çeyrekte önemli karlar yapıyor...eğer süpriz bir kar yaparsa güzel çıkar ama ilk üç çeyrekte olduğu gibi zayıf bir bilanço açıklarsa gevşeyebilir...o yüzden de orada risk %50 dir...her iki yönde de risk vardır..