1,68'den bir miktar daha aldım. Sanırım bir önceki düşüşün dibini (1,45) aşağı çekecekler.
Printable View
1,68'den bir miktar daha aldım. Sanırım bir önceki düşüşün dibini (1,45) aşağı çekecekler.
sebeblerden ilki usdtry 5.85 euro 6.43
an itibariyle kur zarari son ceyrek -124 milyon, yillik bazda -320 m civarinda, uzerine bir de net faiz giderini de koyalaim -380 m trl,
yalnizca finansman zarari 700 m, baska bir sebeb de su olsa gerek bu ortamda torun center da ofis sat bakalim ya da kirala
usdtry 5.85 direncini kirdi, burada tutarlarsa 5.80 lere dogru 30 centti belki dener buradan
kabaca buradan maliyetlenen icin usd0.2770 assagida 0.2570 usd ustte 0.30 usd , %7 assagu yukari..
Verdikçe alıyorum 58 de geliyor
Bu şirketin çok fazla döviz borcu mu var? Bu anormal düşüşün sebebi bu muydu?
pddd 0,26 dan 0,21 e düştü fazla konuşmaya gerek yok bu utanç verici durumu sahipleri düşünsün bu borç dolar 7 ikende daha fazlasıyla vardı ben şahsen kasıtlı birşeyler döndüğünü düşünüyorum kasıma kadar ekranı kapatıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dert etme kapat gitsin .. Candan onemli degil, Mehmetcigin kilina zarar gelmesin yeter, sag salim donsunler, yanlarinda baris getirsinler..
Amma velakin, canim ulkemin icine edenler de yarattiklari kutuplasmanin, bozduklari ekonominin, egitimin adaletin, yedikleri yetimin hakkinin, rusvetin yolsuzlugun yozlasmanin bir gun hesabini verirler iktidariyla tum muhalefeti ile pensilvanyada ki yobaziyla ..
Bugun hepsi tefarruat olmustur,bir gun zamani gelir elbet, simdi baska zaman
Yuce rabbim yardimcisi olsun orada mucadele eden vatansever genc cocuklarin , turku lazi kurdu arabi .. Birgun egitimli, dunyadan haberi olan, beyni yikanmamis vatansever gencler cocuklar yonetecek vatani mi..
Burada para kaybetsen ne olur kaybetmesen, bak biz kalvye basinda yazip duruyoruz, birileri oglundan kizindan haber bekliyor elli yureginde..
Kapat dostum unut gitsin
Bende kapadim anasini satayi, 12 kasimda deger bir bilanco gorursek yorumlariz hayrina..
sevgiler
endeks 105,000 e vardığında anca 1,93 gör endeks 100,000 e düştüğünde çok çıkmış gibi (bugün en çok düşenler ygyo klnma fener trgyo)en önde düşüyor.Diğerleri kısa vadede 100 de yüz prim yapmış hisseler.
Öğleden önce gerekli uyarıları yapmıştık, umarım dikkate ala olmuştur.
Çok büyük bir tecavüze vakaası, son bir aydaki işlemler incelense keşke, yüzmilyonlarca lot işlemle yaptılar bu operasyonu, Dün %6 bugün %7 küsur, batık şirketler bu kadar yapmadı.
Bundan sonra artık fazla da fiyata bakmanın anlamı yok, gömdüler, çökertiler, süründürürler ellerinden geldiği kadar.
Yaklaşık bir yıl önce 25 Ekim 2018'de gün içi 1,45'i görüp 1,56'yla kapattı. 21 Mart 2019'da da gün içi 2,51'i gördü. Yani 1,45'ten 2,50'ye 5 ayda geldi.
TRGYO < GÖZ < TOPRAK < MEZAR :vk:
Pddd 0,21 ben buraya transferim
Leventte ki denizbank binası bu para eder.. burdayım ver spek..
Teknik taktik yok bam bam bam her yerden ver alıyorum
Spek ne oldu duruldun anahtarı koyarız masaya :)
Haftalık da 1.53 aylık da 1.55 altını görmemesi lazım. Buralar sağlam destek eğer ki kırarsa yeni dipleri yeni kanal oluşturur. Inşallah buralar dip olur.
hep_yek
Tutunuyor, dönüyor havası vererek basıyor aşağı.
Hocam teknik diye bir şey yok. Tek avm fiyatına şirket var bedava burada. Saçma sapan bilgiler ile kafanızı bulandırmayın.
265 milyon dolar piyasa değeri. Bu parayla tek avm ancak alırsın.
Sayın spyro buralarda mısın. Bir pasta kessek olmazmi
hep_yek
Evim olsa satar alırdım ama yok :)
1 milyonla kademe yaparlardi 80 90 binle kademe yapar oldular. Amac toplamak belli etti kendini
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 milyon kairos satışı yüzünden iyice kelepir olmuş eski göz ağrım, az kaldı ellerinde, buralardan maliyet yapma zamanı geldi.
pd/dd 0.21. bu kadar kelepir başka bir hisse var mıdır bist te...?
bit pazarı misali rağbetmi yok diyorsun
Valla ben beklerim, ama spek efendi ne kadar bekleyebilir onu bilemem....
Kelepir mal arayan fonlar, gerçek yatırımcılar ve yabancılar için bulunmaz fırsat bence... (ytd)
Fonun satışları bitmişse sert düştüğü gibi yukarı da sert yapması lazımdı.
Son bir kaç günde hisse bir taban kadar değer kaybetti. 1.95 lerden 1.53 lere kadar sert satışlarla geldi.
Şimdi o seviyelere tekrar gitmesi için kıvranıp durur, iyi bilanço ve borçalranın küçülmeye başladığını gördükten sonra iyi yerlere yönelebilir. 1.70 üstüne atmadan rahat yüzü görmeyiz diye düşünüyorum.
https://invst.ly/j7kie
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/792601
Git artık uyuz torun...