Senle daha evvel borsa konusunda kısa ve orta vade iyimserim demiştim. 9000 lerin altına ne olursa olsun 3 ay bırakmadılar. Hala birileri 7600 8000 bekleye dursun Bu çıkış göstere göstere geldi. İne çıka devam ederiz bence.
Printable View
HA HA HA....guzeldi....
emme.....canini kurtardi....bu iyi....karla cikti...sorun yok...SEVINDIM.
102 gun oldu alali....faizde mevduatta kalsaydi....ayni parayi kazanacakti...BASABAS YIRTTI....
BUNUNLA 30 yillik gecmisim var....cok iyi TEMELCIDIR....
herseye ragmen.....bu alemde en iyilerden biridir....ben YIYIT biriyim....hak yemem...
cok iyi ettin....sattin kurtuldun....bu ve halkbank seni lekeledi....uzak dur bu bankalardan.
Tabii ine çıka yoluna devam edebilir, bence bir mahsuru yok. Ama potansiyel getiri / risk oranı borsada pozisyonda kalmak veya yeni pozisyon açmak için artık bana göre cazip değil. 100 endeks 11 bine 12 bine pekala çıkabilir. Böyle bir potansiyel borsada kalmak için yeterli değil, risk faktörleri dikkate alındığında.
basarilarinin devamini dilerim....birtanem....
Kuzu 16 TL den almak istedi, 31.70 den verdim ona. Hayrını görsün. 😊
Geçen Ekim ayından beri FAB veya QNB ile bir hisse satışı anlaşması olacak diye dedikodular aldı başını gitti. Böyle olsaydı 2.5 DD den okutmak çok kolay olurdu. Gelgelelim bu dedikodular realize olmadı bir türlü. Demek ki vınlama zamanı geldi. Allah bereket versin deyip geleceğe bakmak lazım.