Bugün 12.5 üzeri bir kapanış görebiliriz. Haftaya 13 üzeri işlemler mümkün. Tabiki şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi olamaz.
Printable View
Bugün 12.5 üzeri bir kapanış görebiliriz. Haftaya 13 üzeri işlemler mümkün. Tabiki şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi olamaz.
Arçelik in karı süper gelmiş bunu düşünemiyorum.
Bu dönemde başka sektör yok.
Herkes evde çalışmak için eve ofis kurdu.
Extra. Satışlar.
Okullar keza aynı.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünkü endeks hareketi buranın ayrıştığı nin göstergesi.
Ciddi bir yerli para girişi var.
Gerçekten alınabilecek üç beş kağıttan biri.
Hatırlıyorum pandemiden bir kaç ay önce İndes 9500 civarındaydı kısa bir süre sonra bir baktım kağıt 13 küsür olmuş. Şimdi ise endeks rekor kırmış, diğer bilişim kağıtları uçmuş, bizimki halâ buralarda sürünüyor. Adamın ödü kopuyor küçük yatiırımcı biraz kazanacak diye.
Ama ben onun derdini biliyorum, yalnış anlamayın fazla bi şey değil ama benim 27 bin küsür lotun peşin.
Öyle böyle kasmak değil.
Artık kasscak gücü kalmadı.
Erol amca bizi uçur [emoji38][emoji38]
Nasılız böyle gençler? Anlık 12.43
12.5 üzeri hareket hızlanır.
Adını değiştirelim.
Kass bilgisayar [emoji857]
Haftalikta 12.90 hedefiniz var. Hadi bakalim
Bu kağıtta herşey normal sadece yükselmemesi anormal.!
Alici satıcı göndermeniz mümkün mü arkadaşlar
çok küçük yatırımcı var belli ki ürkütmeden götürmüyorlar... hareketlere bak sen
https://i.hizliresim.com/iQpe9S.png
10 dakikalık grafik bandın ağzını açtırarak devam ediyor .
yatırım tavsiyesi değildir
Boşa yatırım yapmam sn rex. Cuma kapanış öncesi salınabilir. 40larda kapatsa yeter bugün.
La ruhunu biliyorum kağıdın. 57 ydi yazdığımda bi önceki mesajı şimdi 44. En kötü 35 civarları destek olmalı. 50 li seviyelerde boşalttım aşağıdan kapanışa yakın tekrar almayı planlıyorum.
yukarıya yazdım almadan gerisin geriye kaçtı ...toplamak istiyorsan fırsat ama senin niyet toplamak değil bence...pandemi öncesini bile daha tahta görmedi rezil!!
al-sat değildir.
trade edebilmek; senin benim hisseleri satmamamız üzerine kurulu zaten anlayana!
senin de algın "satmayayım uçacak bak patron topluyor diyor herkes forumlarda web te vs." ...buna oynanıyor zaten bunu söylemek istiyorum kaç sayfadır.
al-sat değildir.
Arkadaşlar daha once de söyledim işlem yaptığınız yer Türkiye borsası. Dünyada işlem hacminin en yuksek oldugu 2. Borsa. Bunu çok kişi bilmez. Hacim yüksekliği neden olur? Çünkü gün ici bir cok insan al sat yapar. Karlılığını arttırır. Bir indesin en dusuk ve en yükseğine bakın. Kaç kademe var? Ben söyleyeyim. 70 kademe. Bu bir cok kagitta böyle. E bu şekildeki volatilitesi yani günlük fiyat hareketlerinin geniş olduğu bir borsada neden gün ici trade yapmayalım ki? Hem trendden kazanmak hem de trade den kazanmak varken. He Bugün mesela başka bir kâğıtta dünden girmiştim onda zarar yazdik mesela. Her zaman da kârlı olmuyor bu işler.
15 dakika önce 44den az bişey koyabildim verdiklerimden. Salmıyorlar kağıdı. Elinde tutan da endeks dususunde korkmuyor. Neyse biraz daha bakayim bakalim. Olmadı çeyrek depoyla ptesiye bakarım.
Biz ındes bekledikçe arena yı götürüyorlar
12,75 veya üstü kapanış güzel olur.
Artık kimse dokunamaz
La altının gramı 418 olmuş ya. Biz burada yüzde 5 kazanıcaz diye yırtınırken anneanneler yattıkları yerden dünyayı kaldırdı. Peh. Ne varsa eskilerde var demek ki 🤣
https://i.hizliresim.com/c6HKsT.png
indes 10 dakikalık grafik . bandın dışına fazla çıkınca bandın içine giriyor bu şekilde de trade imkanı veriyor tabiki malın hepsi ile değil yüzde 20 veya yüzde 25 i ile yaparsan malın hepsini kaptırmamış olursun . yatırım tavsiyesi değildir
Onbinde 4 ile yapıyorum islemleri. Bugün malın çoğunu kaptirdik ama olsun benden alan da kazansin. Borsada firsat bitmez. Sabah dediklerimizin hepsi cıktı artı kapatır, 12.5 üstü atar dedik oldu. Inşallah sabah millet veryansın yaparken uyarılarımız ise yaramıştır. Hafta sonu bir abukluk yaşanmazsa yurtdışı da bozmazsa ki biraz temkin gerekiyor şu aralar haftaya 13 üstü işlemler görülür. Hatta 14 leri test edebilir.
Dostlar;
Boğa piyasaları karamsarlıkta doğar, kuşkuda büyür, iyimserlikte olgunlaşır ve coşkuda ölür. (John Templeton) Bu söz hiç şaşmaz sizce hangi aşamadayız? Yurt dışı piyasaları (dow jones, nasd** ve shangahi), değerli maden emtia fiyatları (altını sağır sultan biliyor platin ve paladyum koronadan önce ne idi şimdi hangi seviyede), döviz fiyatları (yuan, dolar ve sterlin) ve para sektörünün lokomotifi ülke bankacılığının grafiklerini inceleyiniz.
Burada çıkar düşer vs gibi yorum yapmam ve yapanları da DİNLEMEYİN! kendiniz araştırıp öğrenin. En iyi yatırım bilgiye yapılandır tüm şirketlerden daha çok kazandırır. Umarım bu tecrübeyi yaşayarak değil araştırarak edinirsiniz.
Katılıyorum. Keşke sizin gibi yatırım tecrübesi olan arkadaşlar daha çok görünse de bilgilerini paylaşsa.
Biz napalim elimizden geldiğince kıt bilgilerimizle teknik temel inceleyerek fikirlerimizi paylaşıyoruz yatırım tavsiyesi olmadan. Ama ustaları dinlemek ayrı keyif olurdu.
Sonuçta burası borsa bilgi ve fikirlerin paylaşıldığı bir platform değil mi?
Üstadım gün içi yorumlarınızı okudum. Firma hakkında temel ve grafiklerin analizleri konusunda da teknik bilgiye göre yükseliş bekleme sebebinizi de yazmışsınız. Bunlar umarım bugün bir kaç ky'nin kazanmasına yardımcı olmuştur. Sözüm bu hissede beklentisini gerekçesiz 15 olur 20 olur ya da 5 e düşer yazanlara idi. Çok fazla yeni ve yeterince bilgiye sahip olmayan yatırımcı var etkilenmemesi için yazma gereği duydum.
Bu sözüm genel bir hatırlatma idi yoksa kimseyi tenkit etmek gibi bir amacım yok. Yükseliş ya da düşüş beklentili yorumları en azından sebebi ile yazarsak daha öğretici olur.
20 seneyi devirdim borsada. Tabi aralıklı olarak. 2010 senesini hatırlıyorum da ereğli 2 lerdeydi kaç defa o civarda dip yapmıştı karel 2.3 dü neredeyse 1 sene bekledim o civarda dolandı durdu. Hektas 1.5 du. Işin ilginci ısctr 5 liraydı hala 5 lira. Velhasıl kelam zaman geçiyor ama birşey değişmiyor gidenler ve gitmeyenler. Para kadar zaman da değerli. Bana bu geçen yıllar tek birşey öğretti hareketi yakala ve içinde ol. Temele bak beklentiye bak trende ve tekniğe bak. Risk al gittiği yere kadar trende kal sonra in başka trene geç. Benim felsefem bu. Bazısına göre doğru bazısına göre değil bilemem.
ben ise 20 yıla yakındır takılıyorum inan bana artık temele bakmıyor hareket varsa teknik te önemli değil hacim para girişi varsa hikaye varsa yürüyor ama en mühimi anlık günlük haftalık artan hacimler harekete katılmak gerekiyor bankaları bırak kaç iştiraki olan koskoca holding bile 20 sende kaç kazandırmış verdikleri üç kuruş temettü ile insan oyalıyorlar alsat candır bende böyle düşünüyorum zor ama heyecan da ver risk te var kafa da sağlam sa olur en güzeli süreki eğitim şart