Yürrü sahtekar.
Hobim oldu benim ayvanuri hoplatıyorum..
Printable View
Yürrü sahtekar.
Hobim oldu benim ayvanuri hoplatıyorum..
illa küfür ettirecek.
uğraşamayacam...
Alıntı:
#SONDAKİKA
Pentagon
Yemen ( Husiler)
Kızıldeniz'de seyreden USS Carney savaş gemimize ve Kızıldeniz'de seyreden ticari gemilere onlarca füze ve drone ile saldırı oldu.
Yakında Abd uçak gemisini batıracaklar.
DD Geopolitics
@DD_Geopolitics
🇾🇪🇺🇸 BREAKING The Pentagon is reporting that multiple US Navy vessels in the Red Sea are under attack.
Missiles and drones have been launched from Yemen towards the USS Carney and commercial ships in the Red Sea — Pentagon official to Al Jazeera.
İran keşif-saldırı İHA "Mohajer-6", Basra Körfezi'ndeki ABD Donanması'na ait USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) uçak gemisinin üzerinde uçuyor.
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
1 sa
Britanya Denizcilik Ajansı'nın uyarısından saatler sonra Kızıldeniz'de seyreden bir İngiliz gemisinin roketle vurulduğu duyuruldu.
Ortalık fena karışacak gibi...
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
İzmir Büyükşehir’in eski genel sekreteri Buğra Gökçe’nin, hakkındaki yolsuzluk soruşturmalarını hafifletmek amacıyla açılışı yapılacak olan Karantina Meydanı’nın ismini 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değiştirmeye çalıştığı ancak bu girişimin CHP Genel Merkezi’nce engellendiği öğrenildi
@gokcebugra
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1 sa
Akşener, bugün Zoom’da il başkanlarıyla toplantı yaptı.
Başkanlardan 60’ı “Şartlarımız kabul edilirse CHP ile işbirliği yapalım” derken, 21’i karşı çıktı.
Akşener, İstanbul’da 35 ilçe başkanıyla buluştu.
22’si işbirliği derken, 13’ü karşı çıktı.
Ankara’da 25’te 21 “Evet” çıktı.
haberiniz.com.tr
@Haberinizcomtr
CHP bölücülerle el ele…
CHP ve HEDEP, “TSK kimyasal silah kullandı” iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya sahip çıktı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz ve HEDEP Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları ortak basın açıklaması düzenledi:
🎙️Şebnem Korur Fincancı’nın görevden alınması, Türkiye demokrasisine darbedir.
Kassam Tugayları || El Cezire:
📌 İsrail Ordusu direnişçilerin mukavemeti nedeniyle Gazze kuzeyinden %70 oranında çekildi.
📌Geri çekilme son 2 günde hızlandı.
📌İsrail Ordusu güneyden saldırılarına ağırlık verdi,kuzeyde ise sınırlı saldırılar yapıyor.
https://resmim.net/cdn/2023/12/03/Zd6Rbb.jpg
Alıntı:
Fatih Özatay
@OzatayFatih
·
17d
İTO Kasım ayı enflasyonu son 23 yılın en yüksek ikinci Kasım enflasyonu (%3.8) oldu.
Yarın açıklanacak TÜİK enflasyonu bakalım ne düzeyde olacak?
𝙔𝙞𝙜𝙞𝙩 𝙆𝘼𝙔𝙉𝘼𝙆🐟
@YgtKyn
·
9s
TAPULARINIZA
edevlet, web tapu uygulaması üzerinden mutlaka “vekaletle satış” kısmını kapatın. Bu durumda satışta bizzat sizin olmanız istenir.
Tapu devirleri artık noterlerden yapılabiliyor ve sahte vekaletler ile haberiniz olmadan iş çevirecek çakallara yem olmayın.
Abdulmelik El Husi: Gazze'deki saldırganlık durana kadar İsrail gemilerini hedef almaya devam edeceğiz.Alıntı:
Abdülmelik El Husi: Bab el Mendeb den tüm uyarılarımıza rağmen geçmek isteyen 2 İsrail gemisini (Unity Explorer ve Number Nine) vurduk. Gemilerden birini karadan denize füze ile diğerini ise İnsansız deniz aracı ile hedef aldık.
Mert Başaran
@MertBasaran_inv
·
3s
2002-2023 yillari arasi
Borsa endeksi 80kat
Asgari ucret 90 kat
Altin 130 kat
Simit 75 kat
Ev fiyatları 100 kat
DOLAR 20 kat artmış,
Ama sorsan dolar çok kazandırır!
Han Yunus'un kuzeydoğusundaki Karara beldesinde Filistinli direnişçilerle İsrailli teröristler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
İsrail İç İstihbaratı Şin-Bet şefi Ronen Bar'ın sızdırılan ses kaydında suikast planı itirafı:
"Kabine bize hedef belirledi. Lübnan, Katar, Türkiye'deki Hamas liderlerine ulaşacağız.
Bu yıllar alacak ama oraya ulaşacağız. Bu bizim neslimizin Münih'i."
[1972 Münih Olimpiyatlarında İsrailli sporcuların öldürülmesi olayı sonrası İsrail İstihbaratı birçok ülkede Filistinlilere yönelik suikastlar düzenledi]
İsrail kuvvetleri Gazze'de Beyt Lahia ve Beyt Hanun'dan tamamen çekildi.
İsrail kuvvetleri Gazze'nin Tel al Hawa Mahallesinden çekildi.
https://resmim.net/cdn/2023/12/03/Zd6zuq.jpgAlıntı:
Antik Tarih
@neredeneyeniir
Büyüyü Getiren Melekler Harut ve Marut;
Uzun yıllar önce Allah; (c.c) Harut ve Marut adlı iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmekti.
Alıntı:
Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere büyü öğretirken, bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu söylemeden kimseye büyü öğretmezlerdi.
Büyüyü her kim satın alırsa onu alanın ahirette bir nasibi olmayacağını da çok iyi biliyorlardı.
Hakkıyla bilselerdi uğruna canlarını sattıkları şey ne çirkin bir şeydi. Allah bu ayetlerle Harut ve Marut isimli iki meleği insanları denemek için gönderdiğini ve onlardan öğrenilen büyülerin tek karşılığının cehennem olduğunu söylüyor.
Fakat bir çok insan cehennemi kabul edip Harut ve Marut isimli iki meleğin öğrettiği büyüleri yaparak kendilerini sonsuza kadar lanetlemiş oldular.
Alıntı:
Eski kitaplarda anlatılanlara göre bu iki melek insanların kötü huylarını insanların yalancı olduğunu gördüler ve Tanrı'ya; -Biz onlardan daha iyiyiz neden onları bizden üstün tutuyorsun?
-Tanrı da bu iki meleğe insanların nefsi olduğunu söyledi;
Sonrada size nefis vereceğim eğer günah işlerseniz sizi de azaba çarptıracağım, dedi Harut ve Marut bunu kabul ettiler Fakat nefis sahibi olduklarında ikisi de birçok günah işler ve sonunda da azaba çarptırıldılar. İkisinin cezası dünyada bir mağarada kıyamete kadar asılmak olur
Onlar aynı zamanda Tanrı'nın verdiği görevi tamamlayarak kıyamete kadar cehennemi kabul edenlere büyü öğretmeye devam ediyorlar.
Eski alimler bu mağaranın Şam yakınlarında bir yerde olduğunu ve ancak büyük çaplı büyüler yapan ve cinler tarafından haber verilmiş büyücülerin o mağaraya gidip Harut ve Marut'tan bilgi edinebileceklerini söylüyorlar.
https://twitter.com/opdrokanozdemir/...66983457387002
Alıntı:
Mehmet Okan Özdemir
@opdrokanozdemir
Michigan’da bir doktor kanser olmayan en az 553 kişiye bilerek ve isteyerek kanser teşhisi koyduğu,onlara gerekli olmayan kemoterapi tedavisi uyguladığı ve bu yolla Kemoterapi ilaç firmalarından rüşvet alarak toplamda 17 milyon dolardan fazla kazandığı iddiası ile açılan davada 45 yıl hapise mahkum edildi.
Doktor itirafında “Evet,yeteneklerimi kötüye kullandım çünkü güç ve açgözlülük benim bu günaha girmeme müsaade etti.”dedi.
İnsanların %99,96 sını öldürme ihtimali olmayan,spesifik olmayan testlerle teşhis! konulan, “Asemptomatik hasta” palavrası ile endikasyonları genişletilen,geçen 3 yıla rağmen gerçek etkeni! bile tam olarak izole edilip gösterilememiş olan bir #sALGIn bahanesi ile insanların hastalık korkularını ve duygularını sömürerek milyarlarca doz uygulanan genetik etkileşimli #deneyselsıvılar ı bir de bu bağlamda değerlendirin.
Bu cezalandırıldı.
Peki ya bunun rol modeli olan Ustaları?
Mehmet Okan Özdemir
3 Aralık 2023
Alıntı:
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Ben size kanser tanısını bir değil en az iki patolog gördükten sonra alın diye kaç defa yazdım. Amerikalılara bile duyurusunu sanmıştım.
Acayip tezgahlar her yerde var ama her yerde!
https://twitter.com/thhsynkrgz/statu...34033832157623
Linkte video var. Yakında, çok yakında Yahudilere herkes acıyacaklar.Alıntı:
Taha Hüseyin Karagöz
@thhsynkrgz
Soldaki İskoçya
Sağdaki Türkiye
İkisi de aynı gün.
Netanyahu, dün kızdı ve "Hamas, Türkiye'ye gitsin" dedi.
Yahudiler nereye gitsinler?
Yahudileri yine biz kurtaracağız, bu Türkiye'nin gücüne güç katacak. Fabrikalar, özellikle askeri fabrikalar sökülüp Türkiye'ye getirilecekler.
Mevcut askeri uçaklar ve tanklar Türkiye'ye getirilecek.
Türkiye'nin askeri gücü bir anda 2,5 kat artacak.
Tsk, aynı anda Afrika, Afpak ve Balkanlarda operasyon yapacak hale gelecek.
Ben bunları Harut ve Marut'tan öğreniyorum.
Edebiyati bırak Mafi...Alıntı:
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
·
42d
Bugün Mülkiye'nin (Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) kuruluşunun 164'üncü yıldönümünü kutluyoruz. Nice yıllara. Mülkiye Marşı; "Başka bir aşk istemez aşkınla çarpan kalbimiz / Ey vatan gözyaşların dinsin yetiştik çünkü biz" diye başlar."
Merak etmeyiniz, fazla bir zaman kalmadı. Yeni Nuh Tufanı çok yakın.Alıntı:
Prof.Dr.Evren Bolgün
@ebolgun
49.000 TL’ye Dr. ünvanı veriliyor!🤔😳🤔
"Rus liberalizmi eşyanın düzenine değil, eşyanın kendisine, onun özüne saldırır; başka bir deyişle Rusya'nın düzenine değil, Rusya'nın kendisine yönelmiş bir saldırıdır bu"
"Başka bir deyişle Rus liberali bugün, Rus-olmayan bir liberaldir".
#Dostoyevski
#Budala
SULTAN TARLACI 🦋
@TarlaciSultan
·
28d
Bugün Ömer Hayyam'ın Ölüm yıldönümü.
‘Ey Allahım! Sen bilirsin, ben kapasitemin yettiği kadar seni algılarım. Bağışla beni, çünkü benim seni tanımışlığım sana aracımdır’ dedi ve öldü.
Öldüğünde tarih, 4 Aralık 1131’i gösteriyordu.
https://twitter.com/RawFootage9/stat...30836572913916
Linkte video var. Böyle çok video var. İsrail'in kayiplari çok fazla.Alıntı:
PeaceForPalestine
@RawFootage9
🇮🇱🇵🇸The joy of those celebrating was short-lived as the Palestinian flag was lowered, but the response came, turning their surroundings into rubble—an unbelievable scene.
İsrail kara harekatı yapacağını açıkladığında şöyle yazmistim:
Bir Müslüman şehrine girip, işgal edeceksin, katliam yapacaksin ha? Gel bakalım Yahudi...
Israil yenilmezmiş de, Yahudiler 300 Nobel almislar da abidik gubidik. Masal bunlar.
Simdi gerceklerle yuzlesme zamanı.
Gercek şu, ben bunu senelerdir yaziyorum: Israil zavalli, maşa bir devlettir. Yahudiler ise köledirler. Filistin direnişi destan yaziyor:
https://youtu.be/p1T69BuKzeM?si=Bq-LKmJcn7uMcOgC
https://resmim.net/cdn/2023/12/04/Zd99FG.png
Alıntı:
Thomas Hon Wing Polin
@thonwingp
“We remain fully able to project power... and to direct resources to multiple theaters.
“The United States is the most powerful country on Earth. We can walk and chew gum at the same time.”
-- Lloyd “Raytheon” Austin, chief sales agent, US MIC
https://resmim.net/cdn/2023/12/04/Zd9UNo.jpg
Bünyamin de İsrail yenilmez sanıyordu. Bir de Savunma Bakanlari var, su katilmamiş oropu çocuğu. Gebereceksiniz de nasıl gebereceksiniz?Alıntı:
İsrailli Teğmen Yeshua Marachim, geçen ay çatışmalardan kaçtıktan ve kendi deyimiyle savaşmayı reddettikten sonra komutanlığının kendisini bir takviye taburuyla Gazze Şeridi'ndeki Beit Lahia'ya göndermekte ısrar etmesi üzerine intihar etti.
En uygunu kazığa vurmak.
Alıntı:
İstanbul Finans Merkezi (Ataşehir) inşaat projesi için İstanbul ve Ankara'daki kamu personeli taşınmak zorunda bırakıldı. Ankara'daki BDDK personeline; 400 kişi için aylık 45 bin TL maaş farkı verilecek.
Emekliler, asgari ücretliler ne olacak? :)))))))Alıntı:
ÖMER ÇAY
@Dromercay
·
9s
İstanbul'a atanan öğretmenin, polisin, askeri personelin başı kel mi?
Madem hayat pahalılığı kabul ediliyor bu insanlara da fark ödeyin.
400 kisiden biri olsam, anayasaya aykiri oldugu için bu parayi almayi reddederdim.
Gençler hep böyle davranin, sakin ufacik bir menfaat icin haktan, adaletten ayrilmayin. Hepiniz izleniyorsunuz, geleceginiz, hatta hayatta kalip kalmayacaginiz
bugunku davranislariniza bagli. Aristokratlar gibi olunuz.
Deprem olmuş. Korkutacaklar yine. Korkmayiniz. Istanbul korunaklidir. İstanbul'un çok guclu koruyuculari var. Istanbul'a dogal afetler zarar veremez. Fakat gida sikintisi olabilir. Avrupa yakasinda su sikintisi olabilir, isgal durumunda gecerli bu. Avrupa yakasi isgal edilebilir, Anadolu yakasi isgal edilemez.
Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
TÜİK, Kasım TÜFE'yi %3.3 açıkladı, yllığı %62'ye yakın.
Istanbul'a birşey olmaz ama Gemlik'e olur. Fay, Gemlik şehir merkezinin tam ortasindan geciyor. Bursa'ya da olur. Nilüfer ovanin ustunde.Alıntı:
Erol KUTLU ⚓️
@KptKUTERO
·
5d
AFAD: Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa Mudanya açıkları) meydana gelen 5.1 ve 4.5 büyüklüklerindeki depremler sonrasında an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır.
Bursa'nin en saglam yeri Muradiye'dir. Tabii ki Tophane ve Yesil. Teleferik de iyidir.
:)))))))))))))) Onu bizim elemanlar denemiştir.Alıntı:
İsrail Kanal 14'ün Savunma Muhabiri Hallel Bitton Rosen:
"Hamas yeni, tuhaf, yıkıcı ve ölümcül, lazer bazlı patlayıcı bir silah kullandığı, bunun ev yapımı bir silah olmadığı düşünülüyor."
https://youtu.be/xO4BcVt3SU0?si=1ys3Br0nV_DfF4IO
Şaban Sevinç
@sabansevinc2
CHP, Türkiye’nin köy ve kasabalarında da kabul görmedikçe AKP tarzı islamcı sağa mahkum kalacağız.
Demokrasi ve hukuku Şebnem Korur Fincancı ve Selahattin Demirtaş gibileri savunmaktan ibaret zanneden CHP sahil şeridinde de fazla tutunamaz.
https://twitter.com/ProfDrUsumezsoy/...93912907645351
Linkte video var.Alıntı:
Prof. Dr. Şener ÜŞÜMEZSOY
@ProfDrUsumezsoy
Kuzey Anadolu Fayı kuzey değil güneye doğru devam ediyor.
#deprem
Hadi ordan. En korunaklı yer İstanbul. Sen İsrail'den taşinacak sanayi kuruluşlari nereye yerlestirilecek onu düsun. Ege ve Akdeniz olmaz. Yerden su kayniyor.Alıntı:
Prof. Dr. Naci Görür: “Deprem sorunu sadece kentsel dönüşüm ile çözülemez. Marmara'daki sanayi tesisleri Anadolu'ya taşınmalıydı."
Iki sene once ihracat hedefi yazmistim, 275 milyar dolar. Baya yaklasti. Hizmet ihracati 110 milyar dolara çikti. Neredeyse 370 milyar dolar.
Iki sene sonra 600 milyar dolar olur.
Tuncer Şengöz
@TuncerSengoz
·
20d
Enflasyon konuşurken deprem, deprem konuşurken sel, sel konuşurken hukuk, hukuk konuşurken siyasi çalkantı...
Manşetlerin "57. sokakta dün gece su borusu patladı", "8. caddede yeni sanat galerisi açıldı" gibi haberler olduğu sakin bir ülkede yaşamak nasıl bir şey acaba?
https://resmim.net/cdn/2023/12/04/ZdFlVx.jpg
Alıntı:
Şükrü_Baba
@karavanci34
·
21d
#Gold bir 2.135 tepesine vurdu döndü geldi 2.058 dibine vurdu. Görüyorsunuz değilmi boğalar ve ayılar nasıl dalaşıyorlar. Külçe kartellerinin (Ayılar) bu baskıyı yapacaklarını dün size anlatmıştım. Kaybeden onlar olacak.