Kapımızın önünde 2 angut baba hindinin restleşmesi nedeniyle olmasın sakın??
Printable View
Derdi endex olsa idi ekside bekletirmiydi!! Vakko endeks kağıdıymış!! Pehh
Spek buraları okuduğunu biliyorum ve i..neliğine yazıyorum!! Bu hissenin tek beklentisinin satış/ ortaklık olmadığını yükselen bir trendde olduğunu takip eden biliyo!! Yeni şubeler açıyo yeni iş kollarrına giriyo karlılığı artıyo vs..vs.. Basmaya dewam!!!!
Ytd
Daha önce hiç ( soğuk savaş dönemi hariç) Amariga ve Rusya böyle karşı karşıya gelmişler ni acaba, daha önce bu 2 devletin başında böyle 2 angut bulunmuş mu hele de Amariga'nın başında? Daha önceki konjonktürler çok farklı. Ayrıca Vakko lüks ve pahalı ürün çizgisinde bir şirket. Gıda, savaş sanayi, enerji v.s gibi zaruriyet arzetmiyor. Ayrıca bu şirketin geleceği ve gücü satılmasana endeksli değil ki. Yatırımlar var, büyüyor, gelişiyor, kendini yeniliyor. Daha önce burda link gönderdim, gelecek öğretim yılı Üniv. Düzeyinde Moda Eğt.programı başlıyor. Sadece satılır mı acaba diye zaten hisseye girilmez. Böyle yatırım anlayışı mı olur? Bu kafadaka herkes kısa vadede çok kaybeder. ( kişisel yorumumdur)
Vakko sakin kalmaya devam et. Aman sakın çıkma, düş düşebildiğin kadar. Yüklü para geçecek elime az kaldı. [emoji6]
YTD.
Olmadı ama şimdi. Ben düş diyorum sen yeşil yakıyorsun [emoji57]
Bir miktar nakite geçtim. Allah utandırmasın. ( y.t.d )