Günaydın herkese,
CDS 503,54 olmuş..
Printable View
Günaydın herkese,
CDS 503,54 olmuş..
1919 ile suanki sartlari kiyaslamak dogru degil kanimca. O zamanlar butun anadolu isgal edilmis ve turk milleti yoktan dogmustu, Kuvayi Milliye sayesinde orgutlu direnisler baslamisti. Halk isgalci guclere karsi protesto duzenlemisti, mitingler yapmisti, toplantilar yapmisti. Suanki geldigimiz durumda ise halkin bir kesiminin gorusleri susturulmus vaziyette. Bir kesiminin de mevkisini, makamini, kazanimlarini koruma derdinde oldugunu goruyoruz. Kaldi ki Kuzey Suriye'deki yapilanmayi tehdit olarak goruyoruz yillardir ama kilimizi kipirdatamiyoruz. Sebebi belli, boyle bir mudahale de ABD'nin yaptirimlari devreye gireceginden. Suan dis politika da ne yapacagimizi bilmiyoruz, gunluk hamelelerle isi kurtacagimizi saniyoruz.
1919 da Atatürk diye bir lider vardı şimdi uzunla damat var aradaki fark bu.
6.1333 kaşındı düşündü
kamikaze timi gibi saldırıyorlar :) güzel planlama
Benzin ⛽️ lazım. Mı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Forumdaşlar kavga dövüşü bırakın, bugün önemli bir gün:
*Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün saat 13.30'da 'İVME Finansman Paketi'ni açıklayacak
İvme Türkçede hızın artış hızı demek ingilizcesi : acceleration
F35 kararı Temsilciler Meclisinden geçmiş.
ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu, Türkiye’nin Rusya’dan S-400 alması halinde F-35 programından çıkarılması çağrısı yapan karar tasarısını kabul etti. Türkiye’ye S-400 silah sistemi alımını iptal etmesi çağrısı yapıldı.
Kavga mı vardı kaçırmı7şım kısa özet lütfen
Başlıkta roma rakamı dönemine de geçmişiz hayırlı olsun, ancak doların durumu göz önüne alındığında bu başlık daha çok su kaldırır , numaratör hızlı sayacak gibi ,o nedenle sanki roma devri rakamları yerine normal rakam koysak daha iyi olabilirdi.
1-2 sene sonra VIVXXXI gibi rakamlarla uğraşmanı istemem. :plc:
cds 508
hayırlı işler
Viop açılış -0.30%
Dolar/TL 6.1461
Yaşasın primimiz artıyor .
Önceden cds ler 200 den yatardı
Şimdi ise 500 ü geçti.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg izleyince insan bi rahatlıyo, sanki herşey normal hiç anormal bi durum yokmuş havasındalar her zaman :)
CDS 510'u gıdıklamaya başladı.
Siz Azrail hikayesini bilirmisiniz ? Hani adamın biri Azrail`e canımı almadan önce beni uyar bende hazırlığımı önceden yapayım demiş sonra Azrail canını almaya geldiğinde `hani beni uyaracaktın ! ` diye sormuş Azrailde, ` falan falan tarihlerde şunlar oldu tam üç kere ölümden döndün daha asıl uyarmalıydım ? ` demiş ya bizim durumda o hesap , sonra ben görmedim ,ben duymadım , bilmiyordum vs deyip mızıkçılık etmeyelim.
Kum saatinin kumları dökülüyor. Her olumsuz açıklamanın kaldıracı zaman geçtikçe artacak. Yarın kara cuma olur mu acaba?
Allah’dan petrol bir kaç gündür rahat duruyor
TL hızla sadece fakirlerin, tanzimcilerin ve cahillerin kullandığı para olma yolunda ilerliyor.
Tek iyi tarafı şimdilik TL'yi bankaya veya döviz büfesine götürdüğünüzde Döviz alabiliyorsunuz(fiyata bakmaksızın).
Esas soru şu; elimizdeki TL'yi götürdüğümüzde Döviz alamadığımız bir gün gelecek mi?
Skoda sendikası : Volkswagen fabrikası Türkiye ya da Bulgaristan'da olabilir.
6.1501 gördü en yüksek
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post3451531
5.90 a ilk başta geri çekilecek dedik ama anlaşılan 5.95 seviyesinden atağına başladı
hedef 6.40 olabilir mi ?
Artık gelsin şu 6,44 ve 6,80 yeter koca ayı kıçıkırık bi üçgenle yediler üstüne de en az 6-7 milyar dolarıda kamularla hiç ettiler.
https://i.hizliresim.com/vadX6p.jpg
bu saatten sonra ben doların olumlu durumlarda bile 5.80 altına sarkıcağını düşünmüyorum enflasyon yüzünden yüksek faizde veremiyorlar zaten.
cds 512
baya hareketli
öncelik 6.16
sonrasında 6.24e gitmek isteyecek.
DXY güzel destekliyor. damat konuşsun bakalım. bugün uzun
Degerli arkadaslar ben genelde borsa yatirimcisiyim ama bazen buradaki yorumlarida okuyorum bildiginiz gibi bizim halimiz harap kacamadik. size gecen gun ufak bir diyalogumu yazayim. Durmus yilmaz carsiya gelmisti hemen yanina gittim dolardaki durumu sordum.tcmb nin mudahalelerini sordum su cevabi verdi " merkez vakifbank ve halkbank araciligi ile uluslararasi piyasada aciga dolar satiyor" dedi sorumun devamini getiremedim etrafimiz kalbaliklasti foto cekmek isteyenler vb. belki siz biliyorsunuz dur bu pozisyonu belkide ilk defa duyuyorsunuz simdi sunu sormak istiyorum tcmb. aciga satiyorsa gelecekte dolarin dusecegini varsayarak acikta satis yapiyor imf ile anlasma kapali kapilar ardinda son hizla devam ediyor olabilir veya s 400 den vazgeciyoruz. Dolari dusurecek baska senaryo gelmiyor aklima siz ne diyorsunuz acaba.??ytd.
Durmuş Bey pazarda domates seçerken Halkbank ve Vakıfbank açığa döviz satıyor dedi mi hakikaten?
Demedi demiyorum ama eğer bu denli babacan bir adamsa tam bir halk adamıymış.
Yıllar sonra Erdem Başçı'yı semt pazarında görsem patatesleri yavaş yavaş heybesine atarken o son faiz indirimini yapmayacaktım diye haykırabileceğini düşünemiyorum dahi.
"pazar" değil "çarşı"...
Aklıma bu başlıkta bir zamanlar yazan bir Kapalıçarşılı esnaf vardı. O geldi.