Moody's, Halkbank'ın notunu indirdi, görünüm negatif
uzun vadeli döviz cinsi teminatsız kıdemli tahvil ve uzun vadeli yerel para cinsi mevduat notu Ba1'den Ba2'ye indirildi.
Printable View
Moody's, Halkbank'ın notunu indirdi, görünüm negatif
uzun vadeli döviz cinsi teminatsız kıdemli tahvil ve uzun vadeli yerel para cinsi mevduat notu Ba1'den Ba2'ye indirildi.
KOZAL – SPK tarafından, 2011 – 2015 yılları arasında döküm işlemlerinde altının kayıt dışı bırakılmasıyla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
2ileri1geri gelsin durum değerlendirmesi yapalım
malum emeğin çoğu onda
berebilirsek önümüzdeki ahftadan itibaren alacağımız tüm tahminleri 2 hafta boyunca yıllık hisse yarışmamızada kayıt edelim
yani önümüzdeki hafta yapacağınız tahminler hem gelecek haftaya hem yıllığı eklensin
ondan sonraki hafta ise tahmin yapmayanların tahminlerinide gelecek haftanın listesine ekleyelim
hem ondan sonraki haftanın tahmini olsun
hemde gelecek haftanın tahmin yapanları ile birlikte yıllığın tahmini olsun
Flap kitledi
Ayhan Başkan günaydın,
gyo, yo gibi ürünlerin aşırı volatil hareketleri dolayısıyla haftalık yarışmada yarış dışı kalıyordu.
yıllık yarışma, daha uzun bir vade sayılabileceğinden dolayı, yarışmaya dahil olabilecek hisselerin spektrumunu mümkün mertebe en geniş şekilde tutabilir miyiz acaba (mesela sadece yakın izleme-gözaltı pazarı yarışma dışı olabilir gibi)?
saygılarımla,
ne flap mış...
flap ile bir kozalağı ve enverinkini bir arada yazan tek kişi var oda maxant
https://urun.n11.com/diger/vice-in-b...n=criteo_genel
bu googleyi anlamak mümkün değil
hissenette kabak gibi bu kitabın reklamını getirip duruyor önüme:ss::ss:
Beni taklit etmiş biri benim yazdığım ormanlardan flapı yükseltmiş yine bir taklitçim 1. Olacak.
https://urun.n11.com/tohum/vietnam-s...n=criteo_genel
bide bunun reklamı geliyo:whistling::whistling:
Sayas yazmadığım için pişman oldum.
1 lot ile tavan yapan hisseyide gördük, saka gibi...:kahkah:
https://i.hizliresim.com/rJnlYN.jpg
Osmano diye biri yanlış görmediusem gece 1 de tahmin yapmış.
Bundan sonra pazartesi sabah 9:29 da gireceğim tahminimi:)
Aynı oranlarla tahmin yapan olursa ilk tahmin yapanın tahmini geçerli olur herhalde.
Başarılı olmuş birisinin tahminlerini kopyalayan ve bu şekilde kendisini başarılı yapanları engellemek için bir tedbir olabilir dediğiniz. Bir ya da iki rakam farkettirmeye bilir; ama yazdığı bir hisse, tümüyle başka hisseyle değiştirilip böylece kopya sorunu ortadan kalkar. Ya da oylama yapılıp bu konu hakkında seçenekler sunularak netlestirilebilir.
https://i.hizliresim.com/AyWRgv.png
geçen yıl 19 aralıkta şundan 10 tane almış olsak 7900 dolar verecektik
bugün satsak 10 taneyi 187.000 dolar alacaktık:seyt::seyt::seyt:
Beni silin iptal edin
Bu nedir .
Bir dostum ADAM diye hitap
Ediyor diğer bir arkadaş
Kopya ile ilişkilendiriyor.
Flap/gerel/link yazan sanirim
3/4 arkadaş var.
Onlarda toplumu kopya çekmişler .
Esen kalın.beni iptal edin lütfen.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanal ortamın azizliği, yüz yüze konuşulsa bu kadar ağır gelmezdi sanırım.
bence tahmininize sahip çıkın. başkasının tahmininden esinlenmiş bile olsanız, sonuçta, tahmini yaparken kendiniz karar verdiniz.
yatırım da böyle değil midir? birisinden duyduğunuz ve yatırım yaptığınız zaman bile olsa kar veya zararına katlanmaz mısınız?
o halde, yarışmada da, başkasından bile görüp yapsanız, sonuçta hür bir irade ortaya koyduğunuz için, sonucu da size aittir diye düşünüyorum.
yarışmaya devam, öyle hemen vaz caymak yok.
Ayni fikirde yım.
Amaç muhabbet olsun
Hitap şekli . Ve Kopya ile ilişkilendiriyor olmak üzücü
[emoji25]
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Başkan ne güzel yazmış eğleniyoruz bur da.Sıkmayın kendinizi sn kavak63,isteyen istediği hisseyi yazar.Tüm yarışmacılara başarılar.
Sıkmayın tatlı canınızı. Reelde para kaybedip burada ilk üçe girsek ne fayda.
Merhabalar
Ayhan beye gelen reklamlar bi harika
kopya konularına da bi anlamda sanırım böyle bakmak gerek
bol kazanclar iyi haftalar olsun