Daha ne alanlar vardır sacro hocam tedbir denince akla gelen forumdaş sayın freskynin bile meylettigi yerde😂 ve tüm bunlara rağmen kagit giderse de iyi gidecegine isaret herhalde
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha ne alanlar vardır sacro hocam tedbir denince akla gelen forumdaş sayın freskynin bile meylettigi yerde😂 ve tüm bunlara rağmen kagit giderse de iyi gidecegine isaret herhalde
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Guzel bir soru.
Ama sorunuzu yanitlamak cok uzun surebilir.
Sayfalarca yazi yazmak gerekir.
Petkm sise aselsan thy tav bunlar anlatilmaz yasanir :)
Yani uzun uzun anlatacak vakit yok.
Bazi arkadaslar ektra grafik paylasip kagitlarin formasyonlarini teknik kirilimlarini paylasiyorlar.
Zaman icerisinde sizin paylasimlarinizida beklerim kendi kagitlarinizla ilgili.
Tesekkurler.
O zaman çok kısa vade escom analizi yapam ben madem :D
Aslında ben escomu 1.34-35 kırmadan almayacaktım dün akşam ki grafiğimde kırılım rakamı olarak 34-36 vermiştim.
Sonra tabi karelden parayı vurunca neyse hadi az alayım dedim.
:D sonra aldıkça düştü aldıkça düştü :D
Birazdan grafik paylaşırım :D
Endeks 80 binlerdeyken videolu endeks anlatımınızdan berş takip ediyorum sizleri. Tavrınız ve bilginize hayranım. Umarım bu paylaşım ruhunuz eksilmez👍
Yukarıdaki dünkü paylaşımım.
Şimdide çok kısa vade baktım.
1.24 ile 27 arası 1 hafta yatay sarabilir sonra çanak yapıp yukarılara yönelir diye düşünüyorum.
Aşağıdaki grafiğe bakacak olursak. Daha önceki çıkışlarında hep yükselen dipler yapmış.
Yine aynı tarz yüselen diplere devam ederse bu tarz bir oluşum beklemekteyim.
1.26 50 günlük ortalama tutarsa bu yatay süreç daha kısa sürer tutmaz ise aşağıda en kötü 1.23-24 bandında tutunur diye düşünüyorum.
1.24 e gelirse ek yaparım ben.
1.31-32 üzeri çok güzelleşir.
https://i.hizliresim.com/m3mny0.jpg