Bugun 62.40 test ederek teyit aldı Daha saglıklı yükseliş için.
BİST100 de MA 22 den dönüş gercekleştirdi 2. defa 5270 seviyesinden. İzliyoruz dökmeden kücük yatırımcıları gitmeyecek anlaşılan :)
ytd
Printable View
Yönetimdeki aptallar Baykara kollamaktan başka rşey yapmıyorlar çıkın bir açıklama yapın ederimiz bu değil şirket eserinden düşük geri alım yapıyoruz deyin. İşleri güçleri Baykara çalışmak selçuğu parlatmak. Yatırımcıyı beş sene ezdiler şimd tam yüzü gülecek milletin burdada piyasaya suç bulurlar sanki piyasa bu noktaya gelene kadar ASELSAN piyasaya uyumuştu da şimdi beraber hareket ediyor. Yönetim aldığın huzur hakkkını hak et yada defol git baykarda çalış
O kdar yazdım Baykar ile ne sorunum olduğunu. Geriye doğru oku göreceksin. Yönetime aptal demem çok az hain felan demeliyim.Bu kadar muhteşem şirket ancak bu kadar kötü aptallar tarafından yönetilir. Şirketin ederi bu değil çok daha fazlası ama sahipsiz bırakıyorlar. Bugün ki düşüşü toparlar ama yönetim bir kere çıksa ederi bu değil dese geri alım yapacağız dese ölür mü. Yönetim maaşı alıyor huzur hakkı alıyorlar borsa kote oluyorlar ama yatırımcıyı sahiplenmiyor şirketinden çok baykarı düşünüyorlar. Koskoca aselsanın borsa performansına bak. Bugünki bana göre sirkeleme ama bu kadar dev bir şirketle oynayamazlar böyle eğer yönetim adam gibi adam olsa.
1 - Sen alırken de Baykar durumu vardı sonradan ortaya çıkmadı.Madem öyle bu alımı yapmamalıydın.
2- Bugün bu tahtada olanlar abartısız bistte her şirkette oldu demek ki piyasada adam gibi adam hiç şirket yönetimi yok.
3 - Bende mesela İş grubunu dibine kadar eleştirebilirim. Emin olabilirsin senin ASELsan daki donelerinden 10 kat daha fazla done elimde var ;
Mesela şirket iyi yönetilmiyor demek başka birilerine Aptallar demek ayrı bir boyut. Bir de bunu uyarılmışken farketmeyip devam etmek olacak iş değil.Eğer bir pozisyonda bu kadar kendini kaybediyorsan o pozisyonu hiç almaman en doğrusudur.
İş bankasını tammen elden çıkardım o bundan daha facia. Aselsandayım çünki şirket güzel üretimi güzel ve çorbada benimde tuzum olsun istiyorum ama yönetimi bir o kdar berbat. Daha önce Baykar bu denli öne çıkmıyordu. ASELSANın finanslalları bozuldukça maşallah Baykar uçuyor kaçıyor ne hikmetse.
Nesini savunuyorsunuz bu yönetimin beş sene yatırımcısını perişan etti. Bugün borsa düştü borsadan daha çok ASELSAN düştü sanki borsa bu noktaya geldiğinde borsa ile yüjselmiştide.
Bak THY de devlet kurumu ama süper yönetiliyor. Başkanı çıktı ederi bu değil şu kadar dedi zamanında ve dediği rakamları hızla tırmandı. Borsa iner çıkar ASELSAN iner çıkar bunlar normal. Normal olmayan bu beceriksiz ASELSAN başkanının bir kerede olsa yatırımcı lehine hareket etmemesi.
Aselanın ederi bumu asla değil. Çıksa deseki kardeşim eseri bu değil oynatmam hisse ile gerekirse geri alım yaparım şirketime güveniyorum diyemezmi. Adam baykarın yaptığı ihracat ile övündü röportajında. Adama sormazlar mı sen ne alemdesin diye. Aptal kelimesi çok naif sen paranı kazandığın şirketi konuş bırak baykarı.
Sen beni neden uyarıyorsun onuda anlamadım bu kadar saçma sapan işler yapan yönetimi uyarmalsıın. Bak bugün hisseyle oynadılar çıksa anormal bir durum yok ederi bu değil dese çokmu yani. Bu aptallık değilse hainliktir.
Bazen insanlar amacını ve soylemlerini, aşar. Kendisi farkına bile varmaz ama soylemlerı rahatsız edıcıdır. İçinde kucuk bilgi kırıntıları vardır bunların dogruluguda tartışmalıdır. Borsada bugun birkaç hisse harıc(bosch dyo fmızp vs ) cıddi silkelendi. Burda cıkıp beceriksizler. Boyle yapsalardı silkelenmezdi demek için.. Sadece aselsana bakıyor ve hıcbır hisseyi görmüyor olmak lazım. Kocholu saholu petkımı isctr kim silkeledi... Burda yazdıklarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Hain kelimesi agır bir kelime, buraları okuyorlar, bir arkadasımın basına geldi, baska bır sosyal forumda.. uzun sure mahkemelerde surundu