Bu sefer gömün ... diyecek
ABD enflasyonu daha zirveyi görmemiş olabilir
Printable View
Cumaya kadar ponzi algo sıkıştırabilir..
https://files.catbox.moe/49s07d.JPG
gümüş göz kırpıyor......yarından itibarem takibimde ....çok diri gördüm......fed sonrası yolu açık.....bir süreliğine ytd.....
Latvia wasn’t able to crowdfund a TB2 Drone for Ukraine. They needed 5 million € and only got 862.693€
eywallah haklısın, ben görmemişim- halkbankın geri alım açıkladığını bilmiyordum
yalnız tabii ki, nasıl sahol geri alım yapıyorsa nasıl sise geri alım yapıyorsa, arclk falan, bankaların da kendi hisseleri için geri alım yapmaları lazım, hadi koçla sabancıyı geçtik, isctr niye geri alım açıklamaz ? kendi hissesinden daha ucuz bi finansal varlık mevcut mu, daha iyi bi yatırım fırsatı mı var, iş bankası mutlaka geri alım açıklamalı, bbva etkisinde olur
President Vladimir Putin may speak today regarding referendums in the territories of the LPR, DPR, Kherson and Zaporozhye regions. RBK
23 ila 27 Eylül arasında olacakmış.
ertelemiş biraz, sabah olup asya uyanınca yayına konacak konuşma, donetsk ve lugansk plebisit yapacak, bağımsızlık ilan edecek, bu bölgeler zaten komple rus, naziler 8 senedir buraları bombalıyor, sürekli füze atıyor, 14.000 kişi öldürmüşler savaş başlayana kadar, resmen soykırım
abhazya tarzı yeni cumhuriyetler oluşacak, kimse tanımıyomuş- tanımazsan tanıma, oranın yönetimi bende diyecek, bizim kıbrıs da aynı durumda, türkiye bu cumhuriyetleri tanır- rusya kuzey kıbrısı tanır, azerbaycan da tanır, pakistan afrika ülkeleri falan, kıbrıs türktür
batı ?? herifler hem kıbrısı istiyorlar, hem sevilla haritasını dayatıyorlar,
yok artık yani, yok öyle yağma hasanın böreği
https://i.hizliresim.com/r40yr5n.png
Yarın sabah BIST30 endeks değşiklikleri açıklanır gibime geliyor.
>>>>>>>>>>>>>>
2.16. Dönemsel Değişikliklerin İlanı
Endeksler kapsamında dönemsel olarak yapılacak değişiklikler ilgili Endeks Dönemi
başından; BIST 30, BIST 50, BIST 100, BIST Likit Banka, BIST Banka Dışı Likit
10, BIST Temettü, BIST Temettü 25, BIST KOBİ Sanayi ve BIST Sürdürülebilirlik
endeksleri için en az 10 takvim günü; BIST Katılım 30, BIST Katılım 50, BIST
Katılım 100, BIST Katılım Tüm ve BIST Sürdürülebilirlik Katılım endeksleri için en
az 2 işlem günü önce ilan edilir.