Bugun fil 23.09 hesapladim dogrumudur
Printable View
Bugun fil 23.09 hesapladim dogrumudur
28/03/2019 tarihi için Takasbank Para Piyasası O/N İşlem Bilgileri:
Minimum Oran (%): 24,50
Maksimum Oran (%): 26,00
26 kim veriyor acaba?
Faizlerde yukselme var halkbznk 33 gune 23.5 tbank 32 gune 21vermis
Fil ppf bugun 23.09 mk
Arkadaşlar,
1-2 yıl zaman için kullanılmayacak para için mevduatmı yoksa fon mu tercih edersiniz?
tercih fon ise ,hangi fonlar tercih edilebilir?
şirket hesabından alınan ppf için stopaj sıfır olduğu söylendi doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı
İNG 2. DEĞİŞKEN HAKKINDA YORUM YAPABİLECEK OLAN VAR MI..GETİRİSİ ÇOK DÜŞÜK..ters repo oranına aldanıp aldım ama..pazartesi 0,15 salı 0,04 çarşamba 0,04 bugün 0,01 böyle giderse pazartesi çıkarım gözüküyor bu fondan..ya da toparlayabilir mi ki ne dersiniz
Portföydeki diğer enstrümanlardan kayıp var demekki. Devlet ve özel şirket tahvillerinden artış var belki kayıplar ordan geliyor. Ayrıca türev poziyonuda mevcut. Çıkış yapacaksanız T+1 veya T+2 den dolayı Pazartesi çıkmanız avantajlı olur. Hesaba geçme saatini de düşünürseniz 2-3 gün sürüyor hesaba geçmesi. Mesela bugünden verirseniz 4-5 gün sürer hafta sonuda gireceği için araya fazladan 2 gün kaybedersiniz.
ANL Yarinki Fiyat 5,041903
Garanti 1.PPF Yarınki Kazanç %0,0589
Borclanma araçları fonları yarın için kırmızı olacak gibi görünüyor.
Finansbank 21.50 ppf cok dusuk .repo artti faiz artti bu dusuyor...
Bu hafta 5 gün OKT çarşamba,perşembe ppf yaptık sonuç iyimi kötümü göreceğiz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işbankası 20,72 çok geride kalmaya başladı.
okt 29,35
OKT performansı Geçen Cuma günü hariç fena değildi. Piyasalarin kötü olması nedeniyle biraz tedirgin etse de iyi bir hafta oldu diyebiliriz. Bakalım önümüzdeki hafta nasıl olacak..
pazartesi iş bankasını yarı yarıya düşürüp okt ye geçeceğim ben
Is bankası 801 bende hiç kalmadı. Totalde 3 adet fonla devam ediyorum. OKT, IST, FIL
Fiba fil bugun 22.28 mk dun23.09 du dusus var. Finans fi5 daha da dusuk bugun anl iyice
Anl de sade alternstifbank satiyor baska bankadan aliinmiyor
Yuji arkadas yokmu
Pff oran tablosu veryodunuz.
Tpp de oran 25.55
ANL Pazartesi 5,050580
Garanti %0,1712
İş PPF 21.17 oranımız .
BU PPF'lerin çalışma sistemi nasıl acaba?
Fon miktarı bir bütün olarak günlük değerlendiriliyor, getiri fona ekleniyor, ertesi gün önceki getirinin de katılımı ile fon yeniden değerlendiriliyor şeklinde mi?
Böyle ise adeta bileşik faiz gibi bir durum da ortaya çıkıyor.
Ama ben bu güne kadar bunu hissetmedim.Çünkü günlük fon getirisi % olarak aynı olan her gün benim getiri de aynı kaldı.Halbuki elde edilen getiri ertesi gün ana fon parasına eklenerek değerlendirilseydi kısaca bileşik işlem olsaydı aynı oranda getiri elde edilse bile benim getirim azda olsa artarak gitmeliydi.
Böyle olmadığına göre ,
Acaba sabit bir ana fon miktarı varda hep o miktar değerlendirilip elde edilen kar paylarımıza mı yükleniyor.Öyle ise hergün sabit ana para değerlendirilmiş oluyor.