http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Printable View
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Yarın beliyorum. fazla bekletme..
https://i.hizliresim.com/vJMlPp.png
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun,*26.12.2017 tarihli (bugün) toplantısında
Şirketimiz'in sahibi bulunduğu*İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü, Pafta No : F21C17C3B, Ada No : 2163,*Parsel No : 3'de kayıtlı bulunan 6.417,59 m2*büyüklüğündeki "arsa" niteliğindeki gayrimenkulün ("Gayrimenkul")*satın alınmasına ilişkin olarak Doğan Gazetecilik A.Ş. ("Alıcı")'nin teklif*verdiği ("Teklif") Teklif'in Şirketimiz İcra Kurulu tarafından*değerlendirilerek konuya ilişkin gerekli araştırmaların yapıldığı *Sermaye*Piyasası Kurulu ("SPK")'nun ilgili düzenlemelerine göre Alıcı konumundaki Doğan*Gazetecilik A.Ş.'nin Şirketimiz'in hakim ortağının doğrudan bağlı ortaklığı*olması nedeniyle Şirketimiz ile "ilişkili taraf" olduğu ve mezkur Gayrimenkul*satış işleminin "ilişkili taraf işlemi" kapsamında değerlendirildiği bu*bağlamda SPK'nın Gayrimenkul Değerleme Kuruluşları Listesi'nde yer alan iki*ayrı Gayrimenkul Değerleme Kuruluşu tarafından ayrı ayrı Değerleme Raporları*hazırlatıldığı *TSKB Gayrimenkul*Değerleme A.Ş.'nin 21.12.2017 tarih ve 2017A905 sayılı Gayrimenkul Değerleme*Raporu'nda Gayrimenkul'ün değerinin KDV hariç 38.505.000,-Türk Lirası olarak*belirlendiği Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'nin 21.12.2017 tarih*ve 2017R0192-3 sayılı Değerleme Raporu'nda ise anılan Gayrimenkul'ün değerinin*KDV hariç 38.506.000,-Türk Lirası olarak belirlendiği *mezkur Gayrimenkul*satış işleminin*SPK'nın II-23.1 "Önemli Nitelikteki İşlemlere*İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamına*girmediği mezkur Gayrimenkul satış*işleminin gerçekleşmesi durumunda,*vergi mevzuatına ve T.C. Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan Tek Düzen Hesap*Planı'na uygun olarak tutulmakta olan mali kayıtlarımıza göre "gayrimenkul*satış karı" oluşacağı ve "gayrimenkul satış karı"nın vergiden istisna*olacak kısmının, vergi mevzuatının ilgili hükümlerine de uymak suretiyle kar*dağıtımına konu edilmeyerek, beş yıl süre ile pasifte özel bir fon hesabına*alınacağı SPK ve Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu*düzenlemelerine uygun olarak, Türkiye Muhasebe Standartları ve Türkiye Finansal*Raporlama Standartları kapsamında hazırlanan finansal tablolarımıza göre ise*6.420.000 Türk Lirası tutarında "gayrimenkul satış zararı" hesaplandığı Gayrimenkul'ün*24.10.2002*tarihinden bu yana "arsa" olarak bulunduğu,*Şirketimiz operasyonlarına*dahil olmadığı, faaliyetlerine herhangi bir katkısının bulunmadığı ve yatırım*amaçlı olarak sınıflandığı görülerek *Gayrimenkul'ün KDV hariç 38.500.000,- Türk Lirası bedel üzerinden Doğan*Gazetecilik A.Ş.'ye satılmasına, satış bedelinin tapu devir tarihinde nakden ve*peşinen şirketimize ödenmesine karar verilmiştir.
Merhaba sayın osma,
Bu haberle önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor. Nasıl yansıması olur.. Saygılar
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkete çok onemli nakit girecek.yarin yukarı sert yapması büyük olasılık.ayrica doğan fonları 18 milyon lot mal aldılar son bir ayda.demek ki bu haberi biliyorlardı.fonlar ciddi kar yazacak.foblari takip etmekte fayda var.ayrica şirketle ilgili son 6 ayda ciddi haberler geliyor.demek ki bir yapılanma içind e.en onemli husus da aktifine göre çok ucuz hisse.talihsizligi ticari faaliyetinden para kazanması mümkün değil.
Teşekkürler sayın osma.. Herkese bol kazançlar dilerim.
Sayın nazik yılbaşını da bulmadı
Ne kadar çok arsası varmış ,mal varlığı amma da çokmuş yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taşı hükmünde olan ana portalı Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatırım tavsiyesi anlamına gelmez.)
ilk formasyon tamam.
Haftalık grafiği takip edeceğim
https://i.hizliresim.com/mJQlG1.png
Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir
Yazmayi unuttum.buyuk ve onemli gayrimenkuller de grup sirketlerine satilmaktadir.piyasaya satilmamaktadir. Unutmayalim dgzte dohol ve girisim sermayesi sirletlerinde yuksek.miktarfa nakit varQUOTE=osma;1451292]Bu yazı hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Şirket yapılanma ya da satisa hazırlık aşamasındadır. 1 sirketin kullanamadığı ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satılmaktadır. 2 sürekli zarar eden rusya bacağı kapatıldı.muhtemelen oradaki makina teçhizat satılacak. 3 hollanda satış aşamasında 4 hürriyet emlak iştiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi şirketine yüzde 8 ı verildi. Bu sirketi de grup şirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamını alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den değerlendi. 5 aktifte bunlar gibi başka gayrimenkuller ve iştirakler de vardır. Ardı ardına bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doğan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantıklı değildir. 8 hurgz nın onu çok acıktır. Hisse tarihinde görmediği yerlere gidebilir[/QUOTE]
Merhaba sayın osma bir yükseliş oldu ama hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ne dersiniz yanılttı mı? Başka haber mi bekliyoruz.
Teşekkürler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
80 kuruştan itibaren hissedeyim o zamandan beri aylık grafik bana hurgz de bir satış, el değiştirme vb bir olayın olacağının beklentisini oluşturmuştu bende.
1,60 a cıktığında elbette bir geri çekiliş olacağını bekliyordum ama 1,0 TL görüldüğünde benim formasyonumda Aylık grafiği bozmuştu. Ve hisselerin bir kısmını geri vermiştim. Aralık kapanışı ve Ocak ayının başlangıcı bende yine bu beklentiyi '' Teknik'' olarak TAKİP ET pozisyonuna sokuyor acıkçası.
aylık grafiklerimi cok öncelerde paylaşmıştım. 2 ocak itibariyle güncellerim.
Hayırlısı...
Amsterdam, The Netherlands – December 27, 2017
We hereby announce that our indirect Russian subsidiary Pronto Media Holding (PMH) has signed an agreement with HeadHunter to sell the assets of its online resource “job.ruâ€, including the domain name and the trademarks.
As announced previously, the Group had been working on a number of options, inter alia the sale of its brands/assets wholly or partially. The decision regarding the cessation of digital operations of PMH gave the Group the opportunity to develop negotiations with respective parties to deliver improved results on PMH’s assets to realize the full benefits of this transitional stage.
We expect the deal to be closed on the second week of January, 2018 and the Group expects to use the net proceeds from the transaction to improve the liquidity and repay existing indebtedness of PMH.
Job.ru is one of the oldest market places in the Russian Federation for recruitment and now with this acquisition taking place, all necessary efforts shall be made to the satisfaction of all job applicants and employers using job.ru until the transition to HeadHunter is completed. In this regard via the online portal job.ru, its customers are being notified and offered the opportunity to **** HeadHunter.
By way of this and our previous press statements, we note that the transition period of PMH is still ongoing with the involvement of potential investors for the remaining assets. Any subsequent development in this regard shall be disclosed to public, immediately.
A copy of this announcement will be made available on the Regulatory News segment of the London
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON İŞ GÜNÜ
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
1.32 yi de patlatmışız.. Maşallah
Hayırdır kosta yine gelmişsin.. Neler yaptın anlat bakalım.. [emoji1]
Yılbaşı aksamı şimdi al eline ne içiyorsan neden sattım durup dururken de
Mevzu üçgen ise kırılır
https://twitter.com/KIRIM_LI/status/946314236929757184
https://i.hizliresim.com/bLnOOj.png
Bu arada size de Tebrikler sayın nazik.
Hayırlı seneler. Bol kazançlar dilerim.
Şimdi söylediğine nazire yapar. 1,24 ten girdim der.. [emoji1]
Bu arada size de Tebrikler sayın nazik.
Hayırlı seneler. Bol kazançlar dilerim.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Hem de ilk işlem günü gibi duruyor ama belli olmaz.. Bakalım hayırlısı olsun
Sayın Kırımlı rica ederim .alim olmaya gerek yok teb yatırımdaki malı saymazsak o zaten blok doğan holding in malı en tepede 19.5 milyon la emeklilik fonları vardı zirveyi aldı bu fonlar daki yöneticiler primlerini yıl sonu kapanış üzerinden alıyorlar ne yapıp ne edip son saniyede 5-8 kademe alacağını bilmek sizin teknik analiziniz yanında hiç kalır 2018 yılı borsada hürgz yılı olacak bunu yazalım tarihe
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=JXP7
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=X650
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=K55A
Ben de üzerimden atayım herkes biliyor tabi de KOSTA diye bir yorumcu..
31 den sattım diyor o gün de 25-26 kapatmıştık galiba.. Sayın nazik de yılbaşına görürüz demişti..
Tamamı ödenmiş 11.167.438 Türk Lirası sermayesine %92 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan bağlı ortaklığımız Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Türkçe ve/veya yabancı dillerde oluşturulacak yeni bir websitesi/platformu kanalıyla birinci el gayrimenkul satımına ilişkin olarak satış ve pazarlama hizmetlerinde faaliyet göstermek üzere, sermayesine İngiltere'de mukim Prof Estate Ltd.'nin %14, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ise %86 oranında iştirak edeceği, Türkiye'de yerleşik yeni bir anonim şirket kurulmasına karar vermiştir. Yeni kurulacak Şirket, farklı teknolojik yaklaşımlar ile yeni ürünler sunarak, inşaat firmalarının proje satışlarını potansiyel alıcılarla buluşturmayı hedeflemektedir. Yeni kurulacak Şirket'de %14 oranında pay sahibi olacak Prof Estate Ltd.'nin Şirketimiz ile doğrudan veya dolaylı herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/648237
Merhaba sayın Kırımlı müsait olduğunuzda bir yorumunuzu alsak.