geçen ki gibi son dakika basarlar mı aşağı hep bu korku var. bu sefer Allahtan tavan yapıp aç kapa yapmıyorlar daha az korkutucu
Printable View
geçen ki gibi son dakika basarlar mı aşağı hep bu korku var. bu sefer Allahtan tavan yapıp aç kapa yapmıyorlar daha az korkutucu
nasıl sakin olayım 3,90 dan 4,92 oradan 4,04 insan ister istemez istim üzerinde, adım gibi eminim yükseleceğine ama bu spek çok kaldırıp indiriyor, şöyle tavan tavan kitleyen zpekler bize denk gelmez hiç.
iş yatırım 111 bin net lot alışı var, ky leri düşsek belki 150 bindir.
bu kademelerle bu lotları veremez, mecbur daha yukarı sürmeye de bugün tavan zor gibi tavana kadar 170 bin var, birde hareket edince yazılacak lotlarla en az 350 bin lotluk bir alım lazım.
Al sat beceremiyorsan benim gibi ekrana bakmamak şart
5,20 lerden satıp tavan olacağına yine kendimi inandıirop geri aldım erkenden beklesek buralar iyiydi
Ky ne zaman adam olur, her gidene ve düşene atlamadıpı, zararı başka hisselerden çıkarmayı düşünmedikçr ve yükseliş ve düşüşte duygularına yenilmedikçe adam oluruz
boyp 440 alıp 518 sallarsa vangd 345 alıp 380 sallarsa sonra cemas 272 alıp 280 sallarsa adam olur :P en son gelip 495 yine boyp aldım ama bakalım nolcak.
fazla heyecan yapıyorsunuz. sakin olup bekleyin ya da bir hisseyi satınca almak için minimum yuzde 4-5 düşmesini bekleyin yoksa alıp sattıgınıza degmez.