Çok ayracsiyonlu günler bizi bekliyor. Yerli yatırımcıların yanaşacağını sanmam yabancı bir yatırım gelirse daha iyi olur. Şirketin kafasında mutlaka bir rakam vardır inşallah öldüm parasına gitmez sıfır fabrika.
Printable View
Çok ayracsiyonlu günler bizi bekliyor. Yerli yatırımcıların yanaşacağını sanmam yabancı bir yatırım gelirse daha iyi olur. Şirketin kafasında mutlaka bir rakam vardır inşallah öldüm parasına gitmez sıfır fabrika.
Aslında gelinen bu durum basiretli yöneticiliğin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
Zamanında tedbirler alınsaydı bu duruma düşülmezdi sanıyorum.
Satılan fabrika iştiraki kar amaçlı değil mecburiyetten gibi görünüyor.
Yani türkçesi yönetici zaten pes etmiş durumda.
YTD
Allah' ın tokatı işte böyle gelir.
Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan kişi, daha yeni yaptığı, en çok övündüğü çimento fabrikasını, çaresizlikten ve gizlice satışa koyarken,
"biz bu işi bilmeyiz", biz "battık" diye avaz avaz bağırıyor .
Normal..
"yanıldık" diyenlerin ilki değil ki .
Böyle başa böyle traşşş..
Dün şirketten gelen haber şunu diyordu , ulan kim sızdırdı satışı; ben ve arkadaşlarım ne güzel 1.5-1.6 dan ma ltopluyorduk...Boşuna heveslenmeyin ben mal toplayana kadar satış falan yok :oleyo:
2,13x2,25=4,79.-TL Sanko ' nun alış fiyatına TL bazında geldi.
Bu fiyatlardan hangi mal toplanıyor? İnsanın aklı ile alay edilmesin.
Kredili işlem yapılacak hisse olmadığının hatırlatmak isterim.
ytd.
Saygılar,
Evet doğru tahtayı manipüle edenlere Allah'ın tokadı böyle gelir işte, bu kadar zorunuza gittiğine göre çok doğru bir hamle olmuş... Aslında yönetim şöyle diyor,ben batmadım,evet borcumuz var ama bunun karşılığında çok değerli varlıklarımda var, biz masa sandalye şirketi değiliz eğer istersek bunlardan sadece birisini satarak bütün borcumuzu öder üstüne kasamıza parada koyarız diyor tam olarak.
Yerli alıcı ihtimali bir çok farklı sebebden dolayı zor görünüyor,olmaz ama eğerki Sanko talip olursa bu zamana kadar aşağı yönlü manipüle ettirdiği Batı hisselerinin tam aksine mümkün olduğunca değerli olmasını isteyecektir,görünen şu ki bizleri haber akışına göre bol volaliteli günler bekliyor, hepimiz için hayırlısı olur inşallah.