hep işbankasının oyunları
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
hep işbankasının oyunları
akşama bir haber gelirse o taban tavan olursa görür o yazan gözleri açılır
Şimdide 3750 %7 eşleşme :D
Günlük pasta lütfen.
[QUOTE=Fuat Demir;2838687]Bir elindeki tüm lotları yazdı başka yazan olacak mı bakalım :)[/QUO tahtayı yokluyorum kim var kim yok diye..20 lotla taban olucak kadar sığ şu an tahta
işbankasını bana ögretme
[attach=confıg]20734[/attach][attach[attach=confıg]20735[/attach][attach
ee yazık değil mi milletin kafasını karıştırmaya bir yukarı bir aşağı bey efendi ıyi oldu öğrendiğimiz ıyi akşamlar
Eşleşme nedir
2855 de resmen çiftleşme oldu göz göre göre
teknik olarak.tahtayı boş gördü verdi.2855 alıcı iş yatırım.satıcı integral 1 lot.
banka hisseleri yüzde 3 yukarıda etki edermi ?endekste yukarıda
işgsy işfin işctr yuzde 3 yüzde 2'le 6 arası değişik pirimlerde
60 lot alış ile anca 4000 seviyesi aşağısı boş 20 lot la taban olur.
panik yok haber akışı yakın da başlar.
1100 dolar ilk durak.
eski dostuz tahtayla 20 yıldır beraberiz
banka hisseleri arttı.ama
Yatırımcı şunu istiyor; Dokuz ayda doğacak çocuk için zaman kaybı yerine dokuz ayrı kadını hamile bırakarak bir ayda çocuk sahibi olmak istiyor.Olurmu olmaz tabiki:oleyo:
Simdi devlet burada ne yapmak istiyor ? Kardan pay almak istiyor. Bunu isctr uzerinden yapamazlar, cunku bunu yaparsa halka acik kismina da dagitmak zorundalar, iskur da alabilecegi %10 diyelim ama baskan diyor ki sisecamdan da buraya gelmesi gereken bir pay var, burada hem yonetimi hem de temettuyu elde etmek istiyorlarsa yapabilecekleri en makul ve kolay yol isatr ve isbtr de sermaye artirimina gitmektir cunku bu iki hissedeki yatirimci sayisi cok az ve iyi bir yukseliste butun mal toplanabilir ve yonetimde ki soz hakki isctr den isatr ve isbtr sahiplerine gecer. Temettu oranlarini da degistirirseniz bir anda aslan payini isatr isbtr alir. Ya da isatr ve isbtr sahiplerine yuklu miktarda isctr verilip sermaye artirimini bu sekilde de yapabilirler. Burada amac halka acik kismi sabit tutarak devletin payini artirmak...
işlem pastasını atacağım fakat resimler kb olarak büyük geliyor .bir formül bilen farsa yazsın nasıl gönderebiliriz
Bir de su olay var ki munzam sandiginda ki hisseler de hazineye gececek olursa eger o zaman hicbir sey yapmalarina gerek yok sadece temettu oranlarini degistirseler yeterli olur...
munzam sandığı devretmek zor iş.çalışanlarına ait.bizim de üzerinde çalıştığımız fikir yürüttüğümüz hisselerin geri alımı için izlenecek en iyi yol kurucu hisseleri işctr ye dönüştürüp halka arzı bir şekilde kapatmaları.
bu imtiyazlı hisseler bankanın başına bela oldu.1991 de ki temettü kısıtlaması ile bunu bir şekilde çözdüler.ama bu durum şimdi çözülmesi gereken acil bir zorunluluk haline geldi.iş bankası akp nin hazineye devri ile ilgili açıklamalarından sonra sessizliğe bürünmesi düşündürücü.acaba bu yüzde 28 lik kamburdan kurtulmak mı istiyor diye düşünüyorum...
[QUOTE=aydın özen;2845683]bu imtiyazlı hisseler bankanın başına bela oldu.1991 de ki temettü kısıtlaması ile bunu bir şekilde çözdüler.ama bu durum şimdi çözülmesi gereken acil bir zorunluluk haline geldi.iş bankası akp nin hazineye devri ile ilgili açıklamalarından sonra sessizliğe bürünmesi düşündürücü.acaba bu yüzde 28 lik kamburdan kurtulmak mı istiyor diye düşünüyorum...[/QUOTE en guzeli holdinglesme yoluna gitmesi degil mi
Daha düşük nominal değere sahip olmalarına rağmen, A grubu için sayılan hususlarda C Grubu paylar ile aynı haklara sahiptir. Ayrıca, kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır. peki isa ve isb yi farklı kılan nedir bilen bi arkadaşımız var mı
Olağanüstü yedek akçelerden veya yasalara göre yapılacak değerlendirmelerden oluşacak kaynaklardan verilecek bedelsiz pay alımında 20 kat pay alımı, rüçhan hakkı kullanımında 20 kat hak kullanımı ve tasfiye işlemlerine ilişkin imtiyazı mevcuttur. Ayrıca, kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır.
anladığım kısım şu cumhurbaşkanı iştiraklerden gelmesi gereken bir kar payı olduğunu söylüyor şişecam sadece bir örnek bunun olması için işbankın artık holdingleşmesi lazım bence asıl konu bu işbank hisselerinin önce hazineye devrini sağlayıp arkasından bir holdingleşme sürecini başlatmaktır tabi bunun için yönetim kurulunu ikna etmek veya yönetimde çoğunluğu sağlamak gerekir iş a ve iş b nin toplam oyları is c nin toplam oyları karşısında devede kulak bile değil isa ve isb 1 oy hakkı varken isc 4 oy hakkına sahip yönetim is c den geçiyor yanılmazsam farklı düşününen arkadaşlar varsa düzeltme yaparsa sevinirim
Ana Sözleşme'nin 62. maddesi gereğince A Grubu payların tasfiye işlemlerine ilişkin imtiyazı da mevcuttur. Her biri 1 Kuruş nominal değerde B Grubu paylar ise, daha düşük nominal değere sahip olmalarına rağmen, yukarıda sıralanan hususlarda her biri 4 Kuruş nominal değerde C Grubu paylar ile aynı haklara sahiptir. Ayrıca, Ana Sözleşme’nin 58. maddesi çerçevesinde, her biri 1 Kuruş nominal değerde A ve B Grubu payların kar dağıtımında da imtiyazları bulunmaktadır.
evet işb 50 kuruş kar payından imtiyazı var ben öyle anladım:)
Burda onemli olan sadece algi yaratmak algi ne kadar saglam olursa hisse ayni sekilde fiyatlamaya gidicektir dolasimdaki payin az olmasi manupule edilmeye elverisli hale getiriyor yoksa zamaninda minareyi calan kilifina uydurmus zaten konunun butce gorusmelerinden sonra meclise gelmesi bekleniyor ki surec zaten fazlasiyla uzadi bu surecte takasda belirgin bi toplamada yok gercekci olmak gerekirse
hisseyi satmak isteyen var gün sonu derinliğe baktığımız da üst kademede bekleyen emirleri görebiliyoruz
[QUOTE=deepdark7913;2847020]hisseyi satmak isteyen var gün sonu derinliğe baktığımız da üst kademede bekleyen emirleri görebiliyoruz[/QUOTE
sizin hisseniz varmı peki ;)
kurucularda hisseyi satmak isteyen toplamda 10 lot civarı bu 10 lot el değiştirse hisse fiatı 90 lar üzeri olacak. 50- 100 lot almak isteseler alabilecekler mi bu fiyatlardan ? malesef kurucu hisse çok yok çünkü yeni yatırımcı girerse her 10 lot hisse değişimi fiatı bir üste atıyor. Şu an el değişen birkaç haftada birkaç lotta hemen kazanırım diye alıp daha tasarının meclise gelmesini bile beklemeden satan yatırımcılarımız. Oysa bu hisselerde 10 larca yıldır bekleyen var, bu kişiler zaten fiat ne olmuş diye bakmıyor. Sonuca odaklanmış durumda yani iş kulelere giderek orada hisselerini iş bankasına devretme amacıyla bekliyen kişiler YTD.
burası tartışma ve bilgi alışveriş ortamı soldier spekülatör adamı gibi algılamayın burda amac kimseye hisse sattırmak veya almak değil kaldıki bu başlık altında toplanmamızın sebebi zaten hissedar olmamız mesala ben kalkıp almadığım hissenin imtiyazi nedir oy oranı nedir sermaye deki payı veya 250 bin tl lik sermaye kısıtlaması kalktığında ne gibi bir fiyatlama olucak ve bu hisseye nasıl yansıyacak öncelikle bunu tartışmak veya bilmediğim bir hususda beni aydınlatmanız olucaktır .keşke yaklaşımız bana elimde hisse olup olmadığını sormak yerine daha verimli bir bilgilerle yaklaşmanız olsaydı saygılar.
Daha önceki yıllarda isbank holdig olma yolunda girişimlerde bulundu ama yapamadı isbank I holding in iştirak i yapacaktı buna kimse izin vermez isbank holding olursa bu sefer de istiraklerden chp hissesine temettü gidecek diye yapmadılar devlet isterse hertürlü girişimi yapar o elindeki hisseye bakmaz isbank ve chp yönetimi yıllarca Atatürk un hissesini somurduler devlet bu işe karisma ya mecbur kaldı erdogan in ilk aciklamasinda tepki gösteren isbank yönetimi erdogan in şişe cam olayında hiç tepki vermemesi isbank yaptığı usulsüzluk lerin sonu geldiği açıktır işbank in iştiraklerinde hisse oranı var peki chp hisselerinin neden yok isbank iştirakleri alırken veya kurarken parayi nerden koydu ????? Isbankasi kasadan para koydu ise neden chp nin payı hissesi görünmüyor sen bir şirketi kurarken para koyuyorsun %28 lik pay alıyorsun şirket büyüyor senin kurduğum banka harici tek bir iştirak te payın yok ama isbank in var chp de biz para almıyoruzuz diyor ama ataturkun mirasini isbank yonetimine peşkeş cekmis onun karşılığında çıkar ilişkisi gutmustur
ben 1 lot satmak istiyorum fiyat nedir ?