Bugünkü kapanış fiyatımız , 4,43 TL......... Artık bu haberden sonra , böyle bir fiyat , tarih olacaktır, diyebiliriz sanırım.... Yarınki üst marj fiyatımız 5,31 TL..... İnşallah görürüz.
Printable View
Bugünkü kapanış fiyatımız , 4,43 TL......... Artık bu haberden sonra , böyle bir fiyat , tarih olacaktır, diyebiliriz sanırım.... Yarınki üst marj fiyatımız 5,31 TL..... İnşallah görürüz.
Hic sanmam. Bayagi bir ky ye mal verirler. Aksam kotu bile kapayabilir
Yatirim yapacak.olan kisi acipayamda gider tarla alir belediyeye gider derki yaititim yapacam aksama kalmaz cikar tum izinleri hatta belediye derki siz baslayin biz yetistirirz ruhsatlari.
üstad ne der bu firmaya acep? gerçi başka hisse aldım ama onu bilançoyla ilgili almadım.
https://i.hizliresim.com/BOdQQv.png
BURADA BU GÜN MAL BASMA NERDE ????
yeni mal almak için atlamadan beklemek daha doğru olabilir, tavanlardan mal alanlar sonra ağlamasın....
ben seyredeceüim..
ytd değildir
[QUOTE=By Akıl;3853785]Kerasus bey , arkadaş , ky. ye malı verdiler dememiş , yarın yüksek fiyattan atlayanlara malı kilitlerler demiş. Yanlış anladınız herhalde.[/Q
haklısınız yanlış okumuşum özür dilerim
arsa konusunda düşüncem şu.
acıpayamda arsalar daha önce yazdığım gibi büyük ağalar tarafından paylaşılmış. 178 dönüm araziyi bizim şirket yanlış hatırlamıyorsam 3.5 mly almış. yeşil alan v.s düştükten sonra kalan belli. bunu da blancoda gördüyseniz 17 500 000 göstermiş.
110 dönüm kalan yer ise hesaba göre edeceği 12-15 mly. gönür isterki 30 mly etsin.
verus a satılmanın da bir anlamı var bence. tek korkum arsayı vertu ya satmasınlar )))))) nasılsa çalkalıyorlar.
benim beklentim 5.30- 5.70 arası git gel yapıp 5.50 lerde bir süre yataya atmaları.
yarın yakın görücez.
yatırım tavsiyesi değildir
her yer alicengiz oyunu. yine de sermayesinden fazla ederi var.
Uykum geldi. Yatıyorum. ...Gerisini ,elinde hisseyi bulundurmayanlar düşünsün. Ben ,her zamanki gibi ,güzel haberlerin gelmesini bekleyeceğim.
Bu satış işlemi önemli nitelikte işlem olarak kabul edilerek çağrı yapma zorunluluğu getirir şirkete diye düşünüyorum.
Yy.tv.drgildir
baktığım kadarıyla aracı kurumlar arsa satış haberini kale almamış bile, bu ne biçim iştir anlamadım. bize gelince mi böyle oluyor...
en çol al-sat yapan zirrraaatt bile yazmamış...
ytd değildir
hsbbbc üzerinden son üç gündür mall alan işbrrrklll karını cebe koyuyor...bilmem dikkatinizi çektimi son birkaç günde 100 bine yakın malll almıştı..
ytd değildir
Gelene geçene veriyorlar.
4.12---4.50 arası aldıklarımı 4.05- 07 arası verdim.
ana mal sağlam duruyor ve duracak
yt değildir
5 pisikolojik sınır destek yapsın
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
5.10 izleyelim kırması kolay olmayacak. ben hedeflerime kasar bekleyecem.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Herkes mal vermekle mesgul:)
Benden 1 lot bile cikmaz bekleyecegim.,,
Bence su ana kadar habere tepkisi az oldu.
Yada sn. Kerasus un dedigi gibi onumuzun acilmasa icin ozellikle bekletiliyor tahta.
Ya nasip...
vakıfyt ve filip e selamlarımı iletiyor geçmiş olsun diyorum (arkasından uzun süre bakacakları için):wave:
Daha agresif bi tepki bekliyodum ama yanildik..Belki ogleden sonra bi tepki daha gelebilir..
Artık 5 üstüne atıp destek yapması gerekir ustu kapatalım iyi olur..
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabahtan atlayanlara güzel mal verdiler. Artık en az bir hafta ekmek verdirmezler. Yukardan verdiklerini aşşağıdan toplayana kadar bu haber spek'e yaradı. Saygılarımla.
Çok komik ya bugün aldığım için demiyorum zaten bilançosuyla beğendiğim takip ettiğim bir hisse şu haliyle bile hala baskılamaya çalışıyorlar götü boklu metre karesi 200 tl olsa şirkete sermayesinden iki kat daha fazla para girecek üstelik üreten ihracat yapan bir firma hala tahtada bin lot 2 bin lota mal satıyor aklı sıra gitmesini engelliyor yok boyle bir şey ya bi tanede paralı bir adam alıp çizmiyor bunada aklım ermiyor kaç paralık şirketsen hepsini alıyorum desem hisse fiyatını 10 liradan aşağı soylemessin burda 1000 lota tahtayı tutuyon hodri meydan benim acelem yok kurşunum bol sen kendi derdine yan
neyse satacak olan sattı herhalde ptsi yolumuza bakalım.
Bu hissenin speği ,çok titrek ve beceriksiz biridir. Harekat öncesi bu hisse 5 TL. idi. Harekat sırasında ,onun bu özelliğinden yararlanarak , o sattıkça, ben aldım ve 4,30 TL. ortalama ile son kuruşuma kadar mallandım. Şu an % 12 ye yakın kardayım. Onun bu özelliği sayesinde , daha bu hissede ekmek yiyen çok olur. Merak etmeyin. Bugün 4,80 -5,00 TL. arası dağıttığı hisseleri geri toplayabilmek için, önümüzdeki günlerde , aşağıya da sürebilir. Bunun ne yapacağı belli olmaz. Başka bir hissede, böyle bir haber gelse , en az iki tavanı vardı.
Bugün 4,80 TL. den aşağıya yüklü alabilen olmadı ki .Alıp da kaçtan sattı da , kar etti. Biz eskiler ,bugün , zaten ne aldık ne de sattık. Bugün olsa olsa 4,80 TL. üstü fiyattan mallananalar olmuştur. İşlemlerin çoğu küçük karlarla al sattan ibaret top çevirme işidir diye düşünüyorum. Ya da spek 4,80- 5,00 TL. arası , atlayan ky. ları mallandırmıştır. Eğer böyleyse yandık. Bu lotları geri toplayabilmek için aşağılara sürüp , 1-2 ay süründürebilir de.