İslem hacminin amk
Printable View
İslem hacminin amk
Alnus yatırımdan 300bin lot civarı hisse yine citi yabancıya virmanlanmış, bunlar yabancı satışı var gibi göstermek için ellerinden gelen her şeyi ama her şeyi yapıyorlar, şimdi gider citi en ufak haberde 300bini çakar herkeste aaaa yabancılar satıyorlar der, ah bu içimizdeki vatan haini iş birlikçiler olmasa, yapabilirler mi hiç böyle !!! daha geçen takasta 88 bin lota inmişti citi yabancı hiç alım yapmadan şimdi yine 410binlere gelmiş bunların her şeyleri yalan, her şeyleri göstermelik, devam edin algınıza devam edin sayın uşaklar... ama ben yemiyorum bilesiniz...
Alnus yat. çitiye virman yapmadı.11.07.2019 tarihli işlemlerin takası;işlemleri ve citi ye virman yapanlar yatırım, merrill ve credit ten gerçekleşti..
Bunlar yabancımı bencede değil...
Tahtadaki sahibinin sesi çakallar....
https://resmim.net/f/Kxobzz.png
Ïpin ucu ***in elinde yapacak birşey yok
1.54 ü geçecek gibi duruyor. Eğer geçerse 1.55 lere kadar gidebilecektir.
ytd.
Evet şimdi bakma imkanım oldu biraz, tam tahmin edemediğim gibi , binde 0,9999 gibi bir farkla 1,55 lerden dönüp 1.54 gibi kapanma fırsatı vermiş, evet günü güzel bir kar ile 1 krş. gibi çok güzel bir kapanış yapmıştır, herkese bereketli olsun şimdiden.
Tabi ki çok bilemesek bile herkese yardımcı olabilmek güzel, yarını tahmin etmeye çalışabilirim şöyle başlayalım öncelikle, 1.54 ü geçerde ki geçecek 1.55-1.56 rahat görürüz ve sürpriz 1.60 atağı ile beraber, 2 krş. kar ile kapatabilirsek 1.56 muhakkak olacaktır. Eeeee durrum böyle iken biz tahminime göre muhtemelen 2096 yılında zengin oluruz, tabiki ömrümüz vefa ederse bir gün muhakkak buralara gider, bilmem gider mi gider, 1+1+1+1+1+ … kuruşlar toplarsak gider.
Herkese şimdiden bol kazançlar diliyorum, bu kadar çok paraları şimdiden güle güle harcayabilirsiniz.
Evet gördüğünüz gibi Tire hiç bile kötü bir kağıt değilmiş.. İşte ispatı bubun tersini ispat etmek çok zor, ben bu konuda Makale yazmayı bile düşünebilirim.
Ama siz siz olun yinede bildiğinizi yapın, Biz Küçük yatırımcıyız, yanılabiliriz.
YTD. değildir. Arkadaşlarım.
Valla bende söz bitti , küfür bitti ,sabır çok az kaldı ne diyeyim bilmiyorum,bu kadar da olmaması lazım diyoruz ,oluyor insaf da yok bunlarda
Yazıklar olsun diyorum bence 2.çeyrek te olumsuz şeyler olacak inşallah yanılırım başkada bişey aklıma gelemiyor. Çok ayıp ediyorlar ben kesinlikle Tirenin yatırımcısına saygısı olduğuna inanmıyorum yazıklar olsun yazıklar olsun
Bilanco gelcekms ay sonu kötümü gelcek sizce?
bu hissede mesaj net abi bizi istemiolar yatırmcı istemio bunnar hisselernde. Zararımı cıkarsam bn zaten durmıcam meraklısı diiliz ecnebinin hissesine karda fln gozum yok artk zararm cıksın yeter sora alsınlar başlarna çalsnlar tursunu kursanlar Allahszlar.Bugn herkes kar etti borsada mal gbi arkasndan baktık bizde ya icim gitti bn bole sirketin taaa...
En küçüğümüz sensin galiba yüce , bende herkes gibi bir şeyler söylemek istiyorum diliminde ucuna kadar geliyor ama nedense kötü bir şey diyemiyorum. Olsun yinede biz iyi düşünelim yine iyi şeyler olsun, belki sen küçüksün şu yazdıkların kabul görürse ki görsün isterim o zaman neşen yerine gelir.
Her şey gönlünüzce olsun . :hi:
Herkes kendinden sorumlu olup, yatırımlarına kendi karar verebilir.
Kendi düşen ağlamaz, bak ben ağlıyormuyum. Düştük bir kere.
ytd.
Günü en düşükten kapatmazsa beni utandirir,gidecekmiş gibi yapar hep
Yıllardır hissenin konumu belli yaptıkları belli söylenecek çok söz var ama hiçbir söz yetmiyor ifade etmiyor ne söylersek söyleyelim....
Fiyata bakıp hesabınıza bakıp aldanmayın bence...onların hesapları böyleyse eğer bizlerde şu anki fiyatı 1.56 ise Bizde 2.56 düşünelim,ekrana fiyata aldanmayalım patronun çakalların umrunda değilse,değil zaten...
Bizlerde rahat olalım Çakallara yem olmayalım yoksa yerler affetmezler bunlar sadece nacizane fikir olarak söylüyorum arkadaşlar...tabiki her türlü karar sizindir...
Yok Şişman kadın çıkacak her şey çok güzel olacak seçim bitti yok hal yasası plastik yerine karton kullanılacak gibi vb... konuşmalar boş ve gereksiz olup yalan ürünüdür.....!!!!
Öyle denilen şeyler gerçekleşmiş olsaydı şu an bu fiyatlarda olur muydu sizce...??!!!
Piyasada ne çok zarar eden hisseler var örnek ittifak 8 tl civarı Niğdeçimento 10 tl civarı Çok Zarar edip fiyatları nerelere gitti hem de bürüt takasa giren Niğde Çimentoyu bile adamlar fiyatı düşürmek istemediler çıkarttılar vb.....
Bizim çakal mondi ise Aldığı Fiyatın yarısında bile değil 1 dolar nerde 1.56 tl nerde İşte saçma sapan fiyatlama mantık almayan fiyatlama buna denir...
Düşmüşüz bir kansızın eline....,bakalım belki de akıllanır....🙏🙏🙏
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir!!!!’
Hele 1 değil 2. gapı kapatsın bilançoda gelecek.. Beklemeye devam.
ytd.
Snn hatrına bi daha asla kötü anlama gelcek bişiy yazmıcam bnm de dilimn ucuna gelse de tutcam kendmi cnku haklısn
bu hisseyi özgr irademlen seçtm biliom yani başa geln çeklir. Dediim gbi zararımı çıkarsam yeter bna sora Entrika abimin söledgine bakcam ama analiz yapmaya çalışcam bu sefer teknik fln. Su zarar bi cıksın once sorası yeni ufuklra
İi kazançlar hepmze
Çok büyük zarar ederek 1,49 TL den satmıştım.
Herkes tövbe etmiş. Şarkısıda var. Unutmadan zaten zarardayız . Sn. yüce. Entrika abi diyorsun ya, o da çok bilemiyor. Dikkat et. 3 dedi 2.7 den 1.3 oldu. Ayen dedi izle dedi gördün. Kendi bildiğini de yapsan, başkalarını da dinlesen öpüyorlar. çaresi yok herkesi öper, hele yeni gelenleri tövbe ettirene kadar değil mi.
ytd.
Herkesmi zararda ya arkadaşlar 1 tane kar edebilen yokmu bu kağıtta, tebrik edeceğim. Zarar edenler mi yazıyorda kar edenler yazmıyor. Anlatın biraz bizde öğrenelim şu işi.. Kar edenler yazmıyor herhalde, o halde topluca geçmiş olsun herkese.
YTD değildir.
Kimse kalmamış, bende yazmıyorum artık.
Muhtemel faiz indiriminin bu sektöre avantajı ne olabilir?
Sosyal medyada #tire pazarlamacilari çoğalmış
baba cok önemli piyasaya yön veren kağit ya işlem kesti ...merkez bankasının kararını bekliyor :-))))
tirenin yatırımcısı cok antremanlı bunu daha öncede defalarca yazdım ,, her aşşağıya vurusta hep mal kaptırdı ..
şimdi olacak olan sudur gelip alıcaksın insanlarda düşündükleri yerden vericek yoksa sende beklersın mıllet de bekler ,
ama bır fark var sen mılyon lotlarla beklersın biz bınler lotlarla :-)))
en güzel şey sudur ki abi ve buyuk olarak büyüklüğünü göster yoksa kucuk yatırımcıyı yıldırmak aldıgı fıyattan 3 -5 kurus altında malı vermesını beklemek hiç bir zaman büyüklük olamaz ....
yoksa adamı para konusturur sabah akşam burda 3,5 kurus ıcın sabah aksam küfür yersin :-)))
Bu hissede iyi haber geldiğinde hiç alıp başını gitmedi, ama kötü haber bile sayılmayacak bir bilgilendirme (kağıt hattı kapama) bile kaç tane fabrikası olan Tire nin (sadece bir fabrikasındaki bir hat ve eski olan, koşması maliyetli olan, bakım isteyen bir hat ! ) sanki Tire 2 fabrika kapamış gibi infiale sebep oldu, oldu gibi göstertildi, hisseyi yarı yarıya düşürmelerine ortam yarattı.
Burada kemik bir ky var, ben mesela ne diyorum ‘ölümüne’ hissedeyim, öleceğim çocuklara kalacak yine de bu lotlar satılmayacak. Ben bu parayı karıma çocuklarıma söylememişim hiç yokmuş böyle bir yatırımım gibi davranıyorum bu param hiç yokmuş gibi...
Buraya ihtiyacınız olan paranızı koymayacaksınız, koyarsanız düşer ve aniden satmanız gerekir zararınız realize olur, uzun vadeli yatırımda bu paraya hiç ihtiyacınız olmadığından emin olmalısınız.
Bu hisse 0.93 te olabilir teknik diplerinden biridir, gidip 3.77 de olabilir o da teknik tepelerinden biridir, bana fark etmez ! Benim hedefim oraların da üstündedir, vasiyetimde yazdım benim gözlerim görmezse 8-10 rakamları çocuklar görene kadar tutacaklar, ben robottur spektir manipülasyondur hortumlamadır anlamam, benim irademi kimse kıramaz.
1.50lerde hisseyi süründüren şirket spekleri patronuna selam olsun okut ona bu yazıklarımı diye yazdım, herkesi kolay lokma sanmasın!
Merak etmeyin ben her yere yazıyorum , sizlerde yazın, bütün korkuları bu illaki bunlara hesap sorarlar.
ŞİKAYETE DEVAM. MİLLET VE DEVLET NASIL SOYULUR , GEÇMİŞE DÖNÜK PARALAR NERDE, NEDEN ŞİRKET İÇİ ALIŞVERİŞ İLE PARALAR HORTUMLANIR, NERDE 2018 KARLARI, BEN YAZIYORUM, .
YILMADAN SİZLERDE YAZIN. LÜTFEN YAZIN.
İLLAKİ BİR GÜN HESAP SORAN BİRİ ÇIKACAKTIR.
YAZIN, ŞİKAYET EDİN BÖYLE ŞİRKETLERİ,. YAZMAYIN DİYENLEREDE İNANMAYIN ARKADAŞLAR.
ŞİKAYETLERİNİZİ DEVAMLI YAZIN, 10 YIL BE DİLE KOLAY, BENİM NERDEYSE 1 YIL OLDU, ÇOK HİSSEM YOK AMA BEN YİNEDE YAZIYORUM.
DEVLETE ZARAR VERENLERİ ŞİKAYET EDİN. BOŞŞ DURMAYIN İKİ SATIR YAZIYA BAKAR.
SONUÇ ALINACAKTIR. BEN İNANIYORUM. HESAP GÜNÜ GELECEKTİR.
TEKRAR DİYORUM ŞİKAYET EDİN, BOL BOL YAZIN ARKADAŞLAR.
BAŞKA ÇARESİ YOK.
YTD. DEĞİLDİR. yazmayacktım ama kendimi tutamadım.
Buraya değil ilgili kurumlara yazın, en çok çekindikleri bu.
şikayet edin şirketi, yaptıklarını yazın. Sonuç alırız. Inanıyorum.
Ytd.
Bu gün de yazdım.
Speğin insafına kaldık. Neyseki yüklü almadık yoksa... ha balık baştan kokar. Birde tuz kokmuş arkadaşlar maalesef...
İşlem hacmi yerlerde sürünüyor
Işlem hacmi yerlerde sürünüyor. Bist in yerinde olsam B grubuna atarim bu nalet sirketi
Bilanço ile alakalı beklenti nedir.Bilgisi olan varmı.
Artık kimsenin umrunda değil bilanço sanırım, sene sonu onca kardan sonra 3 ayda nasıl mondiye transfer ettiklerini görünce herşeyi artık iyi kötü bilançoyu kimse takmaz oldu. Her şey bir ilüzyon zaten. Teknik / temel analiz de işlemiyor, işlese 4 tl de olurduk o da en kötü halimizle... ama gelin görün ki 1.50 tayız...
İlk çeyrek geçen yılın ilk çeyreğine göre + 30 milyon ciroya rağmen,+ 4.7 milyon genel yönetim gideri, + 1.5 pazarlama gideri ve + 19.9 milyon finansman gideri ile giderleri toplamda 26.1 milyon fazla gösterdiler.Buna göre geçen yılın ilk çeyreğindeki 11.6 milyon dönem kârına karşılık bu yıl ilk çeyrekte 2.6 milyon zarar beyanı vardı malumunuz.Patron ve yönetimin eğer umrunda ise bu defa da giderleri düşük gösterip pekâlâ yüksek gelir gösterebilirler.Zira ciroda artış devam etmiş olmalı.
Onca yıllık borsacıyım.Böylesine halka açıklığı düşük, takası toplu tahtada basiretim bağlandı 2 den aldığımı stop lost yapamadım 10 gün sonra trajik bir şekilde 1.55 ten 30 bin lira zararla verdim.Bereket diğer tahtalarda zararın yarısı çıktı.Bu süre zarfında Bist iki defa 10 bin puan gitti geldi bunu 1.50 lere fikslettiler.Niyetleri kottan çıkma amaçlı mal toplamaksa gayet iyi gidiyorlar beni de 30 bin çarptılar helal olsun.Ancak amaç bu değilse yine bir haftada 2 liranın üstüne atarlar yeter ki startı versinler.2. çeyrek ciro yine muhteşem olacak eminim.Ancak genel yönetim gideri şu bu ile törpü çalışacak mı göreceğiz.Ancak yine diyorum amaç kottan çıkmaksa bir yere gidemez.
Hiç kusura bakmasınlar zararına sittin sene geçse satmam başka kapıya
Arkadaşlar bu işi biz öğrendik nerdeyse, Ya bu kağıtla oynayan ya çok saf işi bilmiyor, yada . . . . . zekalı. Kusura bakmasın yani.
Borsada herşey yolunda , nefes aldır millete, bak dolarcılarımız da gelecek borsaya milyar dolarlar var bankada, höt deseler herkes korkudan bozacak malları. çıkar şu kağıdı rahatlat biraz, kap milyar dolarları, fabrikadan daha fazla kazanırsın kardeşim. Maymun kıçından çomakla mok çıkarmaya çalışma. anladık seni bak millet de vermem diyor.
Hala buralarda maymun yakalamaya çalışıyorsun, düştüğün duruma bir bak.
Yakışmıyor sana dünya devimisin piresimisin, tiresimisin nesin. uyan artık. Bu tiyo sana bedava.
YTD.