Bu şartlar altında bankalara temettü yasağını kaldırsanda temettü veremez herhalde. Aktif rasyo yüzünden gırtlağına kadar ya krediye, ya dibse batmışlardır. Biraz dibs bozdurup vereyim dese rasyo yüzünden cezaya düşebilirler herhalde...
Printable View
Damadın gitmesi hayallerinize tebessümle yaklaşıyorum. Cahillerin en büyük özelliği yanlışlarına dört elle sarılmalarıdır. "Diplomasız"ın yanlışını kabul etmesini beklemek en hafifinden saflıktır. Bilmem anlatabildim mi ?
bugun arcelik ve toaso yukselince mecburen bır mıktar satış yaptım elimdekilerden... bu sefer portfoy dengesi kurmak için hisse eklemem lazımdı, bist 30 dışına zaten çıkmıyorum... döndüm dolaştım bakındım ettim, kchol ekledim sonunda sattığım kadar zaten elimde olana... hisse portfoyumun %25'i kchol oldu...
ederine kıyasla daha ucuz bir kağıt yok şu anda bence xu030'da...
Dün iş yatırım , hareketlenmesi muhtemel hisselere KOÇ Holdingi eklemiş. Bakıyorsunuz en çok satan onlar. Tv ye çıkıyorlar, en beğendiğimiz hisseler arasında başta geliyor diyorlar, yine bakıyorsunuz iş yatırım satışta. Kabul, yabancı deli gibi satarkende bunlar karşılamıştı.
Bence borsanin en iyi kagidi, fiyat olarak tarihi firsat veriyor.
Acelemiz yok, alan alir.
Gedik Yatırım, Koç Holding'i 21, 84 TL hedef fiyat ve 'AL' tavsiyesi ile araştırma kapsamına aldı.
https://www.borsagundem.com/haber/ge...a-aldi/1522267
Endeks 118,500. Koç 14,90. Bilimum bist30 şirketleri dipte.
KCHOL: 15,18 TL %2,6 artı ile günü güzel kapattı.
Yine gaz haberleri ile enerji şirketlerini ve petkim/ tüpraş ikilisini %5 e yakın primlendirdiler. Abd seçimleri öncesi bist 100 ü yeni zirvelere çekerler mi , hep beraber göreceğiz. Eskiden 120k endeks , 12 lira garanti , 18 civarı koç olurdu. Artık hesaplamalar değişti. 17 lira tcell , 70 lira bim ile endeks yapıyorlar.
Yurt dışı çok fena !!
Havayolları ve türevleri aşağıda. Bakkal hisseleri hafif artı. Pandemi dönemi gibi dengeleme yapıyorlar.
Yurt dışı kötü derken, %2,5 eksi kötü demek istedim. Fransa- ispanya- almanya , yine yasaklar konuşuluyor
emin adımlarla marş marş
https://i.hizliresim.com/QhoYSX.png
çok kötü göze geldi hisse ne güzel başlamıştı çıkmaya.
Rahmi Koc koronaviruse yakalandı.YTD
Her zaman bir bilen bir gören var..!Gururlanma padişahım senden büyük ALLAH VAR...!
Huzur bu hayatta da, mezarda da önemli...Faniliklerini zaman zaman hatırlatanlar oluyor bir şekilde ve inşallah olmaya devam edecek...
YTDeğildir.[/QUOTE]
Buraya yeni yeni tipler geldi ya. Demek yakında ky hücum decek konyaya. Dikkatli olun derim elinize veriverirler sonra debelenip durusunuz. Yıllardır konyayı taşıyanlara yedirmeyen patron size mi yedirecek.
Ama gelin gelin. Gelin ki biraz yukarıdan patronla beraber biz de verelim elinize.
Nede olsa çok aşağıdan patronla beraber bizde yerine fazlasıyla koyarız.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2001 de kriz oldu 2003 den sonra trend yavaştan yukarı döndü
aile holding ve yanlarda verdiği her mal %300daha yukarı gitti
bkz ailenin hisse satışlarına kapta belki yok ama ben çok iyi hatırlıyorum
patron doğru okur görüşü yanlış bence.
Piyasada oluşacak fiyatları kestirmek zor. Ford 4 milyar usd, koç holding 4,8 milyar. Şimdi Ali Koç bu oluşan fiyatlara baksa ne der?
KCHOL : 15,54 TL-15,55 TL %2 artıda
artık bugünde yürümez ise elimdeki miktarı artıracağım
nasıl bir baskıdır bu
https://www.akyatirim.com.tr/apps/PD...d.aspx?ID=5418
Ak yatırımın takip ettiği hisselerin 3Ç 2020 kar/ciro tahminleri. Koç holding için arçelik- ford- tofaş- yapı kredi tarafında güçlü sonuçlar bekliyoruz demişler.
Froto bir iki güne bize yetişir. Sabah gazetesi ford- volkswagen ortaklığının ticari araç üreteceğini yazmış. Yer Kocaeli.
Yay hala gerilemedi hayrola
Tayyip amcanın $ var faiz haram $ çıksın helal borsa zaten kumarhane
''Bankalardaki döviz hesapları gerilemiş.''miş. Yarından sonra gram altınla dövizi seyredin bakalım
offf çok sıktı buda 50 olsun verecem.:party: