kapanış sonrası 5.80 ve 6.20 var
Printable View
kapanış sonrası 5.80 ve 6.20 var
petun 20 de olsa 30 da olsa yaşar holdingin borcu baki kalır . petunun bu rakamlara ulaşması sorunun ortadan kalktığı anlamına gelmez bizim s hayıflanmalarımız petun değil ki yaşar holding
Sat kurtul kardeş, Piyasada binlerce şirket var, git onlara, ne işin var senin buralarda, sen ne düşünüyorsun Yaşar ın borcunu, biz hallederiz onu,
yazdığımı okumanı tavsiye ediyorum cunozan
Sütteki olay doğrumu...ötv mi varmış bu sütte
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son torba yasada kanunlaşan 71 maddeden biri aşağıdaki gibi
Şalgam suyu, Türk Gıda Kodeksine göre çeşnili ve aromalı/aromalandırılmış içme sütleri ile bebek ve devam sütü sayılan içeceklerden ÖTV alınmayacak.
ÖTV alınmayacak süt türleri bunlar. Sanırım bu haberden bahsediyorsunuz. Bu haber süt şirketlerini olumlu etkiler ama bahsedilen ürünler , toplam cironun %5'i yapmaz bence. Çünkü normal sade sütü kapsamıyor. Sadece aromalı sütleri kapsıyor.
Pınar sütün onca ürünü içinde sadece sütün o da belli kısmını kapsayan bir uygulama.
Bu uygulama karlılığı arttırmaz ama bu tür sütlerin fiyatını biraz ucuzlatır o kadar. Yani ciro ve kara etkisi minimum seviyede kalır bence. PETUN2u ise hiç etkilemez.
Eğer Cuma günü bunun için yükseldilerse , geri gelebilir pazartesi. İnşaallah sebep bu değildir.
Anladım.. Teşekkürler.. Bahane buldu saman alevi misali.. Umarım destek yapar 5.50 yi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sitelerde reklamları dönmeye başladı buna da spek kaçıracaklar herhalde. Tam da uv düşünürken bu hisse de cortingen olacak herhalde.
Aslında Cuma sabahı PETUN için çok da olumlu haber vardı. Tarım ve Hayvancılık bakanı 1 yıl et ithal etmeyeceğiz dedi. Bu yerli üretici için hem talep hem fiyat artışı demekti. Bu kadar olumlu habere tepki vermedi kağıt , akşam üzeri Pınar sütü bile çok direk etkilemeyen bu habere mi tepki vermiş. Enteresan.
Halbuki ithal et ile ilgili haber PETUN'u en az %5 yukarı atmalıydı.
5,70 den hisseyi verdik, 5,59 / 5,62 arası yerine koyduk, bu demek ki adamların şu an için mal alma, mal kaptırma diye bir derdi yok,
Gün içinde bayağı endeks düşüşüne ve Pınar Süt'teki düşüşe dayandı ve pozitif ayrıştı ama son 2 saatde PETUN da ayak uydurdu endeks düşüşüne.
Yani gücünü fazla kaybetmeden günü tamamladı. Yarın endeks yatay açılsa yada hafif eksi de açılsa sanki alıcılar tekrar güçlenecek gibi ama maalesef Amerika'da endeksler şu an itibari ile %2,5 civarı ekside ve muhtemelen bunun yarın bize yansıması da benzer olacak.
Yarın eğer %1 civarı düşersek PETUN'un da tekrar 5.45 altında kapatma ihtimali doğar. 5.45 altındaki kapanışlar eğer endekste toparlanma olmazsa tekrar 5.20'lere dönüşe sebep olabilir maalesef.
İnşaallah yarın açılışa kadar olumlu birşey olur da endeks yatay açılır. Tam hava yakalamışken endekse takılmak kötü oldu.
Pınar Süt %4 aşağıda iken biz hala daha artı idik. Yani artık yatırımcı PETUN'un şu an için mali açıdan Pınar Süt'den daha iyi olduğunu anlamıştı ne güzel ama bu endeks işi çıktı şimdi de. Endeks problemini halledersek ilk hedef 6.15'ler olur.
Emirhan analizin süper olmuş gerçekten, ama 5.10 - 5,20 bandına gelmek için her türlü bahana hazır yine, dolar yükselişte, endeksler ciddi eksilerde, önemli olan böyle havalarda hissenin patronlarının vereceği karar, hayırlısı diyelim.
vala yine bazıları ne alakası var yaşar holding tahvili ile diyecek ama malesef tahvil 59.25 oldu freni boşalmış gibi 1 yıllık değişim -41. 54 oldu risk o kadar fazla ki bu yüksek faizi bile kimse satın almıyor
Yaşar eurobondları yerlerde sürünüyor, yatırımcılar Pınar grubu hisselerini satmak için seans odalarında birbirine girmiş durumda, işlem hacminde rekor artışlar var, hisse alanın elinde kalıyor,
Bence sizde aynı yolu seçin...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu anda yatırımcılar yasar holdingin bu tahvili ödeyeceğine inanmıyor 55 e kadar düştü tahvili
bu refinansman nasıl olacak peki
- varlık satışı mı olacak
- yasar holding sermaye artışı ile ortak mı alcak
- yoksa ödemeyip borcu garantörlere mi yıkacak
3. şık bir felaket olur uzak ihtimal ama sonuçta ihtimal
diğer ikisi kısmen nefes aldırır hisselere
Ne diyorsunuz
yaşarlar EUR Bont
borcunu ödüye bilecekmi
bu .konu hakında
bilgisi olan varsa yazsın
Y.t.d ironi bu yazı
Ek 21211 Bir geri dönüş olur mu? İzleyip göreceğiz.
izlesek ne olacaki
sanki
Borsa mı kaldı
Akbank bile bedeli veriyor.
bütün şirketler bedeli
veriyor .
K/y cının parasına
göz dikmişler.
gerci K/y cı da kalmadı
ya
soydular soğana çevirdiler
Borsa paranla Rezil
olma yeri.
Y.T.D İRONİ BU YAZI
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
Yaşar bu borcu ödemesi imkansız, yapacağı tek şey ya şirketlere ortak alacak, ya şirketlerin değerini yükseltip yüksek fiyatlardan insanları mal sahibi yapacak, ama şu bir gerçek ki hisseler toplu gözüküyor, tahtaya müdahale olmadığına sürece kademelere alış ve satış yönünde doğru dürüst emir gelmiyor, bir de şunu unutmayalım, hisse düştüğünde bizim paramız nasıl değer kaybediyorsa ellerinde milyonlarca lot olan spekülatörlerinde parası değer kaybediyor, tek sorun şu, onlar hisseyi hangi değere taşıyacaklarını biliyor ve portföy hesaplarını ona göre yapıyorlar,
Yaşar borcu ödemezse süper olur neden mi...Petun yıllık ort.50 milyon TL civarı kar ediyor siz böyle kar eden bir şirketi şuan ki piyasa değeri olan 219 milyon TL yani 4 yıllık karına satarmısınız...Şuan bir daire alsanız 20 yılda kira geliri ile paranız çıkar Petun da 4 bilemediniz 5 yılda en kötü...Kısaca Yaşar şöyle bir duyuru yapsa ödeyemiyoruz , şirket satışı yapılacak dense...Petun destan yazabilir...Tabiiki burası borsa bunuda asla unutmayın...Sağşıcakla Kalın...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metaformoz beklentilerim açıklamış olduğun teori üzerine zaten, kademelerde mal olmayışıda spekülatör gözünde hissenin oldukça değerli olması, adamlar mal kaptıracam diye kademelere satışta yaşamıyorlar, çünkü delinin biri gelecek bir gün tahtayı silip süpürecek, sabırlı olan kesinlikle kazanacak ama ben dahil kimsede mal kalmayacak, buna da adım kadar eminim
O kadar emin olma dostum ben şahsen satmayı düşünmüyom neden mi ne yapacam o parayı döviz mi alacam o tren çoktan kaçtı ufak ufak toplama zamanı diye düşünüyorum yanılabilirimde allah razı olsun böyle bir fırsat verdikleri için şöyle 2019 sonuna kadar bir şans verse hatırı sayılır mal toplayacam inşallah 1 yıl bana yeter dostum kısmet toplamaya devam...Tabiki stratejim hatalı da olabilir...artık kısmet bakacaz...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa bitmiş dir
Allah Rahmet etsin.
Y.t.d
Yaşarlar Yaşar Bank Batık dan sonra iki yakaları
bir Araya gelmedi
şimdi de EUR Bont borcunu ödüye bilecekmi
diye insanlar kara kara
düşünüyor.
isterse batsın. lar
paranla Rezil olmak
buna denir .
bide Adamın borcunu
düşün
sanki senin sorunların
yetmiyor.
Rezillik
Y.T.D İRONİ BU YAZI
Terzico sen ne ayaksın kardeş, yorumların kimseyi bağlamaz doğru, ama sıktın be arkadaş, git kendine başka bir eğlence bul, buralar sana göre değil, bu yaşarlarla, borsayla çok uğraşıyorsun, yaptığın yorumlara göre de burada epey bir canın yanmış gibi, sen en iyisi buraları bırak
Yok hocam çok söyledik ama bırakmaz :)
İşin enteresan tarafı elinde kağıt var mı yok mu o da belli değil. Varsa ve beğenmiyorsan sat , yoksa kağıt o zaman zaten neden burada bu yazıları yazıyorsun. Cevap yok herkes özgür yazıyor işte.
İşin ilginç yanı sadece Yaşar Holding hisselerine yazıyor. Başka yerde yazmıyor. Ya Yaşarlarla çok büyük derdi var yada birisi görevlendirmiş git Yaşar kağıtlarını kötüle kimse almasın da biz buralardan toplayalım demiş herhalde o görevi yapıyor.
Alıştık biz sen de alış hocam :)
metamerfozun dediği olsaydı kademelere satış yazılmıyor diye fon tek kalemde satardı karius adlı fon
sen alış yaz bakalım veriyor mu vermiyor mu görürsün pasifde olmayabilir ama aktife geç bakalım ne oluyor 😂
şu an petuna düşen 50 mlyn dolar 5.50 den 275 yapar ki bu da 4.5 yıla denk gelir faiz hariç
sanmıyorum bu borç garantör olarak petuna kalsın en kötü ihtimal kalması ise bu da faizle bielikte en az 10 yılı temettü veremez hale gelir
Yaşar Holding 3. Çeyrek Sonuçları Üzerine Kısa Düşünceler...
https://suphecikimse.blogspot.com/20...r-uzerine.html
YTD
bu like göre batmış
yaşar holding
Y.t.d ironi bu yazı
Bu Alınan para yatırım
için kullanılmamış
batan yaşar bank ın
borcu ödenmiş.
havaya atılan bir
para .bu
yazıklar olsun
Y.t.d ironi bu yazı
Şirketin öz sermayesi 523 milyon, şirket piyasa ederi 221 milyon, şirketin üzerinde 1 e 12 bedelsiz potansiyeli var, varsın bu şirket batsın, bu şirkete yaptığım yatırımda helal hoş olsun, bir daha da bu foruma yazı yazmam, bu şirkete yatırım yapanlarda siz de bu forumla hiç ilgilenmeyin. Çünkü bu forumda talimatlı kişilerin olduğu ve bu kişilerce karalama kampanyası yürütüldüğü çok aşikar, kalın sağlıcakla, yanlış bir şey yazdıysam da hakkınızı helal edin.
Bak Arkadaşım sana samimi
birşey söylemek istiyorum
güzel bir düşünür ne demiş
senin özgürce fikirlerini
söylemen için canımı veririm
Ama senin düşüncelerine
katılmak zorunda değilim.
ne güzel söz.
herkes olaylara Aynı Açıdan
bakmak zorunda değil.
bu bence güzel birşey
zengin lik dir.
yani fikir zenginligi
o zaman burda herkes
Aynı şeyi söylesin o zaman
ne olur kısır döngü olur.
sen dinlersin katılması
çok basit
küfür yok kötü hakaret yok
önemli olan bu.
Bak Adam güzel bir link
Atmış bunun nesi kötü
Bu EUR Bontun borcunun
neden alındığını yazmış
gerçi ben biliyordum.
bilmeyen insanlar var.
Yaşar bank batığı zaman
Alınmış borç
bu para TMSF verildi
havaya atılan bir para
bu bilgi de ne var
sende Anti tez sunarsın
yok dersin .
böyle böyle dersin
bunun Adı demokrasi .
Y.t.d ironi bu yazı
cunozan
yok burda kimse emin
ol kimseden talimat Almıyor..
Y.t.d
Arkadaşlar holding sahipleri bu borçu sizin kadar düşünmüyor Siz onlardan daha çok mu şirketi düşünüyorsunuz Adamlar aptalmı sanıyorsunuz olay sizin gördüğünüz gibi olsa holdingin elinde satabileceği o kadar çok değer vardırki hiç birini satmıyor bile şirketlere haciz mi gelmesini bekliyorlar Borçu ödemeyecek duruma gelmesi inanın şirketleri uçurur Niye mi varlık satışı gündeme gelirde ondan Satılacak hiç bir şirkete bugünkü piyasa değerlerinde satılmazda ondan
hsmc
ne diyorsun Anlamadık
yazının içinde
çelişki var .
biraz daha açık yazarımısın
ne dediğin beli değil
Y.t.d ironi bu yazı
ne dediğini anlamadık
yazının içinde çelişki var .
net yazarsan seviniriz
Y.t.d ironi bu yazı
Eline sağlık kardeş
güzel bir çalışma yapmışsın
buna göre yasar lar batmış.
veya büyük bir şirket satmak
zorunda diye düşünüyorum.
Y.t.d ironi bu yazı