yahu adamlar oyle bir seri giris yaptiki hesapta satacaktik adam ust kademelere full yazmis satislari ?????
enteresan zihniyet
ustune bir de 500 lot aldik iyimi !! saka gibi
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
yahu adamlar oyle bir seri giris yaptiki hesapta satacaktik adam ust kademelere full yazmis satislari ?????
enteresan zihniyet
ustune bir de 500 lot aldik iyimi !! saka gibi
Bol.kazanclar sizlere..Bizden bukadar.ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayek hoca verir de ben vermezmiyim dedim 11.34 den verdim. Çok değil 5 bin lottu zaten.
Kriterlerime uymamasına rağmen almıştım, A1 tarafındaki beklentiler sebebiyle. Forumdaki değerli arkadaşlara teşekkür ederim bilgilendirmeler için. Sembolik 1.000 lot bıraktım, umarım hakettiğiniz kazancı alırsınız.
Bu arada bizim dökülmemiz iyi bir indikatör de olabilir 😀 Bol şans.
Hikaye bol temel güzel ama hisse sahipsiz.rta olmasaydı dün hareket bile etmezdi.bedelsiz ve temettü yoksa isterse 600 mio kar gelsin.bide para istiyo şirket üstüne %300.
Ne zamanki A1 arz basvurusu yapılır o zaman gider.gerisi masal ve çubuklu resimlerden oteye gecmez
stop mu patlatıyorlar mal veriyorlar anlamadım ytd
İyi olmuş iyi..
Sevindim..[emoji1][emoji1]
Daha A1 keseceğiz inşaallah..
Yemişim Rta sini brütünü..
Hisse ucuz mu ucuz..
Başka böyle hisse var mı??
Çok az..
Tekniği güzelleşip dibini yapti mı??
Yaptı..bana göre...
Eeee ne duruyorsun..??
Helva yapsana helva yapsana..[emoji23]
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dun verdigini bugun alacak sanki. Hatta 1 tik fazlasiyla. Ne guzel dunya yaw.
Bir gun canima tak edip kol kafa kesecem. O gunun aksamina tavan serisi yapar yemin ederim.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle Sn Hissedarxd..
Buna canlı örnek vereyim..
Aşağıdaki anlık görüntüde Piramit 10.69 lardan yani ölü fiyatlardan mal çıkmaya çalışıyor..
Piramitin bizim tahtada işi ne??
Dun 11.20 ortalamayla hisseye kisa günde zengin olurum diye girdi..
Dün aldıklarını bugün %5-10 yukaridan verip vur kaç yapacaktı..
Ancak 11.20 lerini 10.69-10:80 lerden panikle boşalttı..
Yani tokatlandı..
Yine Ata yatirim,Alnus,Sanko,Tacirler de dun 11.10 ustu maliyetliler bugun umduklarıni bulamadan 10.70-11.00 arasindan malı kustular..
Kısa gunde kumar oynadilar ancak terste kaldılar..
Bu arada sabah 90.000 lotluk tek tuş satis ve ayni anda alis vardi..
Y.Kredi cok büyük satti Ziraat karşıladi..
Şimdiye kadar tek tuşta boyle buyuk bir Aliş-Satış görmemistim..
Dip not olarak kalsin..
https://i.hizliresim.com/TcoB7S.jpg
Sayın hocam, bütün bunlara zaten gerek yok. Adam SPK sicil defterinde ilk sıralarda yahu ! Kime ne anlatıyorsunuz.:he: Gıgıl'a soyadını yazmaya bile fırsat kalmıyor Murat yazdınız mı bu çıkıyor.:)
Dün bilanço öncesinde RTALB'deki işlemleri analiz edecek tek bir tane şerefli devlet kurumu olsa bu adamlar böyle at koşturamazlar ama memlekette tuz kokmuş.
valla en güzel parayi bugune kadar günlükçüler kazandi, normalde trade ederim beklenti büyük diye gereksiz buldum.
pozisyon actigimdan beri 2 kere 12 bolgesine gitti geldi arada bir cok kez 11.30 seviyeleri oldu verip bir iki gun sonra asagidan alsak bugun 100 bin cebe koymus ustune hisselerimiz aynen duruyor olacakti
simdi yine kitlendik ama bu sefer isi inada bindi
geçmişe dönük hareketlerini inceledim saat dörte hep bir şekillenme olmuş , 1.5 saat sonra tavana mı yoksa tabana mı , tahsisliden gelecek payı güzel yerden satmak isteyecegini düşünüyorum rta ile güler arasındaki fark bundan kaylaklanıyor düşüncem . birinden ucuza alıp digerince pahalından satcak güzel iş y.t.d
Şahsen şu bölünme tarihi netleşmeden tekrar almayacağım. 10 TL nin altında her yerde alıcıyım ama.:)
Keşke gelsede bizde alsak :)
tahtadaki kardesim isi inada bindirdi ?
gönder gelsin [emoji846]
belliki burayi okuyorsun
Toplamadayım diyorsun.:he: Destek lazım mı bi 5 bin lot kadar.:)
Dün de sormuştum katakulliye gitti. Yeni kurulan şirketlerin SPK onayı bültenden mi anlıyacağız yoksa Muratçığım zahmet edip KAP açıklaması yapar mı ?
Bunu nasıl beceriyorlar...???
Aşağıda gun sonu kademeler ve pasta var..
Yine toplu alim yaptılar..kuçükler satişta..
Yine Oyak sildi süpürdü..
Düşunun ilk iki alicı toplam alışin %72 sini alıyor..
Oyak neredeyse bugunkü alısların tek başina yarisını alıyor..
Ama hisse neredeyse taban olacak.
Kapanista OYAK satis kademesinde 7 bin lot varken son 2 dakikada 25 bin lot alim yaparak neredeyse güç gosterisi yapti..
BEN YINE INANMADIM..
BARIZ DUŞÜŞLERDE COK RAHAT MAL TOPLANIYOR..
AMA HİSSEDE GUVEN PROBLEMI VE BÜRÜTÜN OLMASI yukari hamleleri kısıtlıyor..
Hala ışık görüyorum..[emoji1][emoji1]
Haftayada birkaç kap gelir yolumuza bakarız..
Asla ytd..
https://i.resimyukle.xyz/LMyNa1.jpg
https://i.resimyukle.xyz/xITa0W.jpg
https://i.resimyukle.xyz/84UzxT.jpg
ilk çeyrek karı iyi gelir tahminim
güler 15-20
rta 20 milyon üstü kar gelebilir
bu düşüş normal ama güler bu karlılığı devam eder rta 2. çeyrekte düşer
bence mayıs sonu guler hakettiği yere gelir
girişim sermayesi portföy şirketide kurulmuş bedelli bitmiş olur
Cumhurbaşkanımızın bugünkü ekonomik reform konuşmasından..
.....
Finans sisteminin bir diğer sac ayağı olan sermaye piyasaları tarafında düzenlemelerimiz olacaktır. Şirketlerin halka arz süreçlerini kolaylaştırıyoruz. Sermaye piyasalarında ürün çeşitliliğini artırmak için projelere ilişkin düzenlemeleri tamamlıyoruz. Bu yatırımlara vatandaşlarımızın da iştirak edebilmesini mümkün hale getiriyoruz. Uluslararası finans piyasalarında yoğun talep gören yeşil tahvil piyasasına dönük altyapı oluşturarak teşvik ediyoruz.....
Hadi bakalım Murat bey..
Halka arzları kolaylaştıracaklarmış..
Hadi yine iyisin...[emoji6]
Gözümü kapattım..
Rta denince ne geldi..
Sesli düşünüyorum..
RTA nın hikayesi corana..Pandemi biterse RTA da biter.Karlılık azalır.Borsa her zaman geleceği satın alır..Corana tekrar hortlarsa eski seviyelerine gelir..
Keşke elindeki cevheri işlesede ürünlerini çeşitlendirse..
Örneğin tıbbi aletler..
Serum ve Aşı..aparatlar..Yan mamul ilaçlar..
Biyoteknik..biyokimya..Bununla birlikte yazılimsal teknolojik tibbi destekler..
İşte bir is kolu daha uretse YENİ HİKAYE OLUŞUR..
RTA kar ürettikce alanı gelir..
1.çeyreği kurtardı gibi..
Şimdi piyasa 2.çeyrek için karar verecek..
Ancak aşı coranayı bitirirse filmde biter..
Coranasiz kitlerle ne para kazanacak??
Unutmayin bazen HİSSE İÇİN 5 LİRA UCUZ OLMAYABİLİR..1000 LİRADA PAHALI OLMAYABİLİR..
Hikayesiz RTA ya 5 e giderse ucuz olur mu??
Yeni ürünler ve hortlayan RTA da 100 liraya pahalı diyebilirmiyiz??
Buna göre yatırım yapmak gerekir..
Yani tek bir hikayesi var..CORANA..
Hikaya biterse THE END..
KENDİ KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR..
ASLA YTD..
Ben bunlara inanmiyorum..Toplaniyor hisse vs...Gecen ay vakif aliyirdu is aliyirdu blok..blok olarak sattilar..bunlarda kar defter favök muhabbetine bi umutla daldilar..onlarda satar .göreceksin...11.30 dan satip 10.70 ten zaten vermez diye yazdigim mal gelmis..gücü olan adam 10.60 mal vermezdi azizim..Simdi bizim ülkemiz cennet mesela ama yatirimci gelmiyor......glryh de öyle düsün..Elimde hisse var gaz verebilirdim..ama gercekler bunlar...İtbiarda tasarruf olmaz[emoji6]..Ama bu sirkette olmayan itibarin....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyelim..
Sende haklısın..
%99 u halka açık bir şirket.
Patronunun imajı ortada.yakin zamanda elindeki hisseleri bile satmış.
Üzerinde kocaman bir ayı oturuyor.%300bedelli.
İştiraklerinden birisi kovid diye şişirilmiş bir balon firma.asi v.s. olay bitmek üzere.calisan sayısını toplasan hisse fiyatı kadar etmez.
Tek para eder tarafı A1 iştiraki.onuda kimbir kaç zaman sonra halka arz eder kimbilir.
Diyelim ki edicek glryh deki imtiyazlı hisselerin durumu nedir acaba?
Herşeyi belirsiz.ama olay ne taraftan baktığımıza bağlı.elimde hisse varken eşi benzeri yok diyorum.sattigim zaman aklım mi yok bunu almisim diyorum.
Ama gerçekçi olmak gerekirse her adımı şaibeli bir şirket.
Konu illa istirak değerleriyse çok uzağa gitmeyin isctr bakın yeter.
Şu 2 günde gidicek diye alanlar daha tam satamamis olabilir.yarin pandemi bitse RTA 10lira glryh 5 lira etmez
Oralara değeceğini düşünüyorum ben de. Bu adam bir hazırlık peşinde gibi. Bohçalayıp bir gelin çıkaracak sanki.
Yanılgı payı yüksek birkaç tahmin, yatırım tavsiyesi değil.
Evet.pandemi hem RTA yi hem de A1 i kar olarak yüksek yerlere çıkardı.bir daha böle bı kar rakami gelmeyebilir.
İsim rakam v.s.veremem ama SPK dan 2 lisans sahibi olarak sektörde çok iyi bı yerde yatırım danismaniyim.
Bu sene kesinlikle geçen seneki karlar gelmeyecek.
Bir diğer husus da alt Pazar olayı geldiginden bu yana insanlar alt Pazar daki hisselere yatırım yapmaktan uzaklaştılar.siz dusunebiliyomusunuz RTA tavan yapicak ve bozmayip kapatacak glryh tavan kapatamayacak.bunun sebebi alt Pazar.
A1 büyük bı değer.katiliyorum.ama glryh e hiç bı zaman değerini yansitamayabilir.
Yok eğer kesin yansıtır diyorsaniz RTA en iyi döneminde neden sahibi glryh piyasa değeri olarak yansımadı????
Matematik akıl almıyor ama para güven ister.bu isim murat güler degil
Yansıdı zaten 24-25 gördü 6 ayda 20 kat yükseldi bu çeyrek rta kar kötü geldi yazdım daha önde 25 milyon stok değer düşğklüğü sebebi ile Güler rta konsolidasyonda etkisi %20 Civarlarında yani rta pek Güler’i bağlamıyor Güler A1 kapital ağırlıklı kar oluşuyor bunun yanına girişim sermayesi ve portföy yönetim şirketi de gelecek rta ölüsü A1 sayesinde her sene 50-60 milyon kar yazmaya devam eder kamu ihaleleri vs tahminim 70-80 milyon kar yapma kapasitesi var ve yeterli gülerde yeni yeni hikayeler mevcut bekleyelim görelim
valla benim umudum bitti sayın hayek hem güler hem rta var .. ptesi artı kapatmazsa vedalaşıcam ,bölünme zamanı dönmeyi düşünüyorum, bütün ortalmaları kırmışken kagıda merrill üzerinden baskı kurmalarını anlamıyorum . kimse merrille hiç bir yaptırım yapamaz sonuşta abd . bütün kagıttları öyle bir bozuyorki bunu herhangi bir türk aracı kurum yapsa yemicegi ceza yok.tezgah onlara göre iyi bize göre kötü:(
benim midemi bulandiran durum rta da mevcut 25 milyonluk zararin aleni bir bicimde yatirimcidan sakkanmasi. Bu konuyu cimer uzerinden spk' ya tasidik !
cok sinirlenmistim satis yapip pozisyon kapatacaktim.
ama satis yapamadik hatta pozisyon artirdik bir miktar daha
hisse bazinda rta tarafi ile cok ilgilenmiyorum orasi beni cok ilgilendirmiyor.
ama guler tarafinda mali tablo ve mevcut yapi beni fazlasi ile cezbediyor.
"borsada umutlarin bittigi yerde yükseliş başlar"
ayrica ben bu tahtaya yeni yatirimcilarin geldigini ve bu surecin hizlanacagini dusunenlerdenim.
hakkimizda hayirlisi olsun. nasipten öte köy olmaz
İsim rakam v.s.veremem ama SPK dan 2 lisans sahibi olarak sektörde çok iyi bı yerde yatırım danismaniyim.
Bu sene kesinlikle geçen seneki karlar gelmeyecek.
Siz bu yorumu yapabilmek icin mi 2 lisans alip sektorde iyi bir yerde calisiyorsunuz. Yada size bunun icin mi maas veriyorlar?
Bunlari soylemek icin cok fazla dirsek curutmussunuz. Sokakta 15 yasindaki cocuga sordugundada rta ve glr icin ayni seyi soyler. [emoji4][emoji6]
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yeni gelen bilançoyla çarpanlarımız değişti..
PD/DD...2,56..
F/K.........5,56 oldu..
Aşağıdaki sıralamaya göre PİYASA ÇARPANINA BAKARSAK BORSADAKİ EN UCUZ 3.ŞİRKET..
Bu çarpanlar yatırim yapmak için gozü kapalı girilecek değerler..
Hele ki borsamizda F/K larin 500 lerde olduğu hatta Pd/Dd nin 3000 hatta bir hissede gördüm 10000 olabildiği ortamda beleşin beleşi..[emoji1][emoji3]
Bu ne demek..borsamizda piyasa değerinin yüzlerce hatta binlerce kat üstünde değerlenen firmalar var..
ANCAAAK..
Maalesef patronun tutumu..
Şirketteki karanlık taraf..
Alt pazar..Bürüt..
Ve borsamizdaki geleceği satin alma..
Bunlardan dolayıdir ki bu hisse resmen SÜRÜNÜYOR..
Ne yazsak boş..
Ancak sabredene HALA İNANIYORUM Kİ ÇOK GÜZEL KAZANDIRACAKTIR..
ASLA YTD..
https://i.hizliresim.com/pblzWv.jpg
https://i.hizliresim.com/e4BRv5.jpg