Sen ne saçmalıyorsun birader başa döndük işte habere gebe şirket yoksa elindeki hisse tuvalet kağıdı boş boş konuşma
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen ne saçmalıyorsun birader başa döndük işte habere gebe şirket yoksa elindeki hisse tuvalet kağıdı boş boş konuşma
Burada sacmalayan sensin. Haber beklemek başa dönmek mı oluyor. Bekledigin haber gelmişti ve spk onaylamadı. Şimdi şirketin önündeki durum eskisinden daha iyi. Neden olumsuzluk saciyorsun. Son zamanlar da bayağı çoğaldı bu tipler gerçekten manidar.
Sürecin iptal olduğunu gecen SPK nin verdiği karar sonrası anlamadiysan ve şimdi bunu çok olumsuz bir durummus gibi alintilayip yazıyorsan ya art niyetlisindir ya da gerçekten anlamıyorsundur. Ve lütfen anlamiyorsan saçmalama. Yok art niyetli ise Allah'a havale ediyoruz.
O kadarını anlayabildin demek şükür kafan çalışıyor olumlu dediğin şey SPK dan yediği ihtar zaten sonucu red olduğu belli başvuruyu SPK red etmiş olmuyor ölü başvuru oluyor sanki şirket dürüst sende kefilisin şuan olumlu olumsuz birşey yok niyet bile belli değil en ufak fikri yok insanların sen dediğine kendin inansan kredi çeker hisse alırsın oda düşük kapatmaz
Oturup SPK nin sitesinden mevzuat yönetmelik tebliğ vs okuyarak önümüzde bizleri ne bekliyor o konuda kafa yorabilirsin mesela.
Sen oku ama unutma ne kadar dönersen dön arkada kalir. Yav arkadaş adamların hareket e geçmesi gerekiyor başka birseye ihtiyaç yok adamlar kıçını kaldırıp brokratik işlemleri yapacaklar bu ama sen oku yinede
Ben alabilecegim riski aldim. Kredi çekmek benim ilgi alanım değil. Demiyorum ki uçacak kaçacak. Sadece eski başvuru kabul edilseydi şimdikinden daha iyi olmayacaktı. Çünkü şirketi artiya çıkaracak para girişinin tamamını tahsisli yapacaklar. Bilmem algılayabildin mı. Ha orda da başka oyun çekerler onu da yaşayarak gorecez.
3 senedir sessiz bekliyorum bir kere yazdım saldirdiniz hepiniz satarken ben alıyordum işinize bakın ytd
Yazmak var ortaya korku olumsuzluk tü kaka diye koy vermek var. Bilgi verdin de sana kızan mı oldu.
Halef misin selefmisin adam gibi anlayan yorumlasin dedik kötü birşey söylemedik bende hatırı sayılı hisse var çöp olmasını istemem herhalde
Aynısını Trnskzede yaptıydi. Halefimisin selefimisin. Bu ne iş arkadaş.
Bende diyorum ki beynini yorma zaten küçük herhalde safmisin birader anlayacak bir durum yok bu u aşamada haber ve icraat bekliyor onuda patron bilir varsa akrabası yorumlasin
Bence şu yorumlarla anlamayan kim gayet net bir şekilde belli oluyor.
Beyin bedava değil mi sizin oralarda .pp
Aynı Trnskzede nin üslup. Sen misin yoksa.?
Ben değilim de senin içinde trskzedeye ait parça kalmış gibi cahil cahil konuşma bilmiyor olabilirsin mantık yurut barii
Yapilacak işlemler biraz zaman alacak genel kurul falan filan ama hiç birşey kötüye gitmiyor zamanını yoksa kimse seni tutmuyor çıkarsın ama tren kalktı mı bir daha binebilir misin bilinmez. YTD.
Yavv herkes özgür birşey diyen yok ama her şeye bilimsel yorum bekleyen isteyen insanlarsiniz paraniz tansiyonunuza bağlıysa bu kadar ne işiniz var gidin ASELSAN alin. Burda bilimsel ne durum var herkes zaman diyor bende dedim habere ve icraata muhtaç bu sirket
Ben istediğim fiyatlara gelene kadar buraya yazmayı ve takip etmeyi sonlandırıyorum toplum psikolojisine oynayan bir spek var ve doğal olarak sürekli burayı takip ediyor oyun büyük inşallah kazanan biz olacağız
Hayırlı sabahlar inşallah herşey iyi gider dileğiyle
Hadi bakalım yine sessiz sessiz gidiyoz hacim de yüksek kimsenin olmayışı daha iyi kimse yorum yapmasın
Yeni süreç başladı hayırlı olsun spk ya esas sözleşme tadili başvurusu yapıldı. Asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gözümüz aydın
Hayret bu ne hız böyle. Şaşırtıyorlar bizi.
Hadi bakalım şimdi sıra SPK da Cuma'ya onay gelir inşallah.
Hayırlı olsun...
Acaba bu başvuru içerisinde Genel Kurul toplanmasına ilişkin tarih de yer alıyor mu?
Malum şirketin yaptığı başvurularda veya şirkete gelen cevaplarda bilgi sakladığını tecrübe ettik.
Teşekkürler Airforce güzel haber için
SPK Bülteni
TRANSTÜRK HOLDİNG A.Ş.
TRNSK
Gönderim Tarihi
01.06.2017 12:22:20
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayıtlı sermaye tavanının sağlanması ve esas sözleşme tadili için gerekli onayların alınmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Düzeltme Nedeni
Kayıtlı sermaye tavanının son geçerlilik tarihi güncellenmiştir.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
29.05.2017
İlgili İşlem
Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçiş
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
0
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
73.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2021
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
8
SPK Başvuru Tarihi
31.05.2017
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuz 29.05.2017 günü yapılan toplantısında alınan karar gereğince ;
Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının sağlanması ve esas sözleşme tadili için gerekli onayların alınmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Ee fiyat değişmedi ?
Fiyat değiştirecek bir haber degilki degistirecek olan ne fiyattan ne kadar tahsisli yapacaklar haberidir oda spk onayindan sonra olur muhtemelen biz sürecin hızlı şekilde başladığına seviniyoruz sadece
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte beklenti yenilendi
Sn.Halef senin psikolojin borsaya uygun değil bence (birazda BİLİM katalım dedim)
Aynaya bakarak ki muayene yaptın canbo46
Ne atarlı adamsın gül geç bir şey demedim biraz sabırsızsın onu diyorum.
Bu şirketin önce işlem hacmi yükseliyor sonra fiyat sonra kap haberi bu adamlar bu hafta bir sürü toplandı genel kurul yaptı sonra başvuru bunları oruç ik kafayla yaptılar hiç olmazsa bir kademe yükseltir insan diye yazdım bunlar hırsızlığa tövbe etmiş olamazlar
Hadi bakalım tek tek tırman bakalim
Eskiden Genel Kurul toplanmadan önce haber veriyorlardı ama!
Bir de oruç faktörü olduğu yerinde bi tespit. Katılıyorum etkiliyor gerçekten!