müthiş bir çoşku var bu havayı özlemiştik
Printable View
müthiş bir çoşku var bu havayı özlemiştik
Aziz Başkana müthiş bir mesaj yolladı.
basket maçımız başlıyor
çok rahat bi maç oluyor 53-30
TOFAŞ’dan iki oyuncu diskalifiye oldu .. Çok anlamsız hareketler yaptılar hic yakışmadı ..
en iyi oyuncuları uçtu gitti mçta bitti zaten geriden geliyorlardı dağıldılar
Ben asıl Efes’i istiyordum Gergin Ataman’ın gelmesini istiyordum ama olmadı ..
aynen bende
Egehan ve Baris Ersek oyuna girdi
Fark 41 sayı oldu .. 41 kere Maşallah !
Fenerbahçe Doğuş 103 Tofaş 63 MS
Final serisinde 1-0 öne geçiyoruz
Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç'un ısrarla futbol direktörlüğü görevine getirmek istediği Fransız futbol adamı Damien Comolli, Lyon'dan kalkan tarifeli uçuşla saat 22.30'da sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. (DHA)
tofaş ayak diriyor
21-17
halen ayak diriyor 37-34
3. periyot dağıttık 4. periyot rahatız
68-54
Gene kapandı fark 80-76
Fenerbahçe Doğuş : 86 Tofaş : 78
Seride durumu 2-0’a getirdik .
2-0 yaptık seriyi
Son direniş de bitti bence, 3-0 biter bu iş.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
4-0 olması lazım
O zaman 4-0 olur [emoji3]
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Türkiye ligini takip etmiyorum. Tatmin edici takım kalmadı. Euro lig devam.
Ali Koç ile Aykut Hoca görüşmesi sona ermiş
Yok bunda da açılmadı. Dün açılan bugün açılmadı. 🤣. Neyse ben bir telefonu bakıma alayım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tofaş - Fenerbahçe Dogus maçındaki Son 2 dk 6 sayı öndeydik ama macta ilginç seyler oluyor .. 37 serbest atış yaptı karşı takım , hakemler çok ilginç yönettiler macı ..
Tofaş 91 Fenerbahçe Doğuş 88 MS
sorun yok sahamıza 3-1 ile gelecekler
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisi dördüncü maçında Tofaş’a konuk oluyor. 11 Haziran Pazartesi günü 21:00’de Tofaş Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 ve NTV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Yener Yılmaz, Serkan Emlek, Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek. Dört maç kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride 2-1 üstünlüğümüz bulunuyor.
Play-off Final Serisi Maç Programı
Dört maç kazanan takımın 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak noktalayacağı ve Fenerbahçe Doğuş’un 2-1 önde olduğu serinin programı şu şekilde:
4. Maç: 11 Haziran Pazartesi 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu)
5. Maç: 13 Haziran Çarşamba 21:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
(Gerekmesi durumunda) 6. Maç: 15 Haziran Cuma 21:00 – Tofaş - Fenerbahçe Doğuş (Tofaş Spor Salonu
(Gerekmesi durumunda) 7. Maç: 17 Haziran Pazar 19:00 – Fenerbahçe Doğuş – Tofaş (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
İnş kupayı 13 Haziran da evimizde kaldırırız...
Ali KOÇ kupayı alırsak Aziz Başkan kaldırsın kupayı dediydi.
28-22 öndeyiz.
42-27
11 de 7 üçlük attık şu ana kadar
14 te 9 3 lük 50 sayı bulduk 39 yedik ilk yarı skoru
hakemler gene cıvıttı ama 57-46 öndeyiz