Boşuna heveslenmeyin. Patron suya götürür susuz getirir. O denli cins, cibiliyetsiz ve de ******** bir kağıttır.
Benden söylemesi...
Printable View
Boşuna heveslenmeyin. Patron suya götürür susuz getirir. O denli cins, cibiliyetsiz ve de ******** bir kağıttır.
Benden söylemesi...
Bir gün patronu dövmek lazım. Eşeği de suyun başında bağlı tutmak lazım :)
Sn kazançbaşı ben şimdi sordum kuruma türk ekonomide 2.014.000, ak ta 882.000 lot mal görünüyor, sizin paylaştığınızla neden farklı çözemiyorum...
kol kesip gittim kalanlara sabır ve kazanç diliyorum
tekke bize geldi. biz çorbayı ne zaman içecez acaba ?
Usak seramik f/k 19 işlem görüyor...bizim oğlan 4,85...yıl sonu kar beklentim en az 75 milyon buda f/k’yı 3,65 lere çeker o vakit fiyatı mecbur yukarı çekeceksin...
https://i.hizliresim.com/GDAkd2.png
Genel takas..
https://i.hizliresim.com/RDZkGY.png
Günlük dağılım...oyak 1 ağustostan beri aldığ 1 milyon 730 bin lotun 1 milyon 640 binini vermiş oldu 90 bin lotu kaldı...
hocam hareket ne zaman başlar sizce,bütün varım yogumla 18.000 lot ege seramik aldım bekliyorum.
yıl sonu tahminiz nedir yaklaşık olarak?
Şirket yılı iyi bir kar rakamı ile kapatır,beklentim 80 milyonu aşacağı yönündedir...özelikle kurun yüksek seyri bilançoya ekstra katkı sağlayacaktır,geçen gün paylaştığım üzere bilançonun son günü merkez bankası kuru 4,60 imiş şimdi 6,50’li seviyelerde arada 2 tl fark var 22,5 milyon döviz satışı oldu ilk 6 ayda malum...aradaki farkı iyi hesap edin...tahminim en kötü ihtmalle çeyrek bazlı 10 milyon döviz ihracat yapsa 20 milyon tl olumlu katkı yapacaktır sadece 3.çeyreğe...bilançoyu satın alma dönemi ay sonu başlar ve 5’li rakamlar ilk hedefi olabilir...ben patronun yerinde olsam 10 lira yaparım,kimseyi de şaşırtmaz...
Bir banyonun fayans parası ile koca şirketin değerini %2 düşürebiliyorsunuz.
Şirketin son 5 yılda örneğin yaptığı toplam kar ile son 5 yılda toplam piyasa değeri farkı sn. Selamsızın ne kadar da haklı olduğunu ortaya koyuyor. Bizimkisi hep bir umut.
18 kasım 2014 kapanışı 3,22 , o günden bu yana açıkladığı kar rakamlarının toplamı 198,9 M. Aynı dönemde dağıttığı temettüler de var ama 3,22 rakamı zaten düzeltilmiş kapanış rakamı. Piyasa değeri 241,5 M dan 272,3 M na yükselmiş. Fark: 30,8M. 168,1 M kar sanki hiç yapılmamış. Yani hisse başına değerlenede 2,24 tl ekside. Karlılığın fiyata bir türlü yansıyamadığı bir hisse.
Allah rahmet eylesin.
https://i.hizliresim.com/OD4gJ3.png
Buradan dönerse 3,84’ü geçecektir...
Günlük pasta rica ediyorum. Teşekkür ederim.
Dönerse, dönebilirse... döndürmeye niyetleri varsa...var mı peki? Olsa idi bugün 2. Seans bunu güçlü bir şekilde gösterebilirlerdi, ama ne yaptılar? Yükselişe geçtiği anda -ki bu çok küçük lotlarla oldu...geri bastılar ve Satışa yığdılar malı üstelik endeks %2 nin üstünde artıda iken.Kanal direncini aşağı kırdırmak için kanal alt çizgisi civarında baskı kurarak oyalamak ve endeksin kötü bir gününü bekler gibi bir halleri var gibi geldi bana. Bu şahsi düşüncem olup, tavsiye veya yönlendirme deildir.
Bu gün de bu durum gayet net bir şekilde devam ediyor.
Ymarım yanılıyorumdur. Bu konuda görüşü olan?
Golden Cross (50 günlük hareketli ortalamanın 200 günlüğü yukarı kesmesi ) bekleniyor.1 hafta 10 günü var. kestiğinde veya 1 -2 gün kaldığında hareket başlar.Fiyata takılmaya gerek yok
Bir de saatlikte ters yönde golden cross var ona da birkaç saat kalmış . Onu ne yapacağız?
Bir de kafama takılan bir konu var fiyata takılmayın demişsiniz ya, fiyat düşerse HO 50 HO 200 ü nasıl geçecek fiyat düşerse? Bu konuya da bir açıklık getirirseniz beni aydınlatmış olursunuz.
orta uzun vadeli yatırımcı zannetmiştim. trader olduğunu anlamamışım.saatliğe indiğine göre işini bilirsin karışmiyim
Ne olduğumu boşverin, bir önemi yok zaten. Fiyatlar düşerse golden cross olur mu olmaz mı onu bir söyleyin de şu bir hafta 10 günü ona göre bekleyelim.
gel 3.10 cnm orada bekliyor olacağım ytd
Bu kağıt hakkında tek bir şey öğrendiğimi farkettim. Nasıl beceriyorsa beceriyor.. hep ters köşeyaptırmayı beceriyor. Bakalım şimdi 4 üstü kapanış beklentisi oluşturdu bende, göreceğiz...
Bugünkü 3,85 lik kapanışa göre şirketin f/k oranı 5,12 gözüküyor. Ancak benim hesabıma göre 7,25.!