-
Kahpenin dölü,,tam bir o.. çocuğu olduğunu bilsin
-
karanlık odadaki şair arkadaşa selam olsun günün anlamına layık mesajlar geçti :hah:
-
Şirketi arayın kağıdın adını SAFSİKN olarak değiştirsinler.
-
4000 puan yukarı
****** çocuğu spek hissenin içine etti..
Saf orrrrospu çocuğu
-
9 aydır bu adi kağıdın başında bekledim önceden öfkeleniyordum. Şimdi de diyorum ki tecv.. kaçınılmazsa tadını çıkar.
-
istanbulun seçim derdi beni gerdi iş karışacak gibi :28:
haftasonuna diğer paylardan çokça buradan da çıkabildiğm kadar nakit geçecem.. günü -15k lot kapattım yarın ne kadar isterse veririm "ustaya" :whistling:
-
Şu kağıda güçlü birisi 1 hafta el atsa varya patronu bile koltuğundan eder 1 haftada çünkü o kadar beceriksiz bi patron ve tahta sahibi var borsaya giriyorsun borsadan anlayan bi yönetici al yanına arkadaş ya arıyorsun şirketi ezberletmişler adama ben borsaya açıldığımda borsa 115 bindeydi benim hissem 1.98 di deyip duruyor başka da birşey dediği yok yarın yüzde 3 düşer bu kağıt bence var mı artıran neden böyle düşünüyorum yarın kar satışı olacak borsada kar eden kâğıtlar bizim kâğıt sahipleri de borsa düşüyor diye satacaklar klasik safkar yatırım tavsiyesi değildir...
-
Bir kurum dün XU30 da 20,000 bugün 35,000 long olmuş.. Toplam maliyet 55,000 x 1,250 =70 milyon lira.. 62 milyon da spotta long olmuş.. Toplam 23 milyon dolar.. Piyasa iki günde 9,000 puan artıda.YAŞASIN LİBERAL EKONOMİ. Sizler ha bire (iş bilmez?) speke. patrona YETERSİZ BAKİYE misali küfretmeye devam edin.