Estağfurullah... espirisine yazdım. Hepimiz karıştırmıyormuyuz... gönüller bir olsun. İnşaallah gönüller tavanda birleşsin... Allaha emanet
Printable View
Sağol insallah
nakadar çimento şirketi varmı ula afyondan başka hepsinin bilançosu geldi
Merak etmeyin göndereceklermiş bugün. ama çok iç açıcı sonuçlar gelmeyecek gibi.
cuma günü de bu gün de yapacağı hareketi tahmin edebiliyorum. ama makina değilim ki. duygularıma yenilip işlem yapamıyorum. şu haberler gelsin artık. iyi ya da kötü . önemli değil. ytd
Bilançoda son tarih ne zaman?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz önce.Konya'nın bilançosu geldi.54.4 civarı....
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlükte bariz birlekilde sıkışmaya dogru gidiyor mart başına yön belli olur tahminimce çünkü sıkışma o tarihi gösteriyorr ytd
Afyon net kar 54
Yarın hisse nin Afyon u patlayacak. Ne gözel bir kar.... Maaşalllah....
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler biri kap haberlerini detaylı açıklarsa çok makbule geçecek
Kar patlaması yapmış
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Geçen yıla göre kar 5 kat armış bu iyi bir gelişme . Ama yatırımcısını sevindirecekmi bakalim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=YNG0
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=XSYA
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=N5IL
Konsolide olmayan rakamlar açıklanmış. Piyasa uzmanları tarafından beklenen kaçtı acaba bilen var mı. Beklenti raporu var ise ve bunun çok çok üzerindeyse dediginiz gibi yarın patlar. Ancak beklenti ile aynı orandaysa da içinde patlar. Bi araştıralım bakalım nedir ne değildir.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler yok:)
Yarin kac acmasini beklersiniz arkadaslar
9 lira:) YTD
Amca bilançoyu görev nice kal geldi galiba yazmıyorsun 😭😂 ne olur sence
Ben bilanço sonrası hareketlenir burası diyordum kimseler yok:)
Ek 15389
Geçen seneki 9 milyondan 54 milyona çıkmış taktir yine speğin ve agaların... biz ne dersek boş...
Geçen hafta burda olanlar bilir söylemiştim ne kadar kar gelecegini 50–70 arası demiştim bazı arkadaşlar bayaaa bi uçmuştu şu anda brüt kar 35 milyon civarı özkaynaklar artmış bu güzel bişey kredi borçlarıda olmasa çok güzel bi kar geçen döneme göre 7 kat artmış hala öngörümü koruyorum sermaye artışı vermek zorundalar bakalım yarın ne yapacaklar afyon oldugu için net birşey söyleyemiyoruz yoksa bilanço tam tavanlık bilanço
Allah gönlüne göre versin . Ama tepki vermezse şaşırırmışız hayır
umarım yarın aslan askıntı olmaz.
Neyse umarım dedigin gibi olur. 4 tavan çizeriz:)
anlaşıldı. yarın çoğunu hazan yaprakları gibi dökecek bizim tomruk spek. karı gören bence beklemesin satsın. kâr cebe yakışır.bizim cebin ısınmasına daha çok var. bekleriz. ytd
eskileeer hâlâ yoklar. yarın yazarlar mı acep. hele o bitanesi yok mu. o da gelir mi. neydi adı. unuttum.
Gelibolu mu
bu tabloları cok gördük aynı terane. yok tavanmis da bilmem neymiş yarın bakın ne oluyor. aynı seyrinde devam edecek
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fazla heyecanlanmayın ben sıze olma ıhtımalı en yuksek seyı soyleyım gaplı acılıs arkasından güüüüüm