hırsızlığı yolsuzluğu akraba eş dost kayırmayı sınavdan 100 almış bırakıp 60 alanı atamayı desteklemeyi bırakın diye uyarmış rabbim
Printable View
Boş Bi vaktimde gereken cvb yazarım sana
Ah Allah'ım biz kullarını ne zor sınavlara tabi tutuyorsun, daha 20 yıl öncesi Türkiye ile şu anki Türkiye nin farkını göremeyenlere laf anlatmanın zorluğu kadar ağır bir sınav olmasa gerek..!!!
Sanırsın bunlardan öncekiler her şeyi dört dörtlük yapmış ta ülke AB nin en iyi devleti imiş te, bu iktidar her şeyi bozmuş..!!!
Bu devlet gece kondu devletiydi daha düne kadar, hala da bazı illerimiz köy gibi geri kalmış belediyeler tarafından yönetiliyor, adam israfı bitircem diyor kentsel dönüşümü durduruyor, metroların ağzına komyonla moloz döküyor, ama bunu seçenler çağdaş biz yobaz gerici olıyoruz..!!!
Keşke bu insanları 2001 öncesi İstanbul İzmir ve Ankara'ya geri bırakabilmek, o günlerde mutlu mesut yaşasalar da biz bunlara laf anlatmak zorunda kalmasak Allah'ım..!!! Amin..!
İnsanların gözü kör kulağı sağır olanından değil, vicdanı kör ve sağır olanından sen bizi koru Allah'ım..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Yok ondan değil; Beylükdüzünü AVM lere peşkeş çekip babasının inşaat şirketi ile belediyenin arsalarını düzen beylik düzücüler den bahsediiyorum..!!!
Zeytin burnuna kiralık araçları israfın belgesi diye doldurup, iki ay sonra %50 daha yüksek fiyata daha fazla araç için kendi yandaşları ile sözleşme imzalayan düzücülerden bahsediyorum..!!
İşine geldimi bunları duymak..!!!
Doğru diyorsun bilim üretmeyen bina yığınlarını ünüversite diye açarsan ardından şu kadar kişi imar barışından övüne övüne iyi bişey yapmış gibi anlatırsan olacağı bu seni uyaran bunları yapanları uyarmadı mı uyardı bence peki niye bunları yaptılar siyaset hırsı galip gelmiş gibi işine geldiklerinde her şeyi yapıyorlar ama ne zaman sıkıştılarmı din iman diyorlar sıkıntı burada insanıda dinden imandan ediyorlar bide gelip Müslümanlık öğretiyorlar o yüzden bana şöyle böyle deyip müslümanlığı öğretme çok şükür haram Bi lokma geçmez geçemez boğazımızdan bizim yanlışı doğruyu biliriz az çok