Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmim mert beles plaj icin ruskilerden vazgeciyor Ps4 ude cavusu tokatlamamak icin oynuyor Eli dolu olsun diye[emoji2][emoji2] Nofap başladığımı nerden öğrendin
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim ben medwigmiyim Gordugume cevap yazabilirim Mudureyi indirirsen hbr ver kacitabilirim Pm atarsin Sen mudureyi indir ben aydinla bulusmazsam neyim Hadi... Ya bu bir forvet değil orta sahadan vuracak da gol olacak. Yok öyle şey.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Nofap başladığımı nerden öğrendin Nofap ne mert aslanim
Alıntı: Originally Posted by Webster Nofap ne mert aslanim Oyun herhalde Mert.
Alıntı: Originally Posted by Webster Nofap ne mert aslanim Bunu bir arkadaş var diğer topikte ona sorsak şıp diye bilir. Haberdardır.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardesim ben medwigmiyim Gordugume cevap yazabilirim 😃😃 Mudureyi indirirsen hbr ver kacitabilirim Pm atarsin Sen mudureyi indir ben aydinla bulusmazsam neyim Hadi... :kmk: :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc :kmk: :kmk: Nasil hosuna gitti koftehorun😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Nasil hosuna gitti koftehorun😃 Eaw işini görünce bende angara.ya geldiğimde Webster gelmezse ne olsun ? Söz isterim 😃