Daha ben keyiflenecek pek birşey göremiyorum şu durumda. 200 küsür milyon tl zarar açıklayan fenerbahce 1 haftada %35 gitti. Asıl keyif orda.
Printable View
Günlük derinlikli tahtayı izleyen varsa,çok başka işlemler olduğunun farkındadır zannedersem,
Takaslar çok başkalaştı,alınan mallrın gittiği kurumlar farklı şuan,olumlu şekilde farklı,umarım feyk değildir,
Pd dd ucuzlupu,mali tabloların pozitif olması ama asıl önemli hatta en önemli faktör defaatle yazdım 120 milyon tl,yada 20 milyon dolara borsadan sahip olabileceğin ,a grubu imtiyazı olmayan bir uşak var ortada,
Uşağı ele geçirmek için birileri uğraşmalı artık,böyle bir şirketi 20 milyon dolara kuramaz iken,şirketi herşeyiyle ,fabrika,müşterileri,malı mülkü,yönetimine dahi sahip olabilcek durumda bir uşak var ortada,topla borsadan gir mücadeleye ,patrona kafa tut,çek restini,ya sana bıraksınlar uşak seramiği,yada patrona topladığın malı daya mile mike alır,
Böyle bir fabrikayı 100 milyon dolardan aşşa kurabilirmisin,hazır müşterili,sahip olur pazar payıyla hemde mümkün değil,
İnşanlah birileri bu durumu görüp fitili ateşleyip ,odunu kökürü atıcak inşallah
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İmtiyazı olmayıp,
Hisseleri borsada toplu olmayıp dağınık olup,
Fiili dolaşımı %87 olup,
Bilançosu iyi olup,
Özserma değerine göre ,piyasa değeri çok düşüp olupda ,hangi akla hizmet bu değerlerde tutuldu hisse,
Şirket değerini bu denli ucuz tutmak nedenli akıllıca bir karar bunu zaman gösterecek,
20 milyonluk şirketi illa ele geçirmek isteyen olur diye düşünüyorum yada bu kozu değerlendirmek isteyen cebinde ciddi parası olan birileri illa patronu dibine kadar zorlayacaktır ve zorlamalıdır,
Ey patron inim inim inlettin ya ky yi palyoz gelirde seni bulurmu acaba,bulucakmı acaba,
Bekleyip görelim .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar tabiki maliyetinizi bilmiyorum ama çok şükür ben iyi bi pran yakaladım. Feneri boş verin fener benim bir yıldır düşünüp 1 kaç kere al sat yaptığım kağıt. Ben buraya hedef hissesinden geldim. Oraya reysaş ve feneri sürekli yazdım. Ama hedefte daha büyük düşüncelerim vardı. Hedeften belli bir kar alıp çıktım. Fenerin olayı başka spor hisseleri asla kazançla veya zararla artmaz yada azalmaz.
uyyy bizim USAK
Ben hıcbırşey anlamadım..fener dedi, hedef dedi, reysaş dedi, bır uşak demedi uşak sayfasında komutan logar...
Yapılan enerji zammı şirket karlarını götürebilir.
Son doğalgaz zammı yıllık 300.000 metreküpün altında tüketen aboneler için. Uşak bu kapsama giriyor mu, bilen var mı ?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.