bende yapamadılar dedim zaten, okuduğunu iyi anla
ama ne yapabildiler?
duvar :kahkah:
Printable View
2002-2018 arası tek başına iktidarda biz 1 fabrika yapmadık...Doğu Almanlar naapsın...:he:
AKP iktidarı erbakanın temelini attığı fabrikalarıda özelleştirdi ona bakarsanız
özel müteşebbisin yaptığı fabrika bakımından ise son 16 yıl çok verimli geçti
devlet fabrika yapsa Sümerbank gibi, millete don lastiği üretse mesela, millet don lastiğini ucuzmu alacak? nedir mantık onu yazın bide...
Domates bugün 5.99 'du kilosu. 4 tane aldık 2,75 tuttu.
Abd dışişleri bakanı, gelecek hafta kuzey kore'yi ziyaret edecek - ft
Rusya, ABD yaptırımlarının İran'dan petrol satın alma kontratlarına etkisini araştıracak
Rusya Enerji Bakanı Alexander Novak, ABD'nin yaptırımları yeniden
getirdiği İran'dan petrol satın almaya devam etmenin yasal
yönlerini araştıracaklarını bildirdi.
Rusya'nın Enerji Bakanlığı'nın Promsyryoimport aracılığıyla
İran petrolünü almaya devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine
Novak, "Bu durumu yasal açıdan değerlendireceğiz. 2014 yılında
imzalanan bir mutabakatımız var. Durumu en başta yasal zeminde
analiz edeceğiz." dedi.
İran'dan uranyum zenginleştirmeye geri dönme adımı: İsfahan'daki UF6 fabrikası yeniden çalıştırıldı
OSB, KSS ve Teknokentlerin yer aldığı bölgelerde tesis maliyetleri, istihdam ve katma değerler aşağıda topluca verilmiştir.
Organize Sanayi Bölgeleri: (Ortak KSS ler ile)
https://www.tmmob.org.tr/icerik/orga...poru-aciklandi
yunXXX SÜPERM, PATATES 1.99
ELİNLE SEÇ...
DOMATESTA ARADA DÖNGÜ VAR..bu zamanda bir ara böyle olur...tarla bitiyor,öbürü başlıyor gibi bir şeydi(tam bilmiyorum bunun gibi bir şeydi)
10 güne ANKARA PAZARLARINDA domates 1.25 alınır...market 2.50 olur...
Speksavar06 kardeş
Varant işi tehlikeli uzak dur acayip batırıyor diyorlar
Merkel: "Türkiye'ye geri kalan 3 milyar euro yardımı ödemeliyiz''
Varantta benim yapımda bir yatırımcı batar hemde feci batar
Zararına poz kapamıyorum yeri geliyor aylarca bekliyorum
birde zamandan erime varmış
birde ben gibi paçal yapıyorsa
yandı keten helva
Ver 117 altınıda mala girelim pala abey
Pusuda beklemeye devam
Chp yönetimi gürsel erol'u ihraç istemiyle disipline sevk etti-habertürk
OHAL kalkıyor..daha doğrusu uzatılmayacak...
Tüzük gereği ülkeye gelemeyen fonların gelmesi demek..faizlerde düşüş ve korkak sermayenin geri gelmesini beklerim...
zaten TL bu sıralar,brezilya-g.afrika ya göre güçlü...
İran yaptırımları petrol fiyatını 90 doların üzerine çıkarabilir - Bank of America Merrill Lynch
Suudi Arabistan, 4 un fabrikası özelleştirme başvurularını 26 Ağustos'ta almaya başlıyor
Suudi Arabistan'ın kamu tahıl alıcısı SAGO, 4 fabrikasının satışı ile
ilgilenen potansiyel yatırımcıların yeterliliğine yönelik başvuruları
26 Ağustos'ta kabul etmeye başlayacağını söyledi.
Yeterlilik süreci zaman çizelgesiyle ilgili aynı gün açıklama
yapılacağı kaydedildi.
Hububat özelleştirme komitesi, Perşembe gününden itibaren
potansiyel alıcıların tekliflerini almaya başlayacağı belirtildi.
Adam koltuga cakili kaldi resmen. Nasil gidebilir onu da bilmiyorum. Delegeleri de kendi adamlari
Yerel secimde buyuk bir husran yasayabilirler. CHP secmeni MHP ile IYI partiye kayabilir.
Istifa eder mi, yine etmez :)
Bahceliye diyorduk koltuk sevdalisi diye KK daha beteri cikti hem de sosyalist bir liderim diyerek
Yakismadi bu tutumu.
koltuk tatlı..bunun sosyalisti,islamcısı yok..orada NEFİS,İHTİRAS devreye giriyor..insanoğlunun en zayıf noktası....
özellikle bizim kültürde bu var...batı bunu aşmış..
TAVUK YUMURTA ilişkisi...delege başkanı,başkan delegeyi seçiyor..KAPALI MEKANİZMA...
sen benim sırtımı kaşı ben de senin sırtını kaşıyayım...:)
inanın bu sistem derneklerde bile var...Memleketin kanına işlemiş...
Ekşide kaleme almışlar.
chp'de delege nedir ve nasıl olunur
https://eksisozluk.com/chpde-delege-...lunur--5549885
tamam DELEGELER de onlar nasıl değişecek? sizin bildiğinizi, gördüğünüzü parti içinde KK na muhalif olanlar bilmiyor mu görmüyor mu? yolu nedir yani? ayrıca bu DELEGELER neden sürekli kaybeden adama destek veriyor ki? mama desem iktidar değil ki ihaleler şunlar bunlar deriz o da yok...
delegelerin ilgili partiden menfaati olabilir mi?
mesela ilçede parktaki büfenin işletmesini alsan: para basarsın...sonuçta X partisine ait belediyenin imkanları çok..
daha binlerce kazanç kapısı var gibi...
benim evin yanında park vardı...oranın belli kısmı çay-pasta-yemek yenilen yere dönderildi..ihaleyi kim aldı ,bilmiyorum...bildiğim DARPHANE GİBİ PARA BASIYOR...
kanımca alanlar ya delege ya encümen vs. dir...başka partiden alması mümkün değil...
chp'de delege nedir ve nasıl olunur
mahalle seçiminde:
1-)partinin üye yapısı : chp'nin üye yapısı kesinlikle seçmen yapısını yansıtmaz.
2-)mahallelerde seçimler blok liste ile yapılır ve herkes o listelerde yer alamaz, mahallede liste çıkartmak ise feodal ilişkileri yada kalabalık ailesi olmayan yeni üyeler için neredeyse imkansızdır. kimsenin kimseye kendini tanıtacağı bir ortam oluşmaz.
3-)belediye yönetiminin chp'de olduğu mahallelerde : belediyenin örgütteki uzantıları mahallede seçimi kazanmak için esnaf olanları zabıta baskısıyla korkutur, bir yakını belediyede çalışanları işiyle tehdit eder, ailesinde işsiz olanlara iş vaadinde bulunur, belediye ile iş yapan müteahhit ve taşeron şirket sahipleri devreye sokulur.
4-)bir ihtimal daha var o da sandığın kaçırılması denilen seçim yeri ve zamanının cılız anons edildiği chp'de bazen bazı yerlerde mahalleye sandık konulmaz, konulmuş gibi yapılır.
__________________________________________________ ____________
İlk aşamayı Ekşi sözlükten alıntı yaptım devamı alttaki linkte.
Yukarıdaki özet bile sistemim nasıl işlediğini anlatıyor.
https://eksisozluk.com/chpde-delege-...lunur--5549885
Bağzı kavramlara tam zıddı yakıştırılır oldu...
PKK/hdp, Sosyalist ise Kuzey Suriye'de ABD askeri olamazdı,
PKK/hdp, Sosyalist ise içinde tüccarlar toprak ağaları şeyhler mollalar bulunamazdı..
KK, Sosyalist ise Türkiye'de Soros vakıfçısı olamazdı,
KK, Atatürk'çü ise "Hesap ortada" sapıklığıyla PKK/hdp'e oy verdiremezdi..
Hayır CHP seçmenininde kendini elit düşünenlerin partiye üye olmaları bu işi çözecektir.
Bu elit tabaka buralarda oralarda yazar çizer,mitinglere katılır ama iş parti üyeliğine gelince dışarıdan izler.
Hal böyle olunca KK hep orada kalır.
sn İNCE ne diyor 1 çivi .......değişim 1 çivi ile başlar.
KAP: CRFSA [ ] CARREFOURSA CARREFOUR SABANCI TİCARET MERKEZİ A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/690905
Şirketimiz tarafından 14.05.2018 tarihinde yapılmış, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi akdedilmesi konulu Maddi Duran Varlık Satımı bildirimine konu olan; Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi, N 67, Maltepe/İstanbul'da yer alan, ilgili Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Gülsuyu Mahallesi, G22-A-09-D-2-A pafta, 16212 ada, 11 parsel, A, B, C Bloklarda yer alan 1. ve 2 bağımsız bölüm numarası ile kayıtlı, Alışveriş Merkezi, Süpermarket, Depo ve Ofis nitelikli taşınmazların, Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satışına ilişkin işlemler bugün (28.06.2018) itibari ile tamamlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Toplam Satış Bedeli 835.000.000 TL +KDV
yarın dış ticaret verileri var saat 10:00 da bakalım nasıl gelecek...
Neden akp kazandıgını bugun kesın ve net anladım .kedıye cıger almaya ksaba gırdım kadın geldı gozumun onunde ıkı kılo prozlayı hazırlattı 180 tl odedı cıktı arkasından bır kadında daha geldı oda bır kılo aldı kımse acım dıye aglamsın bu ulkedeee
Bu CHP liler net olarak soyluyorum kafayi yemisler. Boylesine bir yenilgiye bile bahane buluyorlar
Yok biz 2.5 puan kaybettik onlar 8 puan kaybetti
Yok Ince nin butun oyu CHP den gelmedi
KK durust bir lider
Bla bla bla
------------------------
CHP boyle yapmaya devam etsin. Artik parti kimliginin disina iyice cikti, hedeflerinden uzaklamaya basladi. Her secimde birilerine yardim etmekten kendilerini unuttular ve surekli satisa gelmekten bikmadilar.
Bende bu baglamda diger partilere oy verdim, cunku hicbir zaman bir iktidar hedefi olmadi CHP nin. Bu yonetim kadrosu ile bundan sonra oy vermem CHP ye, digerlerine de vermeyecegim. Baksinlar baslarinin caresine.
Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşecek Bistech faz2 geçişi öncesindeki son iş günü olan 29 Haziran 2018 Cuma günü seans sonunda, VİOP sisteminde emir durumu “Açık” ve “Aktif Değil” olan tüm İptale Kadar Geçerli ve Tarihli emirler Borsa tarafından iptal edilecektir.
02 Temmuz 2018 Pazartesi günü sabah seans öncesinde VİOP kademelerinde bekleyen emir olmayacaktır