servise vereceğin paranın yarısını çocuğa ek harçlık olarak vereceksin, yayan gitsin gelsin, çok uzaksa otobüz-minibüs dolmuş.
hayat okulunada gitmiş olur manayla. yoksa dünyadan bir haberler.
Printable View
Yıl 2009.Endeks 22.000 lerde...
NTV de yuvarlak masa etrafında 5-6 ekonomist konuşuyorlar..
Yky,garanti yat,şu bankanın pot. yöneticisi vs...hepsi kariyerin zirvesinde...mutabık oldukları cümle: ''BU SEFER ÇOK FARKLI BİR KRİZDEYİZ...''
Bunu duyan kimse mal alamazdı..almadı da..ve endeks 21.000 den kısa zamanda 57.000 oldu...:)
Hani derler ya ;UZMANLARI DİNLEYİN DİYE:oleyo:
Bak gene yazdı mesajı 2 dakika sonra sildi , ilerde yorumu tutarsa resmini paylaşacak tutmazsa paylaşmayacak senelerdir aynı hareketler çakaldan...
dün akşam bunu yazmıştın , sabah akçay la yazışırken burada kimlerin kaybettiğini görmüşündür zined:)
burayı okuyup ama yazmayan kişiler çok çoğu ile özelden yazışıp teknik istişare yapıyorum güzel paralar güzel pozisyonlar açan kardeşlerimiz ve arkadaşlar var.Topiğe gelince sen görüyorsun kimin ne dalga dümen olduğunu hep aynı hikayeler mesala ben buradan şort oldum diyen yok , mert var galiba metin hep şort başka bugun görmedim veya yazmak istemeye bilir insanlar artık burada kim donanımlı , kim sağdan soldan okuduklarını toplayıp kendi analizimiş gibi anlatıyor herkes görüyor .
bu yüzden kimin ne kazandığı değil bizim ne kazandığımız önemli .selamlar
Ayhan başkan yokmu katardan haber sen bilirsin Bilalin ne işi var bu gezilerde:drunk:
sizi bilmiyorum ama benim hisseler domatis tarlasına döndü..
:drunk::drunk:
herif iki gündür pis dadandı ..
sapladı pipeti sağlı sollu emcüklüyor benim portföyü
bi o hesaptan bi bu hesaptan.
:drunk::drunk:
Ulan embesil...SİLERİM ..Başkaları da siler..onların kararı...İSTEYEN ZATEN GÖRÜNTÜ ALIR...
Zamanı gelince de ,sen bunu yazmıştın der...
eğer son altı ayda dediklerimden aykırı bir şey söyleyemiyorsan ********sin...
BU SIGIR(Buna geçmiş lafını iade ettim)...2 senedir borsa şişkin diye diye mevduata yönlendirdi...tek bir analizi yok..yap ve 5 dakika sonra sil...
Neden silerim: BORSA OYUN TEORİSİDİR...öyle BİNLERCE insana poz. gösterilmez.-etki altına alınmaz....Silersin ama online olan görür...
sildiğim yorum zaten 17 Haziran yorumumda da var...