vadeli +1,87 gaplı açacaklar.. yine dünkü gibi illa 4670 leri de görelim demezler umarım. 4770 altına igne atıp dönsün artık piyasa..
bana kalırsa +2.5 açsınlar hisseleri +5 açsınlar yürüyelim.
Printable View
vadeli +1,87 gaplı açacaklar.. yine dünkü gibi illa 4670 leri de görelim demezler umarım. 4770 altına igne atıp dönsün artık piyasa..
bana kalırsa +2.5 açsınlar hisseleri +5 açsınlar yürüyelim.
vadeli +2 nin üstünde.. bizim eşleşme 182.30 şuan gözüken :kahkah:
yeter içimizden geçtiniz dönün eskiye..
Tavan da yapsan adın adi olarak kalacak.
arkadaşlar pıyasalarda hıcbırşey eskısı gıbı olmayacak,onumuzdekı sureç belırsızlıklerle dolu..artık ne alsam kazanıyorum kazanacğım donemı bıttı,herkes ona gore hesabını ve kıtabını yapsın..pıyasa bu düşüşe tepkı mutlaka verecektır ancak süreç belırsızlıklerle dolu..ıyı şirketler muhakkak zamanla fıyatlamasını yapacaktır ama nekadar zaman onu kestırmek zor..yaşadığımız ve yaşayacagımız süreç oldukca zor gececek..twıtter okuyunca nebulursan alcılar çoğalmış,,dıkkat etmek lazım..herkese bol kazançlar..
Dostum borsada bunlar olacak. Biraz da alternatifsizlik var. Bu dönemler tam da iyi hisseyle kötülerin ayrışacağı zamanlar. Ben gesanın iyi tarafta olduğuna inanıyorum. Kısada herşey mümkün tabii...
endeksteki bu sert düşüşler herkesi panik atak hastası yaptı..artık herkes yoğurdu üfleyerek yiyecek...şu anda türkiyede paranın gidecek yeri gerçekten de yok..faiz , döviz ,altın şu anda ölü durumda..bu aralar bitcoinler bir miktar dikkat çekiyor ama onlarda da risk yüksek..bundan sonra borsaya talep devam edecektir yalnız insanlar bu panikten dolayı çabuk realize olmak isteyeceklerdir..buda çıkışların dalgalı ve kesintili olmasına neden olacaktır...eskisi gibi cesaretli ve büyük miktarlarda çıkışlar olmayabilir...
tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı olacak %50 portföyle devam ediyorum 3 haftadır nakitle ne alacağımı şaşırdım benim gibi olan çoktur emlak alsan 5-10 katlamış faiz altın döviz stabil
https://www.youtube.com/watch?v=KvzPzgpwgm0
borsada robotların işlem yapmasının engellenmesi ihtimali var...borsayı destekleyecek tedbirler yolda arkadaşlar...