http://fs5.directupload.net/images/180928/k65eayqc.jpg
Printable View
Gün boyu tabanda ne kadar satıcı vardı gören var mı
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok ben yükselmeyince şüphelendim zaten
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satıcıların hepsi ky
Hiç bu kadar küçük yatırımcıya verdiklerini tahmin etmiyordum. Ya da gercekten eminis gibi bir kagitta bu kadsr ky varmi.Her yukarı harekette vermişler demekki.
Tabandaki lot çok fazla değil tabi alıcı olmayınca çok sayılır bakalım p.tesi neler olacak
Eskiden tabanlar -10 du şimdi -20 olunca tavanda tabanda çok fena oluyor 2 tabanda hisse %40 iniyor
iyi olan piyasada çok az lot var halka açık kısım az genelde yakın izleme pazarı 3-4 hisse hariç halka açık kısım %90 üzeri yani zaten sahipsiz ama eplas mzhld emnis bunların hem sermayeleri az hem de halka açık kısım az 2-3 güne kendini belli eder
Kiplas yönetim kurulu başkanı Feridun bey salı günkü konk ordato kararından sonra çarşamba günü kiplas genel kuruluna katılmış ve gülümsüyor.Insan biraz ciddi olur.Bu nasıl bir iştir anlamadım.
https://i.hizliresim.com/EDZ6zz.png
O...c...istiyorsan burada kralı var
https://goo.gl/images/AeZcSW
bunun yatacak yeri yok milleti planlı bir şekilde dolandırdılar benimde gitti bunda biraz
Yazıklar olsun yapacak birşey yok bu saatten sonra ne desek boş
Bu o.c. larinin suçu yok. Bu kağıtlarda para kazanmaya çalışan biz ky suçluyuz. Geçmişte oynadığım kağıtları saysam vay gerizekalı vay dersiniz. Gorbon, isamb, arat, untar, trsnk daha da vardır. Bir de emnis oldu. Anasını satayım al aselsanı otur geçen hesapladik 15 yılda 430 katına çıkmış temettü filan derken. Ama biz çok akilliyiz ya bekleyemeyiz 2-3 ayda vole vurmamiz lazım. Adamlar kıçımıza vurdular voleyi.
Doğru bir yorum olmuş her ky de bunlar vardır aratta benimde gitti diğer dediklerindede oynadım ama korkudan onlarda beklemediğim için kurtardık mesela arbul vardı 30 bin lot hisseyi benim verdiğim gün akşam kapandı bidaha açılmadı
Elinde çok değildir umarım dostum
Sen batışı hissetmişsin ama Gine’de alım yapmışsın
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
çok doğru 15 sene önce ne bir arsa ne bir fabrika 430 kat kazandırmaz bacası tüten şirkette sabırla beklemek
Geçmiş sayfalara baktımda patron 400 bin lot satmış bu arkadaş gibi sadece 100 kişi alsa 600bin lot yapar demekki patron önceden yüksekten boşaltmış malları böyle bir hissede 6 bin lot almak gerçi 6 bin lotttan fazla lotu olan kişide vardır
Atpette adam 100 bin lotum var istersen foto atayım dedi onunda akıbeti meçhul
Tabanda ne kadar satıcı vardı
yeri değil ama mynet bile anlık veriyi ücretli yapmış Allahtan hacim az çok yapıyorum da eşleşme gerçekleşen kademe görüyorum
Forumda 23 kişi var hiçkimse tabandaki satıcıyı görmedimi?görüpte yazmayanın Allah kalbine göre versin :)
tabanda 275.000 lot var. 15.000 lot eşleşme var şuanda.
t.e yine 1,97 ama kaç lot ile onu göremiyorum
273.000 lot var tabanda
http://share.matriksdata.com/share.a...10011342076346
tabanda satıcı azalmıyor Allah sabır versin
bende de yok
burada arkadaşlarımız malda yakalanmış geçmişte ben de yaşadım birikimler eriyor malesef
yine diyorum piyasada 1.200.000 küsür lot var isteseler 10 tl ye bile çeker birisi
satılmayı bekleyen 272K lot devamlı bekliyor hacim yok
akpaz 1,26 dan 0,51 e kadar düşmüştü yarın son taban olsa bir tepki gelebilir
akpaz ile aynı durumda yaklaşık sonuçta borç ödeyememe durumu oluşacaktı vs
akpaz 2,40 tan kolay kolay aşağı gelmeyen bir tahta iken olumsuz durumu fark edenler sata sata 1,26 yta getirdi orada yakın izlme pazarı bilgisi kap a geldi akabinde 1,26 dan 0,51 e %60 düşüş
benzer durum bmeks'te de oldu 1,25 ten 0.65 e oradan 0,51 civarı yakın izleme pazarı haberi geldi 0,24 ten döndü 0,54 e kadar tepki 3 taban olacak gibi geçmiş örnekler böyle malesef zaten bu yüzden satmaya çalışıyor bazıları
Allah yardım etsin umarım bu akşam birileri tahtaya dalarda arkadaşlar bir rahat bir nefes alır