EDIP Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -7607650 Ana Ortaklık Payları: -7607601
Printable View
EDIP Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -7607650 Ana Ortaklık Payları: -7607601
Faiz ındırımleri ile birilkte artık gyo ların devrı başlayacak teknık olarak ılk hedefı 1,20
Bankacılıkta buna yapılandırma denır kı bu yıl ulkenın en buyuk fırmaları bıle borcunu yapılandırdı. Bu edip için kısa vade lıkıtıde rahatlığı yapacaktır en kötu gerıde kaldı güzel gunler yakın, artık gyo ların dönemi başlıyor endeks ustünde getırı.
burada önemli olan en kötüyü yaşamış ve fiyatı en düşük kalmış ucuz gyolar bulmak ve bu çıkıştan faydalanmak olacaktır.
Borcunu ödeyemeyen şirketlere ne yapıyorlar bi araştırın derim.....!!!!!!!!!!!!!
Bu edip dingili borcunun faizini ödemekte zorlanıyor....
İnsanların kafasını karıştırmayın ...ayıptır....yazıktır....günahtır....!!!!!!!!!!!! !!
100 milyon dolara yakın borç.....500 milyon tlye yakın borç....!!!!!!!!!!!
Borsada hisse seçimi yapılırken şirket kar ediyormu .....kar payı temettü dağıtıyormu diye bakılır....
Kar etmeyen....edemeyen....kar payı dağıtmayan.....aşırı borçlu olan....borcunu ödeyemeyen şirketin hisselerini alırken on kere düşünün....
İMKB çöplüğu borcunu ödeyemeyen tahtası kapanan...iflas konkardato een şirketlerle dolu....!!!!!!!!!!!
Edip gibi hisselerin bir çoğu gözaltı pazarında....!!!!!!
2018 / 9 aylıkta 170 milyon borç ödemiş
2019 /9 aylıkta ise 32 milyon ödemiş
2018 yılında bu kadar borç ödeyerek batmadıysa bundan sonrası guzel olacaktır.
kap ta borcunu ödeyemediğine dair bir haber yok aksıne halk bank ile borcunuda yapılandırmış 2030 yılına kadar.
Diyelim ki borcunu ödeyemedi lüleburgazda koca bir fabrika ıyı teklıf gelırse satarız dıyorlar
daha bırçık detay yanı bu şirket ın batması yada borçlarını ödeyememesi mucize olur zaten 2019/9 aylık ta yukselişi görüyoruz .
İnsanların kafası nıye karışsın burda guzelce konuşuyoruz acıp bir bilançoya baksalar okusalar gorecekler neler oldugunu yanlız sen buraya devamlı borçlarını odeyemıyor dıyorsun ama buna ait bir bilgi yoktur farklı bır konu bul bence
dun karanlık odada 96 tamamı alındı bugun yada yarın 1 lira üstü kapanış direncinı kıracaktır. kısa vadede 1,20 orta vadede 1,60 uzunda ise 2 lira hedefim
borçlarını ödeyemeyen şirketin hisselerini deli gibi alıyorlar hayret, herkes bugunu hesaplar ben ise geleceği bır hısseyı bugunku şartarda degerlendirmek yanıltır gelecegını tahmın edebılıyorsan para kazanırsın
bıst %0,62
gmyo sektoru ise % 1,19 artıda
pozitif ayrışma buna denır
Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
Edip İplik San. Ve Tic. A.Ş.
27.06.2019 13:39
2019-2020-2021 yıllarında yapılacak toplam 11.750.000 Euro (Onbirmilyonyediyüzellibin Avro) tutarındaki anapara ödemesinden 6.350.000 Euro (AltımilyonüçyüzellibinAvro) kısmının, ödeme planının 03.Nisan.2030 tarihli taksitine eklenmesi konusunda Halk Bankası ile mutabık kalınmıştır.
12 milyon avro borç taksidin.....
6 milyon avro'sunu ödeyemedi.....
Toplam borç.....80 milyon avro civarı....
Kapta borcunu ödeyemediğine dair haber......!!!!!!!!!!!!!!!......
Bilerek insanları yanıltıyorsun.....sizin gibi birisinin kap haberinden haberi yok.......!!!!!!!!!!!
Yıllık geliri ile borcunun faizini ödeyemez.....!!!!!!!!!!!!...
Ben anlamak isteyen için koydum yazıyı....!!!!!!!!!!!
Göz bakar...beyin görür....
Siz edipe ....aşık olmuşsunuz....
Aşkın gözü kördür....onun için göremiyorsun....
Görsende işine gelmez...oda ayrı bir konu.....!!!!!!!!!!
Saaadete gelelim.....siz bana izah edin.....
500 milyona yakın ana borcu olan.......bir yıl içinde faiz ve ana para taksitleri 50 milyona yakın edip...bu borçları nasıl ödeyecek....
Bana bunun açıklamasını yapın....
Şirketler para kazanıyor her yıl temettü ödüyor.....edip borcunu ödemekte zorlanıyor....
Bu şirket ne zaman kar edecek....
Temettü ödeyecek.....!!!!!!!!!!!!!!
Saaadete gelelim.....siz bana izah edin.....
500 milyona yakın ana borcu olan.......bir yıl içinde faiz ve ana para taksitleri 50 milyona yakın edip...bu borçları nasıl ödeyecek....
Bana bunun açıklamasını yapın....
Şirketler para kazanıyor her yıl temettü ödüyor.....edip borcunu ödemekte zorlanıyor....
Bu şirket ne zaman kar edecek....
Temettü ödeyecek.....!!!!!!!!!!!!!!
biraz araştırsan anlayacaksın durumu 2020 ve 2021 vadesi henuz gelememiş borcunu nasıl oluyorda ödeyemedeğini iddia ediyorsun daha vadesi gelmedi tekrar ediyorum bunu adı yapılandırma bilanço rahatlatmak cari oranını ve likitide sağlamak için yapar bunu firmalar.
bak aşağıdaki kap haberini al halkbank şubesine git ordan kobi bankacılığında bir yetkiliyi bul sor anlatsın sana bunu yapamıyormusun firmayı ara yatırımcı birimi ile konuş.
Edip İplik San. Ve Tic. A.Ş.
27.06.2019 13:39
2019-2020-2021 yıllarında yapılacak toplam 11.750.000 Euro (Onbirmilyonyediyüzellibin Avro) tutarındaki anapara ödemesinden 6.350.000 Euro (AltımilyonüçyüzellibinAvro) kısmının, ödeme planının 03.Nisan.2030 tarihli taksitine eklenmesi konusunda Halk Bankası ile mutabık kalınmıştır
sana ben bu şirketin yıllık , 3 aylık bilançonun seceresine yazarımda buraya bu hisse için ayırcak vaktım yok getırı potansıyelı daha yuksek hısslerim ile ilgileniyorum senın deyımınle aşık oldugum hısseler.edipte teknıge oynadım hep kazandım 0,90 altı aldım 1 lira üstü sattım ama son kapanış 1 tl sütü oldugu için yenı kanal açtı kendıne kısa vadeli hedefımı görünce çıkıcam zaten.
Bu arada kağıdı alalı 1 ay olmadı bu kadar kısa sürede aşık olmam
Çark etmişssin sonunda, ödeyemedi deme nasıl ödeyecek de konuşalım bende sana diyim ki duran varlık satışı yapar en kötü öder lüleburagda 51.000 metrekare fabrika kirada iyi teklif gelirse satıcam demişler zaten borcunu ödeyemese degerinin altında verir yine borcu çevirir ki 2018 yılı borç ödemesi ortada yazdım daha önce artık şirket yapılandırmadan kaynaklı daha az borç ödeyecek ve faiz oranları düşmesi piyasa canlanınca muhtemelen 2019 son çeyrekte kar yazacak ama geçmiş yıl zararları nedeniyle kar olsa bile temettu alamazsın yanlış hissedesin.
uzatmıycam sevgili kardeşim 2006 yılında itibaren fınans sektorundeyim bu sektorde başarısız yada beyınsiz olanlar bu kadar sure tutmuyorlar duramazda bu sektorde başarısızlıgı kabul etmezler.
en çok yukselen ilk 10 da 5 tanesi gyo firması
Çark ettiğim falan yok.....
10 sene önce 100 dolarlık edip alanın....
Elindeki hisse 10 dolar etmiyor....
Yatırım kar eden....
Temettü veren hisseye yapılır....
Yıılardır bu alemdesin....hiç bir şey öğrenememişsin....
Bir sabah kalkacaksın ....elindeki hisseler borsa kotundan çıkmış...
Bu tip hisselere yatırım yapanların sonu her daim hüsran olmuştur...
Yukarda yazı var ....borç taksidini ödeyememiş....daha önce yapılandırma yaptığı halde halen borcunu ödeyemiyor....
avm iş yapmıyor...bir çok dükkan boş....geçen hafta oradaydım....
Yakında boş dükkanların resmini buraya koyacam....!!!!!!!!
Bir iki sene önce 35 milyon tllik varlık sattı...oda uçtu gitti....
Nerde hata yapıyorsun biliyormusun....bakıyorsun koca avm ...70 milyon tl edermi diyorsun....
Şunu anlamıyorsun...vatandaş yılbaşında devanın cirosuna bakıyor yarı yarıya kar....1 milyar net satış...yarısı bürüt kar....3. çeyrek bilanço açıkladı...200 milyon kar....
Deva sen başı....3.5 tl....bugün 8 tl....borsacılık bu....
Ucuz diye aldığın batak hisse edip....
2017...2 tl....
2019...1 tl....
Bu hisse yarın gözaltı pazarına gidermi....!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Şu an hissede operasyon var....
En son.....1.90 ları gösterdiler...
Yolun sonunda ....0.50 leri gördü....
Dikkat edin.....!!!!!!!!!!!!!....
Bu hisseye yatırm yaparken 50 kere düşünün.....
Anormal borcu var....
Şu an ülkemizde çok ağır kriz var....!!!!!!!!
Borcunu ödemekte zorlanan şirketler.... .
Onlarca şirketin tahtası kapandı...borsa kotundan çıkarıldı....!!!!!!!!!!!!!
21/11/2017.....
Edip....1.90 tl......gösterdiler....
Daha sonra hisse.....
15/11/2018....edip ...0.50 tl....!!!!!!!
Her an güm....yükselir...yükselmez....
Durum mizahı yaptım....
Karar sizin....!!!!!!!!!!
Anladım ben seni şirket batacak ama forumunda nöbettesin birisi şirket ile ilgili bir şey yazsa hemen karalama.
Şirketi beğenmiyorsun ve batacağı için almıyorsundur diye düşünüyorum ama ınsanları koruyorsun takdir ettim seni.
Kamu spotu gibi bişeysiniz yani :-) Bu kafayla para kazanıyorsan borsadan tekrar tebrik ediyorum.
İlerde gyo lardan birine yatırım yapmaya karar verirsem edipi ilk sıraya aldım, belki tekrar foruma uğrarım ilerde
Şimdilik edipe ve sana ayıracak vaktım yok. Buda son yazım.
sanada bol şans, şansa çok ihtiyacın olacak.
Eeeeeee düşün taşın olur işin gözaltı bizden daha iyi ne durup duruyon burda hem göz altından bahset birde blanço gönder neler oluyor edipppppp. Beyaz bayrağı çek sende kurtul bizde.
212 AVM'de bolca boş dükkan var.
AVM yeterince müşteriyi kendine çekemiyor.
Ya insanları kendine çekecek, avm koridorları tıklım tıklım insan olacak, sonuçta boş dükkânlar dolacak, kira geliri de edip'in borçlarını kapamakta yeterli olacak.
Ya da bedelli sermaye artışı yapılarak borçlar kapatılacak.
Diye düşünüyorum.
Edip dükkanların %90 nını 10 yıllığına kiraya vermiş sözleşmesini yapmış bunun ediple ilgisi ne olabilir.bedelli sermaye arttırması için izahname hazırlamalı borç borçta bu borç kimin bağlı ortaklığınınmı yoksa finansal bir yatırım borcumu reel bir borçmu.
KAP'a açıklanan duyurularda ve bilançolarda hepsi yazıyor.
Kiralardan elde ettiği gelirlerde yazıyor finansal borçlar bir gün hokus bokus olabilir sıkıdurmak lazım.
1.12 ustune atıp kalırsa bir ivme olabilir 1.20 ye kadar olası ytd
1.24 te bekliyorum edip. Seni satıp aynı sayfadan başka hisse alacağım. Hadi bekletme 😉 kalkıp gitmeden almalıyım onu
nasıl bu kadar ucuz kalmışta göremedim.
bu saatten sonra alınır mı? :/
kimseler kalmamış galiba hissede
Bu kadar dengesiz bi ülke olamaz....
Döviz yükseliyor....döviz borcu olan....borcunun taksidini ödeyemeyen erteleyen....bir çok dükkanı boş olan....
Edip iplik yükseliyor.....
Tarihinin zirvelerini yaşayan Ateks düşüyor....!!!!!!!!!!!!
Dikkat edin beyler....burdaki insanların yazılarını iyi araştırın....!!!!!!!!!!!!!!!!
fiyat haberden önce gelir..
haber ne acaba ?
*albayrak: Kamu bankaları sıfır konutta faizi %0,79'a indiriyor-apara