son durum nasıl acaba..
son durum nasıl acaba..
13107-0,37
satıs kalan 70813
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13,916 lot ile 0.37 eşleşiyor.
yönetim kurulumuz önerisinin kabul edilmesi halinde, şirketimiz öz kaynakları ve sermayesinin TTK madde 376 karşısındaki durumu genel kurulca değerlendirilecek ve alınması gerekli tedbirlerin devreye sokulmasına karar verilecektir
bu ne demek allah aşkına...
açıkça desene şu tedbirleri almayı düşünüyoruz,çözüm yolu haritası şöyle olacak desene....:vk::plc:
bu forumu kendince yönlendiren arkadas sürekli sermaya eksilmesi üzerine yaziyor..
ama sunu hic düsünmüyor..sirket söyle bir karar alsa ,vede 200 milyon alacaga ben faiz isletecegim...yillik nerden baksan 20 milyon faiz geliri demektir..buda özsermayenin 1 yil icinde 20 milyon yükselmesi ve sermayenin kaybolmasinin önüne gecilir..2 sene sonrasinda sermaye pozitif yazar..
faiz isletilmesi ile kasaya nakit girmesede..sirket kagit üzerinde arti özsermayeye gecer..bu kadar basit..fenis alüminyum böyle yapti..+80 milyon özsermaye ile tahta kapandi..
ama o arkadas öyle konular ortaya cikariyorki..kendisini yaraticilik konusunda tebrik ederim.biraz ayaklar yere basmasi lazim..bulutlar üzerinde dolasmak elbette güzeldir..
birde su varki sermaye azaltimi patronun isine hic gelmez..elindeki lot sayisi azalacak...söyle olsaydi..halka aciklik orani %80 civari olsaydi..belki olabilir sermaye azaltimi derdim..
safsataya bak,cahilliğe bak
adamlar faiz işletmicez diyor.daha sirketin kararından haberi yok.
nerenle okuyon acaba.
yok.belli.bayagı batmış bişeyler.
kendi hisselerinden voleyi vurmuş,geliyon burda ahkam kesiyon.oku oku,adam gibi oku önce
sen o adamın tırnagı olamazsın.
niyetin belli,zikrin belli.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.