Vay ben senin e.s. spek kağıdı resmenn pç ettin o.b.ç ğu
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Vay ben senin e.s. spek kağıdı resmenn pç ettin o.b.ç ğu
Ek 17423
aylık snmpa takas durumu. saklama dağılımı herşeyi gösteriyor. işin garibi birde hep aynı pastayı koruma çabası var. niye? aynen bu oyunları yapabilmek için. ve burda bekeyenler için en adi harekette ellerindeki kağıt azalmaya başladığında alışa geçmeleri. bu da ne demek biz bu çakal düzenini bin kerede tekrarlasak siz çıksanız başka kek buluruz demek . kağıt bizde iken bir hareket yaptık o zaman realizasyonunuzu yapsaydınız biz ne yapalım diyorlar. kağıdı yeniden toplayıp trend oluştyrmaya kalkmak yerine böyle doldur boşalt yaparız daha kolay diyorlar. çünkü elinde yüksek maliyetli kağıt olan var. onları niye o fiyattan alalım böyle vur kaç varken %10 u kırışmak varken diyorlar. benim yorumum bu .YTD.
Bu uyuz hisse bugün neden düşmüyor....
A.s. spek bokunu çıkardın; ben, o, şu, bu satmayacağına göre hiç bir s2m yapamayacaksın [emoji57][emoji57][emoji57][emoji57][emoji57]
O.ç spek amacın ne https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1262d0c6f7.jpg
Umarım kısa sürede toparlar, bu arada aracı kurumlara ödediğiniz komisyon ne kadar acaba...
Çakma spk o yaw sahibinden emanetleri almış kıt bütçesiyle işlem hacmi yapmaya çalışıyor. Ağanın gönlünü bekliyor aynı bizim gibi [emoji2]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine freni patladı, ömür törpüsü...
A.s. kağıdı inmezsen spk o.ç sunhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...465b2d00e8.jpg
4,20 yaptı,
Bazen bakıyorum da hiç değişmiyor. Yüksek maliyetli olanlara Allah sabır versin. Ama sağı solu belli değil bakmışsınız tavana yapışmış bulabilirsiniz. yolunu çizecek ama ne zaman işte YTD
...... ç spek aşağıya mal yazıyor sürekli düşürmek için https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...31bda7d300.jpg
Geçen ay SNPAM ve SÖNME 'den çıkarak çok doğru bir karar verdiğimi şuan görmüş oluyorum... 4,60 lardan 4,20 lere gelmiş... 4 lira lara kadar düşerse benim gibi küçük hissedarlar için yüklü alım vaktidir... Herkese Hayırlı Olsun takibime tekrar alıyorum...YTD...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün birşey olacak diye hissediyorum. YTD
Yine aşağıya çekiyorlar.
4,10 oldu, daha ne kadar düşecek
4.98 tavanda 201 lot alıcı var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
64283 lot 4,98 de bekler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şuan en kıritik yer ya salacak ya tavanda kalacak
tahminim 4 70 salacak
Saldı yine
Hiç şaşırmadım hemde hiç sahipli değil vuran vuruyor
Piyasadaki lot sayısının kaç katı hacim yaptırmışlar.
Yahu o kadarcık lot var piyasada toplayiversede bayram etse millet [emoji1]
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çatışmalar oluyor. SNPAM ve SONME kavgası var sanki. Bir SONME öne geçiyor bir SNPAM ama favorim SNPAM geçecek gibi. YTD
Farketmez biri geçerse diğeri de peşinden gidiyor zaten genelde..bende sonmedeyim orda yazan yok diye buraya baktım
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sönme ocagimizi sondurma
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnvest aldıklarının hepsini çıktı dünki, 4 leri görecek gibi zararına verdi birde invest tuhaf
Anlık https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e18ca9efe5.jpg
2 gün arka arkaya gittiği görülmedi. 1 gün çıkar bir gün aynı seviyelere gelir. Gitse zaten alım fırsatı bile vermezler bende. Tavana kapatır bırakırlar. Heyecanla takibe devam. Ben zararla çıktım. Alacaklar dikkatli olsun derim sadece iyi bir tüyo gelmeden girmeyin. yoksa üzülürsünüz. YTD
yine fren tutmuyor, 4,46 şimdi
Yeni bir oyuncu lazım tahtaya 4,20 lere düşerse alırız bi 20 k
İnvest şeker marbaş aynı kişi büyük ihtimal.böyle mal boşalta ma taktiğini de ilk defa görüyorum.
kademe yollaya bilecek varmı arkadaşlar ve alıcı satıcı uygunsa
kendiler çalıp kendiler oynuyor herhalde, biz de izleyelim bakalım ne yapacaklar,,,
SNPAM işelm hacmi SONME 'ye göre 3 kat daha fazla ? İlgi bu hisseye daha fazla
Taktik aynı invest şekere satıyor 100k tek kademe de sonra yukarı çıkarıyor şeker de aşağıya basıyor