Bende 85 den avod satip bunu aldim simdi kafami taslara vuruyorum.Biz ky. Huyu budur bekleriz bekleriz maliyete geldimimi yada %5 kar buldukmu kacariz.Zararda oturur bekleriz.
Printable View
Bende 85 den avod satip bunu aldim simdi kafami taslara vuruyorum.Biz ky. Huyu budur bekleriz bekleriz maliyete geldimimi yada %5 kar buldukmu kacariz.Zararda oturur bekleriz.
Daha önce bende aradım görüştüm burda da yaZdım verilen cevaplar standart cevaplar. Kimsenin aldığına sattığına karışamam ancak bedelli bitti diyerek gelecek arkadaşlar lütfen şirket profilini, bilançoyu dipnotları ile birlikte en önemlisi şirketin yöneticilerini hedeflerini inceleyerek alın. Sosyal medya vs kararlarınızı etkilemesin bizim ciddi anlamda bir kaybımız var kurtulma ümidi var mı o da soru işareti sadece bekliyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa endexsinden ziyade hisse bazlı takılırım...zaten borsa ateş çemberinin içinde gezeliyor akrep gibi,yani sokmaya adam arıyor,iflasların,konkordatoların havada uçuştuğu yerde şu anda hiçbirşey güvenilir değil borsada...mesela bedelsiz,bedelli sermaye artışlarında yaşanan hüsranlar,çünkü talep yok,artık ne idüğü belirsiz halka arzları es geçtik...bugünkü örnek OSTİM,bedelli sermaye artışına gitti, R 1 tl,hisse 1.20'de bölündü 1 altına indi çoğu bedelliye girmedi,1 tl R'mi alırsın,yoksa 0.90 kş'den ana hissemi alırsın,üstelik bu şirket 3 çeyrekte kar yazmış,bugün intikam alırcasına birileri hisse satışı yaparak 0.94 krş gördürdü hisseyi 1 tlden...ayni olayı HALKS sigortada yapmıştı,1.40 cıvarından bedelli,bedelsize gitmişti R 1tl,onada katılım olmadı hisse soluğu 0.70 krş'de aldı,sonradan ne olduysa birileri altına gazı verdi hisse 5 tavanda 2.08 yaptı,çokları 0.70 krş'den almayan balıklama tepeden daldı,üstelik 4-10 olacak paylaşımları havada uçuştu,bugün ise 1.84'den 1.48 taban çekti...bunlar sadece takıldığım hisselerden örnek,bunun gibi çok var borsada örnekleri...eğer borsaya takılıyorsanız dibe oturmuş hisselere takılın ve az karlan kaçın gidin,kimseninde gazına gelmeyin...ytd.
0,94 giriş için iyi bir seviye gibi görünüyor. YTD
sen girdin 0.93 gösterdiler.
bu hisseyi bu hale getirenleri bizi süründürenleri Allaha havale ediyorum.
ikisi de aynı bence:)
https://pbs.twimg.com/media/Dr4XEv4WwAI2NaL.jpg:large
O.Ç. NİYETLERİ ÇOK KÖTÜ DEVAM EDİYORLAR 0.91 ALIŞ HEPSİ BOŞ VERECEK O.Ç.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.