İş bankasi yukardan aliyoda bu fiyatdan yazsana bi 10 milyonda gorelim alisini
Printable View
İş bankasi yukardan aliyoda bu fiyatdan yazsana bi 10 milyonda gorelim alisini
Diyorum ya, ya iş bankası bu işi bilmiyor ya da başka bir iş var. Adamlar 73-74'ten mal toplamıyor ama 78'den alıyor. Ben bile bu hissede 74 olmadan ilk alımı yapmıyorum aylardır.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
İş 10 milyon yazsın alışa saniyesinde vermezlerse bende bir sey bilmiyorum derım
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki borsa eksi 3 ya 4 düsuyoz sabir
73'ten veriyor artık. Aldım biraz ama erken mi davrandım bilemiyorum çünkü endeks de geliyor ve bu düştü mü iyi düşer.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Asansör gibi kaldir indir götüren götüruyo ülkemin parasini fakir halk ödesin vergisini kdvsini verin elin yabancisina allah sonumuzu hayir etsin
Hıyarda dograsak cacık cıkmaya ak.. Zaman kaybı... Artık olumsuzum ..
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer eskiler varsa bilirler , ben de 3 yıldır ki bu yıl rekor kırdım 8 ay oldu 1,5-2 milyon işlem adedi olan hissede milyon larca işlem adedi oluyor. Atların tepişmesi olarak yorumluyorum ben. At şaha kalkacak ama birileri sürekli kafasına vurarak aşşağı indiriyor. Birileri toplarken birilerine sen dur toplama toplarsan aşşağı vururum diyor. Veya sağ cep sol cep yapıyor. Başka izah bulamıyorum. Veya çok büyük bir beklenti içinde biz bilmiyoruz. Hazırlık yapıyor. Kafamdaki bir sürü soru.. ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi