0,62 ye vermiyor bir türlü..
daha yukarısı haram.... almam...
Printable View
0,62 ye vermiyor bir türlü..
daha yukarısı haram.... almam...
Zamanı gelince 062 e de verir 052 de .. rızanın keyfi bilir.
Selamlar.. 0.64 ile aranizdayim... yabancısı olduğum bir hisse. Dip olduğunu düşündüğüm icin aldım.. yorumlarınızı okuyunca motivasyonum bozuldu... şirketin batma olasılığı var mi??? Yoksa bu ne hal???
0,63 den biraz çerezlik pozisyon açtık..
1 Tl bedelliden sonra 61 in altı olur mu acep bu kumarhane kağıdın da.....
062 sattım...
BMW kardeşim madem yenisin almadan önce geçmiş yorumlara bir baksaydın :)))
bir kardeşimiz de 0.62 den alıcıyım ama vermiyor diye serzenişte bulunuyordu :)))
acele etmiş 0.63 ten sanki kaçan varmış gibi pozisyon açmış :)))
0.61 görünce paniklemiş daha aşağısı olurmu ki diye soruyor, ilave mal da almaya cesaret edemiyor :)))
böyle güldüğüme bakma, bende 0.63 ten yüklü girip 0.71 den çıkmıştım, amma velakin grup kağıtları tavan olunca 0.72 den tekrar pozisyon açtım ve 0.64 ten stop olmuştum :)))
velhasılı kelam bu rıza efendi harbiden tahtasında para koklatmaz :)))
kazananda döner dolaşır gelir tekrar misliyle verir bu tahtaya :)))
Beni kastediyorsun sanırım, çerezliklerle, dün 0,65 den vedalaştım...
NIBAS Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -12223923
Arkadaslar rizanin kar acikladigi gorulmemistir kar acillarsada gecmis donem zararlarina mahsup der avuç yalatir burdada cok insan var çogu rizanin adami diye dusunuyorum.Buyuk ihtimallede bunuda 0.20 rakamlar atar diye dusunuyorum.bence hic bulasmiyan bulasmasin bulasanda benim gibi 7 yildir surunur.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş yani elime soyle kademeleri yok edecek para geçse yaptiklari blok satislarin hepsini alip gosterecegim ama kademeleri ıeyh 0.24-0.25 blok satis alis girerek %10 yakin kar saglihorlar taki buna alici satici gelmeyinceye kadar devam ediyorlar.
Hisse yi dusurduklerinde zaten alanlar maliyet düşürmek icin tekrar daliyor atliyorlar.
Tavan tavan giden cemas a uymadı da, tabanına mı uydu şimdi..
Ben de yine çerezlik 60 dan pozisyon açtım bu kumar kağıdında....
Genel takas atabilirmisiniz
............0,64...................
ters köşelerin kralı reza sağ gösterip sol vurmasın..aşağıda 05xx ler bekliyor... ytd
Biri almis eline 1500 ü aliyor satiyor aliyor satiyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu parayla cark donmez simdilik
Grup şirketlerinde grev kararı verildi..metal is...dunya ve turkiyede satis dalgasi var.Buna ragmen yirtik bolingerden firlarsa super olur.Cemasla tekrar tokusup selamlasirlar belki.Belki piyasanin ve sirket haberlerinin panigine kapilir.Izliyoruz..ama bu paralar zayif simdilik...
Lütfen Beton şirketlerini araştırın hepsi konkordato ilan etmiş olup, kayyumda geziniyorlar.
İnşaat sektörü bitmiş sinek bile uçmaz haldeyken 5-10 mikser, 3-4 pompa 1 loder ve 1 beton santrali ve inşaat maliyetini topla ve toplam hurdanın değeri 5 milyon TL tutarı geçmez iken hadi olsun değeri 10 milyon TL.
10 milyon TL ile kral beton santrali kurarsınız.
Sizleri uyarıyorum. Paranızı kurtarın, bu günleri zor bulursunuz.
Cemaş sanayi şirketini kötü çarpmış ve millet kan ağlıyor. Defter değeri 22 kuruş diye konuşulurken Patron Rıza 2,50 TL den millete kötü çarptı.
Selamlar
maliyet 0.74 rıza bizi ucuruyorsun helal aferim devam guclu speksin vesselam :)
Bu kadar az parayla gitmez...
hissede kimse yok kalmamıs demekki yorum yapan bile yok en sevdigim hisse tipi sessiz forumlu hisse tipi 1 haftada %100 yukselis kendi maliyetimden kazancım %75 ...ee rıza bu borsanın en guclu speklerinden biri ...bir rıza bir mecnur colak birde galip ozturk u bilirim geri kalan spekler faso fisi capsız adamlar girdikleri kagıdı tasıyamayan adamlar ...adam isini biliyor becerikli spek . :) al sat tut tavsiyesi degildir
gömecek hem de saglam... küçük yatırımcı korkudan sattı gitti... meydan ona kalmış..
Ya kardeş ne diyorsun ıeyho parasını ışıklar holding %200 bedellisine aktardı o para ilede önce ceması yükseltti sonrada Nigbasi alıyor yani arada ezdiği sömürdüğü küçük yatırımcı ıeyho yatırımcıları.
%115 karla cıktık tesekkurler rıza guclu spek senin gibi olur kalanlara iyi kazanclar :)
reza cemasa tekmeyi bastı nibasa geçiyor..
Hah iste riza da boyle dusunun istiyor belki de...cemas 7 den geliyor dibi de yillikta 1.35...dibe yakin yerden mal yiktin he riza...nibas %100 yapti yahu
..niyetin ne riza...cemasa mi dalcan nibasa mi
Bedelliye katıldım, düşmeye başlayınca, maliyeti 0,90 düşürdüm, 1,60 dan çıktım, BİGDATA arkadaşın bedelliye katılmayın, daha aşağılardan alabilirsiniz şeklindeki yorumlarını keşke dinleseydim, karım daha büyük olacaktı, nasip diyelim, nibaş ın hala gideceğini tahmin ediyorum ama şu fiyattan alacak cesareti kendimde görmüyorum, yatırım tavsiyesi değildir.
03.12.2018 - 03.12.2018 tarihleri arasında NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 1,55 - 1,62 TL fiyat aralığından 2.500.000 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 03.12.2018 tarihi itibariyle %32,09 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
60 KURUŞTA ALMIYORDUN DA, ŞİMDİMİ ALIYORSUN? Milleti batıran, kendini kurtaran adam !!!
Bedelliden sonra, 0,98-1,02 aralığından da böyle bir alım olmuş ve kağıtçık 59 kuruşa kadar gerilemişti..
***CEMAS* *KERVT* *NIBAS*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
***CEMAS******KERVT******NIBAS*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri )
İlgili Şirketler [CEMAS, KERVT, NIBAS]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
-
Pay Adı FDPO (%) Geçerlilik Tarihi
CEMAS DOKUM 38 -------- 05/12/2018
KEREVITAS GIDA 13 --------- 05/12/2018
NIGBAS NIGDE BETON 67 --------- 05/12/2018
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/722773
BIST
(04/12/2018 - 13:48:14)
veeee 2,01 TAVAN ????!!!!!!!
Hey yavrum hey... mali analiz yapıp, 60 kuruşa pahalı denilen nibaş semaya çıkmış la... kendisinin aldığı belli:cool:
Millet binsin diye arada bir yere çarpacaksin balonun sepetini kaptan yoksa kendi kendine yukarlarda patlarsin kimse ölmez...