Ne oldu da bu ky. alım yapmaya karar verdi dün de aynı fiyattan veriyordu Kimse almadı Bugün birisi çıkmış satış yapıyor ky. bunu karşılıyor. Nasıl bir Oyunun içine düştük anlayamadım ya
Printable View
Bence Dün TEB'in aldığı malı satsın diye uğraşıyorlar
Bu kadar alımı ve özellikle son dakikadaki eşleşme trafiğini ky yapması imkansız..Kaç tane ky bunu yapabilir..Birşeyler dönüyor ama biz bilmiyoruz..Belki kendi aralarında paslaşıyorlardır..
Sitede ki arkadaşlardan gün sonu pastası olan yok mu ? Kim almış- satmış görseydik..
Ne olacak ne çözülecek adam sana açık vermez ...
Bence sabırla dökülenleri bekleyeceği [emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
sahte emirlerini nasıl son anda çektiklerini gördük. panik satışına zorladılar. 800k lerden 200k lere düştü eşleşme kademe kademe. lakin son anda finans suyu bulandırdı. batacak tahtası kapanacak denen bir hisse için kimler neden bu tezgahları kurar??? beynim yandı. sahiden bu kağıtta büyük yatırımcılar varsa yükseltmeden vermezler kanımca. ytd.
arkadaş günlük takasları herkes hisse.analiz sayfasından bimeksi açıp görebilirler...çok nadir yayınlamıyorlar,büyük çoğunlukla yayınlıyorlar...önemli miktar işlem olmadığını orada görebilirsiniz...sadece işlem adedi fazla..ve finansın verdiği 300 bin lot..zıraatta 200 almış neticede...ytd
Teb dün almıştı..bugünde almış..birseylerin kokusunu aldılar heralde..26 s..l😉😉😉😉YTD....
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuz da bakalım belli olur....
Ne kalmaz
ocak 2018 de belli olur yani
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
internet siteleri komple gitti
Işe yaramayan site niye açık kalır ki kapansin faaliyet olmadıktan sonra durduğu kabahat
Şerefsiz bimeksin her sabah tahtasının kapanacağını düşünmek ne kötü. Adamı her gün öldürüyor. Bari kapatın gitsin. En azından bir gün ölürüz. Olur biter. Adamlar ne kadar pişkin şirketleri yerlerde sürünüyor. Onca insanın vebaline girdiler. Onca insanı kandırdılar. Çıkıp bir açıklama yapmaktan acizler. Şeref yoksunları.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün suç Spk da, halka açıklık oranının %50 lerde olduğu hisse fiyatının 1.25'lerde olduğu tarihlerde spkyı uyarmıştım. Akgiray blomberght te hisse geri alımı yapabileceğini açıklamış ama tek kalemde 3-5 milyon civarı hisse satmıştı. Ama KAPâ bunu bildirmemişti. Tam bu aşamada yazmıştım Spk'ya. Akgirayın manipülatif işlem yapmakta olduğunu hisse alacağım derken tam tersine sattığını, basın ordusuyla bir tane mağaza açılışı yaparken, onlarca mağazayı sessizce kapatmakta olduğunu, daha çok mağduriyet oluşmaması için Akgirayın hisse satışının durdurulması gerektiğini Spk'ya yazmıştım (2016 nın başları)...spk hiç bir şey yapmadı. Akgiray tam 1 ay sonra KAP’a açıklama yaptı hisse sattığını. Bugün halka açıklık %96 ortada ürün yok, borç çok, gayrimenkul yok, gelir yok, gider çok, suç duyurusu çok, mahkumiyet yok, umut yok Akgiray var, soygun var, SPK yok...mağduriyet çok...yatırım desteği yok...
Bu kadar hisse satışına normalde spk izin vermez patronun satış yapması için izin alması gerekir. Akgiraylar bunu çok iyi bildiği için hisseleri finans kuruluşlarına rehin verip borclandilar para ödenmediği için rehinli hisseleri finans kuruluşları tarafından satışa sunulmuş oldu spk nin da yapacağı bir şeyi yoktu tezgah önceden hazırlanmıştı
Bir sirketin hic %95 baska yatırımcıya verilir mi normalde verilmez veriliyorsa bir gariplik var demektir
Bu yaptıklarının hesabını elbette ahirette verecek ama yaşarkende bütün bunların acısını çekecek, ilahi adaletten hiç kimse kaçamaz.
bütün bu yaptıklarına dur demeyen yetkililerde çekecek.....:thumbdown:
Bazen Para Herşey demek değildir. O kazandıkları paraları yiyebileceklerini sanıyorlar. Çoluk çocuklarından çıkar. Bunların kul hakkından haberleri yok. Helal lokmadan. Adamların analarina avradlarına küfür etsen Amin diyecekler.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7b4706d3b7.jpg
bu gün bir şube daha kapanmış
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...49925d47f8.jpg
Açık mağazalarda da ürün yok..Yani bütün mağazalar resmiyette olmada bile kapalı gibi..
Geçmişte SPK'da etkili yetkili olanlar, bugün bimeks gibi, Anel Telekom gibi vs..şirketlerde hilei yasa yöntemiyle yaptıkları soygunların baş mimarları olarak varlık gösteriyorlar. Ibrahim haselçin ve Akgiray son örnekler, yani nerede patron Soygununa rastlarsanız, arkasında eski bir Spk çalışanının akıl verdiğine rastlamanız kaçınılmazdır. Ytd
Demek ki SPK da bu hastalık Irsi. Kimi kime şikayet edeceksin. Al birini vur ötekini. Demek ki bundan sonra şikayetletimizi Bimere , Cimere yapacağız. Devletin bu kuruma bir el atması gerekiyor kanısındayım.
Nereye şikayet yazarsan yaz, akim, cimer, Bimer, kamu denetçiliği, Spk vs...Hiç farketmez, bütün başvurular yanıtlanması için konunun muhatabına yani Spk ya gönderiliyor. Hatta avukatlık yoluyla yargısal yola başvurduğunuz da bile Spk onayı gerekiyor patronun yargılanması için. Çünkü bu aşamaaların Hepsini denemiş tecrübesiyle net olarak söylüyorum. Patronun insaf-ına-sızlığına mahkumsunuz.
Şirketin müdürü, genel müdürü, yönetim kurulu başkanı toplam hissenin %3.5 gibi bir kesitine sahip. 4 liradan 1 liraya kadar hisse satmış. Halen şirketin sahibi. Düzen bu.
O zaman biz Ky olarak hep kaybetmeyi mahkumuz. Tecrübelerinizi bizimle paylaştığız ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Servet Kardeş ricami kirmayip sildigin icin teşekkür ederim hiçbir şey degerlerimizden daha kiymetli degildir
Akgirayin spk başkanlığı dönemi çok alavere dalevereli geçti akgiray döneminde halka arz olunan pek çok sirket bugün yok ataç inşaat. mango vb. 3 yıl önce bir arkadaşım mango al dedi gözaltında çıkınca çok pirim yapacak dedi bende demek büyük konusmusum gozaltindaki bir hisseye para yatırmam dedim o zaman mango 12 kurustu almadim. Birkac ay sonra 36 kurus oldu üzülmüştüm keske alsaydım demiştim bir müddet sonra tahtası kapandı bu defada iyiki almamisim dedim allah korumus dedim kendimizi gozaltindaki bir hissede bulduk nasip diyelim
gün sonu takas analizi gönderebilecek var mı???
Nasil bir hissedir ki, o kadar kaybimiza rağmen bizi benligimizden etmiyor; hala burada beyin firtinasi yaptirabiliyor.HARAMZADELER... okuyun buradaki her yeri, bir dünya zararına rağmen dimdik ayakta duran yatırımcıyı görün; belki ibret alırsınız diyeceğim ama, "İBRET ne?" dersiniz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SEUL!!!!
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.