Senin sistem güzel çalışıyor, bugünlerde çok dikkat çekiyorsun
Printable View
Geçen de polis 50 bin promosyon istiyor diye twitter gündemi vardı, açıklama yapılmıştı.
>>>>>>>>>
https://www.ntv.com.tr/turkiye/emniy...rk6P3_87CiEfaw
Personelin, 2022- 2027 dönemini kapsayan 5 yıllık maaş promosyon protokolünün, 18 Mart 2022'de Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. ile imzalandığı ve promosyon ödemelerinin 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandığı vurgulanarak, şöyle denildi:
Abkacım seni severim ..
Beni dostun olarak görüyorsan şayet pozsuz takılman belli bir süre kafa dinlemen hem para kazanman açısından hem sağlığın açısından iyi olacak DİE düşünüyorum
Borsada herşey mantıklı olmaz . Para büyükse balık misali büyük balık küçük balıkı yutar
Yani vesselam düşecek dersin düşmez olur ama olaki algılar zarar görürse o çok daha kötü ...
Kenar da bekle dönmesini yoksa zararlı çıkacaksın
Global çakışı pala abey de görüyor ...
Global çakılıyor diyen vurdu kırbacı
Karşılayan pala abeyse
Global döndüğün de bir yüzde 2 daha yaptırır
Global borsaların üçbeş gün daha dönemiyecek olduğunu biliyor mu palamız. Bence bilmiyor ama yinede bi tüyo vereyim. dow da cımbızla bulduğumuz 31500 seviyesini izlesin, orası kırılırsa global manyak Şelale yapar die düşünüyorum. Haa bist nolur bilemem, çuvaldayız
Enflasyona devam büyümeye selam diye anladım konuşmadan. Short yapan arkadaşlar ikisinden de kaybeder. Enflasyon ve büyüme.
Cumhurbaşkanı @RTErdogan Türkiye'nin ihtiyacı, faizi yükseltmek değil, yatırımı, istihdamı, üretimi ihracatı ve cari fazlayı artırmaktır
Türkiye'nin yeniden, yarım asrı aşkın süredir oynanan oyunlarla sıcak para sömürgesi haline dönüştürülmesine rıza göstermeyeceğiz
Banka haberi de mal kapmak için çıkarıldı gibi. Görüşüm bu yazmıştım. Umarım kaptıran olmamıştır.