[IMG]https://i.hizliresim.com/VPwSGV.png[/IMG]
Printable View
[IMG]https://i.hizliresim.com/VPwSGV.png[/IMG]
İnşallah ortak orgeden boyumuzun ölçüsünü kötü aldık. Filmin sonu iyi bitsin en azından. Dürüst yatırımcı kazansın.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buda tarihe bir not.
ORGE/XU100
PATRON VE EKİBİNİN ESERİ. [emoji122][emoji122][emoji122]
https://www.tradingview.com/x/6N66Eyf7
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ORGE/EURTRY
1 EURO üstü rahata erer.
2017 yılında 2 kez denemiş, aradan 3 yıldan fazla zaman geçmiş. 2 kez denemiş 3 kez deneyip kırarsa yeni bir trend başlar.
Buranın kırılması için olağanüstü bir haber ile çok yüksek hacim gerek. Şu an için uzak ihtimal. Bekleyip görmek lazım.
https://www.tradingview.com/x/dB61Jn9d
Nerden bakarsak bakalım hakettiği değeri bulamamış görünüyor
En azından karlılık devam ediyor yoksa beklemenin de bir anlamı kalmayacak.
Böyle 3-5 hisse kaldı bir türlü hareket etmeyen,
Temmuzdan bu yana yatayda dar alanda sıkıştı,
Elbet bir zaman patlayacak, ümidimiz bu yönde..
İnşaallah Osman hocam öyle olur. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/7DQCHx.png
kap haberi var...yeni iş ilişkisi...hayırlı olsun...
Borsanın en uyuz hisseleri bile bu dönem gelecek 20 30 hatta 100 yılı fiyatladı. Bu hisse gözünün önümdeki bile fiyatlamadı. Bu utanç bunlara yeter. Bu piyasa değerinde kaç şirket kaldı borsada.
Ucuz ve uyuz.
Enteresan, böyle sevimsiz hareketler yapmak, herşey mi satış fırsatı olarak kullanılır. Boza boza tahtayı bı hal oldular. Bu adamlar mahallede kimsenin sevmediği uğramadığı bakkallar olur ya öyle :) yine de kendi gözlerinde en değerli mal onların ne kimseye yediriyorlar ne kendileri yiyorlar. Hayırlısı bel bağlamaya değecek hisse değil de, yine de ucuzluğunun hatırına üç beş kuruş yatırım yapıp bekleyelim bakalım. Ha bir firsat çıkar karşımıza al malını başına çal deriz çıkar gideriz :)
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yakın zamanda 10TL olacak diyenler var....pek inanasım gelmedi ama yine de haberiniz olsun arkadaşlar...
atıma kurban....öyle koşar inşallah...
10 olsa yetmez bence 12 -13 gideri var....
Büyümüş adam olmuş da endekse direniyor, bak sen şu işe..
Böyle günde satmadıklarına göre beklentiler ağır basıyor demek ki,
orge açıkçıları terste bırakmış mıdır acaba bugün?
iyi ters köşe yaptı şu ana kadar..
[IMG]https://i.hizliresim.com/mHFQyI.png[/IMG]
[IMG]https://i.hizliresim.com/21O0LN.png[/IMG]
ORGE TAKAS ......
[IMG]https://i.hizliresim.com/KwzyYW.png[/IMG]
Emeklilik fonları satıyor........Yılbaşından itibaren
Eywallah, takasları daha çok seviyorum günlük işlemler çok ilgimi çekmiyor,
iş, ak, garanti sırtlamış ,
Merill burada görünmüyor, sadece günlük işlem mi yapmış/yapıyor bunlar,
teşekkürler emeğinize sağlık,
Bizim emeklilik fonlar risk almıyor fazla sanki, hep bist 30 ve piyasa değeri yüksek şirketlere yükleniyorlar
halbuki büyüyen küçük pd li şirketler de uzun vade için oldukça potansiyel barındırıyor bana göre,
bu sebeple borsa fonlarından çıkıp kendim hisse almaya başladım,
emeklilik fonlarının çıkması benim için sorun değil bu sebeple,
Düş kanı bozuk Allahsız kitapsız kağıt.
https://twitter.com/GokhanOzturk39/s...42009287413763
Orge ve benzeri karına ve büyümesine karşın hakettiği şekilde fiyatlanamamış hisselerde bekleyenler için okunması gereken güzel bir paylaşım, benim en beğendiğim tespitlerden biri şu;
"Şirketlerinizin 3 ay da bir yayınlanan bilançolarını takip edin.Finansalların da,satışların da,kârın da sorun yoksa devam edin."
Bunun yüzünde kaçan hisseler goody, aksen, kords. Kozaal. Hatta kords aldım, patronun deli sacmalari yüzünde geri verdim. Kendi şirketi övüp mal boşaltan patrona ne denir bilmiyorum. Samiyetsizlik, güvensizlik parçadan akıyor.
Kağıdın elbirliğiyle ırzına geçtiler. Sizin yönettiğiniz şirketin ticaret sicil gazetesi kaydını, esas sözleşmesi vs gelmiş ve geçmişleri rahmetle yâd ederim.
Orge diye şirketmi olur. İsminde hayır yok.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne geldiyse o kitaplar yüzünde geldi başımıza. Her yıl ozkaynagini 50milyon artıran şirketi taahhüt şirketi diye beğenmiyorlar. Yazılım şirketi olsaydı 50milyon zarar yazsaydın tadından yenmezdi. Safkar soğutmayı incelemiştim bir yıl önce 1,5tl iken. Adamlar eşek gibi %5 net kara iş yapıyordu. Orge varken bu alinir dedim. İş vermek için herkes orgenin kapısında yatıyordu; japonunda, almanina, katarlisina. TV şovları, ekonomi dergileri her yerde orge var. Büyük atilimin arifesindeydi. Kısa vadede patronun gerçek yüzü ortaya çıktı akşamdan gündüze 6 ayda milyonlarca lotu kaldırım taşı gibi dosediler. Hemde ne döşeme belediyeleri kıskandıracak türden. Biz safkari beğenmeyen saf yatırimcilar ne kadar da saf olduğumuzu anladık.
Daha çok örnek var incelediğim. Örnek olsun diye yazdım. Sonuç ortada. Mal tek elde toplu değilse istersen altın madeni islet boş.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişte orge de çok işlemim olmuştu dün itibariyle bende aranıza katıldım. Patronuna güvenmediğim için aylardır sadece takip etmekle kaldıysam da anlık bir karar oldu benim için.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım orge nin 3. Çeyrek sonrası güncel backlog'u 260 milyon TL civarı. Son çeyrek de 40-50 m lik bir işini yapmış olsa desek. 210 milyon tl lik iş hacmi kalıyor. Bu da yaklaşık bir yıllık cirosu. Hisseyi baskılayan nedenlerden biri de bu diye düşünüyorum.taahhüt şirketlerinde en önemli şey kur ve backlog dur. Orge'nin büyük İşler alması lazım. Patron sürekli tv lere çıkıp yabancı ortaklarla çalışmak istiyoruz Avrupa'ya açılmak istiyoruz deyip beklenti oluşturuyor ama piyasada zerre bir inanç yok ki 6 aydır yatay bant da sıkışmış kalmış. Sanki BIST 30 daki banka hisseleri gibi. Derseniz neden girdin bu hisseye..piyasada ucuz hisse kalmadı ve orge gibi bir şirketin mutlaka yeni işler alacağını düşünerek özellikle metro işlerinin artması ve orge'nin bundan pay olmasını düşünerek girdim belki de yaptığım göle yoğurt çalmaktı.
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle şirketin tahtasını
Açıkladığı sözleşmeyi,
Attığı yalanı,
Sattığını hisseyi,
Beklentisini,
S........................
Artık buraya kadar geldi Şeref yoksunlari hisseler yüzde yüz gitti yazdan bu güne. Fk olmayan şirket gidiyor. Beceriksiz iş bilmez molaz yığınları.
Endeks 1.540 olmuş hale orge çocukluğu peşindeler. Bir yaz boyu yat aa**qqq larım kışın ortasında erzak toplamaya çık.
sayın ferden sizin portföyde yalnızca orge mi var?
ya da ağırlık burada mı?
İyi ki burada değil. Ama hatırı sayılır bir lotum var. Biz algyocuyuz. Parayı çok yanlış yere park ettik.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/R8ngi5om
Adamlar endeks rekor kırarken 100 haftalık dip testi yaptırıyorlar. Bunlara sovmeyeceksinde kime soveceksin.
Hisse manipüle ediliyor. Patron ve spek grubu tarafından. Defalarca spk'ya başvurdum. Şirkete yazdım zerre duzelme olmadı. Daha da azdilar. Üstelik bunlar herkesin gözü önünde gerçekleşiyor. Alan satan orda, patronun söyledikleri orda saklı bir şey yok. Bunlar kadar mide bulandiran başka şirket yok borsada.
Hesap gününe kadar burdayım.
ya hakettiği değerine gelecek yahut zarar edecek,
başka türlü çıkmayı düşünmem,
halep oradaysa arşın burada,
Bugün bende geldim az bir lotla. Tek bu kaldı zaten gitmeyen. Ama yakındır kopması. Gözlemlediğim az bir zamani kaldığı.
Ekip yavaş yavaş tamamlanıyor. Aklın yolu bir ama patronun yolu kaç bakalım.
Sn ferden forumun son 30 sayfasını okudum valla veryansininizdan içim şişti. Acaba almasamiydim diye sorar oldum. Yani bence biraz pozitif bakalim pozitif yazalım dimi? Ne düşünürsen o gelir başa derler.
Patronun ve ortağı tahtacının hareketlerinden benimde midem bulandığı için uzun zamandır hissem olmadan takip ediyorum. Adamı bıktırıyor gerçekten. Bana iyi para kazandırmıştı ancak çok sinir testi yaptı. Mesela sermaye artışında deli gibi düştü ve sinirleri test etti. Patron ne zaman açıklama yapsa hisseyi pazarladılar. vs....
Bence bu şirketin yurtdışına açılma falan gibi kısa-orta vadede böyle bir planı yok. Zaten oralarda sadece taşeron olur, herhalde patron da bunu istemez. Onun için yurt dışı işi bence hayal yıllardır aynı şeyleri söyler durur. Ancak Türkiye içinde bu şirket iş yapıyor ve iyi de yapıyor. Yurt içinde iş sorunu zaten olmaz. Yurt içinde iyi iş çıkartıyor. Ancak Kanal İstanbul bu şirkete çok şeyler katacak milat olacaktır. Fakat zamanı var daha. Asıl patlama Kanal İstanbul gerçekleşmeye başladığında yaşanır gibime geliyor. O zamana kadar azar azar git gellerle milleti bezdirip mal toplarlar sanki.
Bir ara şirketin borsaya açıldığından sonra ki değer artışı ve borsa fiyat artışını analiz etmiş ve şirketin ancak gelişmesinin 50%'sini hissedarları ile paylaştığını farketmiştim. Belki o gözle bakıp halihazırda ne kadar prim potansiyeli olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca emtialardan bakırın artışı her ne kadar bu aralar çok yüksek olsa da patron akıllı kablo fiyat artışlarıından kendini koruyacak şekilde ya hedge etmiştir ya da anlaşmalarda mutlaka bu konuda riskini sıfırlamıştır. Geçmişte bu konuda ki yeteneklerini gösterip rüştünü ispat etmişti. Çakallıkta üstlerine yoktur.
Ben şu anda uzaktan izlemekteyim. Kazancınız bol olsun. Önü açık bir şirket ama olay zamanlama olayı gibi sanki.
Sağlıcakla kalın.
ytd.
ORGE 0,79 artı :yahoo::halay: