Hasilat %15 artmış, brüt kar artmış. Belki konsalide de düzeltme olur.
Biliyoruzki bunların hepsi hikaye. Ne zaman isterse o zaman gidecek. 36,5 a kadar alıcıyım diye yazmışım demi
Printable View
Hasilat %15 artmış, brüt kar artmış. Belki konsalide de düzeltme olur.
Biliyoruzki bunların hepsi hikaye. Ne zaman isterse o zaman gidecek. 36,5 a kadar alıcıyım diye yazmışım demi
Ticari alacaklar 65 milyondan 208 milyona çıkmış
Toplam dönen varlıklar 118 milyondan 255 milyona çıkmış
Hani satış yoktu, hani hammadde sıkıntısı vardı.
Yarın belki bir kaç kademe düşük açılır. Tipik cuma haraketler. Hafta dip yapar , oradan kalkar. Bilançoyu olumlu yorumlayacak temeldiler çıkar elbet bir açıklama yaparlar. Depoyu fulleme zamanı. Onlar satarken ben alırım.
Merhaba,
Çok kısa yazacağım. Raporu eksi göstermek için elinden geleni yapmışlar. Bu neden yapılır? Bilen bilir. Yatırım tavsiyesi değildir. Şahsi yorumumdur.
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HAYRET BU SEFER NEGATİF YORUMCULAR PIYASADA YOKLAR NE HIKMETSE. ACABA DIYORUM ,:yahoo::yahoo: ONLARDA BASKA YERLERDE MI ELEKTRIGE ÇARPILDI:yahoo:
Korkusuzca yazdım 36,5 a kadar alıcıyım. Sattığımda da yazmıştım. Gene yazacağım. Şimdilik Almaya devam. Borsada aslolan sabırdır. Sabredersek kayıpların hepsi sanal da kalacak. Böylece o gülenlerin de gülmeleri sanalda kalacak. Son gülen ben ve KY olur inşallah.
03.08.2017 bilanço açıklayan şirketlerin kar tablosu :
https://i.hizliresim.com/dGJ8LQ.jpg
Dyo ile ne zaman eşitleniriz ıco?
arkadaşlar bu şirket görünümlü bakkalın yatırımcı ile ilişkilerine nasıl ulaşırız. telefonu bilen varmı
Bu kağıdın gidip gitmemesinin bilançonun artı (+) yada eksi (-) olmasıyla alakasının olmadığını zaten biliyoruz.
Açın daha önce zarardan kara geçtiği bilançoya bakın ve görün.
Dünya kadar zarar açıklayıp yatırımcısını ihya etmiş kağıt örnekleri dolu...
Söylemek istediklerimi anlayanlar anladı...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
türk ceza kanununda hayatın olağan akisi diye bir durum var. üretim yapan büyük bir şirket yaklaşık 20 bilançonun 10 15 tanesinde zarar diğerlerinde ise mahalle hirdavatcasi gibi kâr açıklıyor. surekli zarar eden bir bir sirket naail batmiyor. yada patronlari neden hesap sormuyor (bilincli degilse) hicbir denetleme kurumu ne pazarlama giderini ne yüksek yönetim giderini incelmiyor mu. yilda 1 tane reklam goruyorum tv.de bu mu 70 80 milyonluk pazarlama gideri. yillik 30 40 milyonluk kar acikla, duzenli kar payi dagit bak nakalim ne oluyor. bu sebepten yorumlara katilmiyorum. sanırım bu sıkıntılarımızı cimer, bimer, maliye cozecek.
03.08.2017 tarihinde bilanco açıklayan finans dışı şirketlerin hasılat değişimi :
https://i.hizliresim.com/WQP0lm.jpg
Geçen senenin hasılatı ile karşılaştırılmalı. Bu durumda bile %15 artış var.
Be adamlar minareye kılıf uydururlar. İki kuruşa kendini satan adamlarda buna delili siz getirin derler.
Birde bu adamların 9-10 ağustosa kadar vakti varken neden erkenden açıklama yaptılar.
Uçan Hollandalı damı bunlara alet oluyor.
Her kez pazartesı salı satmayı düşünürken erkenden açıklayarak ters e getırdi.Dolayısıyla satacak olanların elınde patladı.Aksi taktirde tahribat daha yüksek olurdu.Bardağın dolu tarafı :yahoo:
Yatırım finans 6 bin küsür lot satmış.
Pazarlama giderlerinin detayını görme şansımız var mı bir yerlerden? Ya da nasıl öğreniriz?
Spk göreve soymaya son spk göreve doy doy doy doymadınmı marsahalla
hisse fiyatını belirleyen yatırımcı davranışlarıdır.
zaman ve sabır çok önemli.
ortamda bazı baykuşlar moral bozmasın.
Son çırpınışlar. Nasıl olsa batmadığı sürece bir gün çıkmaya mahküm. Her inişin bir çıkışı vardır. 2 ay sonramı olur 20 sene sonramı olur bilemem. Almaya başladım seni
Arkadaşlar sallayın bilançoyu... Asıl haber mareşalin ülkeden üretimi Yunanistan'a kaydırması... Kocaeli Dilovası osb deki 85 dönüm arazideki fabrika ne olacak... Soru bu bence...
Benim hesaplarıma göre sadece arazi 50 milyon dolar, üzerindeki fabrika binasını da siz hesaplayın :) bir de şu anki piyasa değerimiz 100 milyon dolar...
Satın alma mı bekliyorsunuz sn Demir.
Bir duyumuz varmı?
Üretimi Türkiye'den çıkarma kararı almadılar mı...
Ne yapacaklar kullanmayacakları fabrikayı, satarlar diye düşünüyorum, duyum muyum yok maalesef... Öngörü....
Ayrıca tekniği de güzel, sanki haber bekliyor gibi...
Yok üretim devam ediyor 🤗
Sadesi bazlı üretime ağırlık vereceklerini söylemişler. Zaten üretim %90 su bazlıymış eskidende.
Dolayısyla yanlış mantık kurmuşsunuz.
85 dönüm arsası varmı oda ayrı bir konu.
O kadar arsa Dilovası'nda 50 milyon dolar cık mı eder hem?
Zaten ana sözleşmede tadil e gittiler. İşin içine tarımsal üretim ve hayvancılıkla girdi. 85 dönüm buğday ekseler dönümüne 700 kg buğday alsalar 60 ton yapar çarpı 0.9 tl sen eder 54bin tl. İki inek 2 tavuk alsalar. Pazarlama gideride gitmez. İyi para. Birde innovation yapıp renkli süt ve ekmek işine girseler, üff deli para. Bunlar küçücük bir ortakdan yönetime öneriler.
Aslında Ben şöyle düşündünüz sandım.
Akzo nobel ortaklıktan ayrılacak.
Akabinde yurt dışı üretimini su bazlı buraya kaydıracak. Kaydırınca hisse 2020 ye kadar 250 centr çıkacak diye düşündünüz sandım.
Oyun büyükse büyük düşünmek lazım
Haber şu http://www.parlamentohaber.com/2017/...den-cekiliyor/
Ben Türkiye Hollanda ilişkileri bozulduğundan sonucun bu olacağını düşündüm, araziye internetten baktım 85 küsur dönüm, fiyat araştırdım, yazdığım gibi, bakalım nasip...
Bakın orada ne yazıyor. Solvent bazlı diyor. Organik çözgenler yani. Alakası yok düşüncelerinizle bence.
Ortaklar eğer bir bilginin doğruluğundan emin değilseniz yazarken dikkat edin sadece su bazlı ürünlere talep fazlalığından dolayı solvent bazlı ürünleri Yunanistan'a taşıyacak solvent bazlı ürünler maliyeti Yüksek zaten üretimin %93 oranında su bazlı yanlış hatırlamıyorsam . Dilovası'nda ki fabrika yeri Deniz kenarı çok güzel bir yer değeri nedir bilmem ama fabrikasını neden satsın adam su bazlı ürünlerin üretimine devam eder
Yazılanlar Neticede arşive giriyor. 10 sene sonra baktığımızda . aaa 10 yıl önce fabrikanın kapatılması söz konusuymuş dememeliyiz biz yada torunlarımız.
Olay net 9,3 cent 15-16 yıllık trend desteği. Ayrıca 6-7 yıllık düşeni kırmış. Aylıkta ve hafdalıkda PI var. Uzun vadede kanal direnci 250 cent. Elbette bunun için beklemek gerekecek, Yeni flaş haberler gerekecek. Örneğin yurtdışı üretim üslerinden biri olma, satınalmalat, ihaleler, bilançolar, bedelli yada bedelsizler vs.
Hisse fiyatı düşük 7 senede dolar bazında 70 cent den 10 cente gerilemiş, ayrıca bedelsiz beklentisi olanlar ın artışa başlaması, dibe çok yakın olmamız zorlasa zorlasa %7-8 kaldı. Oradan da ani tepkiler gelebilir.
Birisi yazmış bilanço hikaye, zarar açıklayan ne hisseler var tavanlar çeken, fiyatını katlayan diye. Kesainlikle haklı.
Tekrarlıyorum, hisse fiyatını belirleyen yatırımcı psikolojisidir. Baykuşlara aldanmamak lazım ki bir daha maaş alamasınlar ağababalarından.
Son olarak Bir üstaddan duyduğumu paylaşayım, az sabredersen önümüzdeki 2 sene mutlu olursun.
100 milyon dolarlık piyasa değeri, 60-70 yıllık bir markaya göre oldukça az. Marshl tabelasını görmediğiniz bir semt adı söyleyin. Pazarlama ağı süper. Milyar dolar harcasan böyle bir marka, böyle bir imaj, böyle bir pazarlama sistemi kuramazsın. Ortağa bak birde.. dünyanın en önemli kimya şirketlerinden. kim diyebilir bu şirket batar diye. Ancak kötü niyetli dnesizler sarf eder bu sözleri. Mrshl fabrikası kapanmaz olsa olsa Yeni fabrika açar. Ambalaj işi ve izmirdeki fabrikayı bünyesine alsa fenamı olur.
Burada birisi satmamak üzere 40 bin lot alsın bakın 2 tavan cekiyormu cekniyormu.
Bir Avgyo, euyo, metur vs çaycı teranesi olsa anlarım ama ben bunların ve bir kahkahaacıların anasını eve kadar takip ederim.
9, 3 cente kadar yolu var.
DÖNEM KARI VEYA ZARARI 12.336.492,12 gözüküyor son bildirimde bu hissseye nasıl yansir
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.