Originally Posted by
uncertainty principl
Yunus akgunun 10 milyon euroya satış garantili transferi doğruysa super birsey. Bedava verseler oynatmam.. Cengiz under, yunus Akgün aynı tarz oyuncular bol bol top ezer rakipten top kazanmazlar.. takim onlar yüzünden 1 kişi eksik oynar. Fb cengiz under yüzünden ciddi yanlış yaptı..
Gelelim ramos transferine 37 yaşındaki adamı transfer etmek Gs a hakaret. Maalesef çok büyük yanlış yapılıyor. Evet ramos gol atar katkı sunar ama gs in önceliği ramos değil. Ayrıca Nelson'a bırakın 25 milyon euroyu 10 milyon euro versinler satsınlar gitsin. Şimdi spor yazarları çıkmış gs 20 milyon euroya razı diyor..
Ederinin 25 milyon euro olduğunu düşündükleri nelsonun yerine 37 yaşındaki ramosu alırsan nelsonun değerinin zaten o olamadığını kulüp kendisi itirag etmiş oluyor. Nelson 37 yaşına gelmiş ramostan daha kötü algısını kulup kendisi oluşturuyor. Kim verecek o parayı.. Ha bana göre ramos bu haliyle nelsondan iyi o ayrı mesele..
Gs in futbolcu araştırma ekibi genç dinamik defans oyuncusu bulmakta zorlanıyorum bana versinler o parayı onlara zımba gibi adamlar ben bulayım. 1.85 boylarında , atletik, suratli , çevik ve agresif 2 bek alacaksın hepsi bu.. adama kene gibi yapışarak marke yapacak.. bir bakmada adamın ne olduğunu anlarim..
Nelson , lyundima, maycon vs vs bunların tamamı yarma gibi hantal adamlar.. duba değil fit çevik atletik adam alacaksın.. maycon , lyundimadan edilen zarar nelerdi.. umarım nelsonu da yunus Akgün gibi okuturlar birisine..
Ayrıca adam akilli en azından bir orta saha lazım.. toreradan da iyi.. ofansif çakı gibi adam gerekli.. dikine top sürecek.. gedson fernandesden görüş yetenekleri daha iyi olan birisi olsun yeterli..
Örnek vereyim fb nin aldığı ferdin atıp iptal edilen golünü gs da atacak oyuncu yok.. verkac ile ceza sahasına girip kaleci ile karşı karşıya kalıyor.. bunu gedson yapar, fren yapar.. melo olsa o da yapardı... ama torera, olivera, berkan, mitso bunları yaparmaz..
Soylemis oldugum tarzda İyi orta saha ve iyi defans oyunculari gs a şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı getirir.. ( çok zor grup olmadikca).. tabiyki en büyük engellerden birisi de hoca..